ПП салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

При дотриманні правильного харчування, можна контролювати не тільки свою вагу і фігуру, але і збагачувати свій організм корисними насиченими жирами, білками і всіма необхідними вітамінами, одержуваними з їжі. А для всього цього не треба їсти лише відварену грудинку з гречкою, урізноманітніть свій раціон різними ПП салатами з самих різних і доступних інгредієнтів.

ПП салат з консервованим тунцем і яйцем

Всім відомо, що насиченим білком тунець ідеально поєднується з вареними яйцями. Однак якщо розбавити цей «тандем» свіжою зеленню, овочами і заправкою з оливкового масла і ароматних трав, ми отримаємо неймовірно смачне блюдо, яке подарує вам відчуття насичення на довгі години.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Тунець консервований 1 банка
  • кукурудза Консервована 1 банка
  • Яйце куряче 3 шт. відварених
  • Листовий салат 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста 100 гр.
  • Помідор 300 гр.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Прованські трави 1 ч. л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати простий і смачний ПП салат? Для свого ж зручності викладаємо всі необхідні продукти на стіл.
  2. Чистий листовий салат рвемо руками на невеликі сегменти і кладемо в салатник.
  3. Варені яйця очищаємо і ріжемо на 4 або 6 частин.
  4. Відкриваємо банку кукурудзи і зливаємо розсіл через сито або друшляк.
  5. Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.
  6. Помідори нарізаємо скибочками і злегка віджимаємо (виділився сік зливаємо в піалу).
  7. До томатного соку підливаємо оливкове масло і додаємо ароматні трави – розмішуємо і заправка готова.
  8. Тунець розминаємо виделкою і в салатнику об’єднуємо всі підготовлені компоненти.
  9. Злегка присаливаем салат і перемішуємо.
  10. Поливаємо страва заправкою і ставимо в холод на 20-30 хвилин. Приємного апетиту!