Салат з консервованим тунцем і яйцем – 10 рецептів з огірком, сиром, кукурудзою з покроковими фото

Салат з консервованим тунцем і яйцем — швидке і просте блюдо, яке підійде як для звичайного обіду, так і для святкового столу. На даний момент існує велика різноманітність салатів, приготовлених на основі такої рибної консерви, як тунець в олії або у власному соку. Ця морська риба настільки універсальна, що чудово поєднується з величезною кількістю продуктів: починаючи вареними яйцями і закінчуючи морською капустою. Крім прекрасних смакових характеристик, цей морепродукт також відрізняється своїм складом, адже він містить велику кількість вітамінів, корисних мікро – і макроелементів, яких потребує організм дітей і дорослих.

Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком – класичний рецепт

Коли на приготування вечері є зовсім небагато часу, а смачно поїсти хочеться – готуємо ситний, але в той же час легкий салат з консервованого тунця, відварених яєць, свіжого огірка та заправки на основі майонезу і спецій.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Тунець консервований 180 гр.
  • Яйце куряче 3 шт. варених
  • Огірок 2 шт.
  • Цибуля зелена 30 гр.
  • Рис білий 150 гр.
  • Сіль за смаком
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» за смаком
  • Майонез столовий молочний за смаком

Процес приготування:

  1. Класичний салат з консервованим тунцем і яйцем готується швидко і просто. Свіжі огірочки прямо в шкірці ріжемо на півкільця.
  2. заздалегідь Відварені яйця хаотично нарізаємо.
  3. Пір’я зеленої цибулі нарізаємо великими сегментами навскіс.
  4. Підготовлені компоненти перекладаємо в глибокий салатник.
  5. Також додаємо білий рис і тунець, розім’яту виделкою до консистенції пюре.
  6. Заправляємо салат майонезом, посипаємо сіллю і спеціями.
  7. Ретельно перемішуємо для рівномірного розподілу заправки і приправ.
  8. Прикрашаємо цілим пером зеленого лука і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!