Грузинський салат – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Грузинський салат – це неймовірно яскрава, насичена за смаком і поживна кулінарна ідея для вашого домашнього столу або свята. Є багато традиційних варіантів холодних закусок. Самі цікаві і нескладні у виконанні ми зібрали для вас у нашій перевіреної збірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями.

Грузинський салат з волоськими горіхами і помідорами

Грузинський салат з волоськими горіхами і помідорами виходить дуже ситним і цікавим за смаком. Він точно різноманітить ваш домашній або святковий стіл. Приготувати частування в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого перевіреного покрокового рецепта.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Помідори 3 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Волоський горіх 50 гр.
  • Оцет білий винний 1 ст. л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Грузинський салат готується швидко і просто. Промиваємо огірок, ріжемо тонкими полукружками і відправляємо в глибоку миску.
  2. Сюди ж відправляємо шматочки очищеного болгарського перцю.
  3. Промиваємо помідори і ріжемо їх полукружками. Відправляємо в салатник.
  4. Очищаємо волоські горіхи подрібнюємо їх.
  5. Сюди ж додаємо подрібнений часник.
  6. Додаємо до горіхів з часником винний оцет.
  7. Вливаємо олію і ретельно перемішуємо.
  8. Доповнюємо овочі в салатник сумішшю з волоських горіхів.
  9. Солимо частування і перемішуємо.
  10. Грузинський салат з волоськими горіхами і помідорами готовий. Можна подавати до столу!