Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Салат з червоної консервованої квасолі — апетитне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже поживним і яскравим смаком. Можна подавати як самостійну страву або закуску до святкового столу. Використовуйте кулінарну збірку з 10-і покрокових рецептів з фотографіями.

Салат з червоної консервованої квасолею і сухариками

Яскравий, смачний і поживний салат для домашнього столу — з червоної консервованої квасолі з сухариками. Таку закуску можна подавати і в рамках святкового меню, спробуйте простий кулінарний рецепт!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Квасоля консервована 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Чорний житній хліб 1 скибочка
  • Кріп за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Салат з червоної консервованої квасолею приготувати дуже просто. Відкриваємо банку з квасолею і перелити вміст у глибоку тарілку.
  2. Очищаємо цибулю й ріжемо її великими перами. Перекладаємо інгредієнт до квасолі.
  3. Відварюємо моркву очищаємо її, ріжемо кубиками і кладемо в загальну тарілку.
  4. Скибочку житнього хліба розбираємо на дрібні кубики.
  5. Підсушуємо їх у розпеченій сухій сковороді, постійно помішуючи.
  6. В цей час солимо заготівлю і перчимо. Розмішуємо.
  7. Доповнюємо блюдо сухариками і подрібненим кропом.
  8. Знову перемішуємо продукти між собою.
  9. Апетитний салат з червоною квасолею і сухариками готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!