Салат Червоне море з крабовими паличками – 5 рецептів з покроковими фото

Салат «Червоне море» з крабовими паличками – оригінальна кулінарна ідея для вашого святкового меню. Така закуска приємно здивує своїм яскравим смаком, в також помітно прикрасить ваш стіл. Для приготування страви використовуйте перевірені покрокові рецепти з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких!

Салат «Червоне море» з крабовими паличками і помідорами

Легкий і апетитний салат «Червоне море» часто готують з крабових паличок і помідорів. Закуску можна подавати для сімейної вечері або святкового столу. Оцініть рецепт смачного і ситного страви.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Крабові палички 200 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 100 гр.
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля червоний ½ шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Майонез столовий молочний для заправки

Процес приготування:

  1. Як приготувати салат «Червоне море» з крабовими паличками? Заздалегідь розморожуємо крабові палички, після ріжемо тонкою соломкою і кладемо інгредієнт в глибоку салатницю.
  2. помідори Ріжемо соломкою і також відправляємо їх у салатницю. Сюди ж додаємо півкільця ошпареного в окропі лука.
  3. Натираємо на тертці твердий сир і кладемо його до решти продуктів.
  4. Додаємо за смаком сіль і перець. Поливаємо закуску майонезом і акуратно розмішуємо.
  5. Готовий салат «Червоне море» подаємо до столу охолодженим. Приємного апетиту!

Салат «Червоне море» з крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем

Апетитний салат з крабових паличок і овочів підходить для легкої вечері або яскравою закуски на святковий стіл. Страва дуже проста у виконанні, ви не витратите на нього і більше 10 хвилин!

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез для заправки.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Крабові палички слід заздалегідь розморозити.

2. Промиваємо і чистимо від насіння болгарський перець і ділимо його на частини.

3. Кожну частину перцю розбираємо тонкою соломкою.

4. Далі подрібнюємо крабові палички. Їх можна порізати навскоси, щоб вийшли довгі тонкі смужки.

5. Твердий сир нарізаємо тонкою соломкою.

6. У глибоку салатницю викладаємо підготовлені інгредієнти.

7. Тепер нарізаємо і помідори. Робимо це так само, як і з іншими продуктами.

8. Викладаємо помідори в загальну салатницю. Солимо, перчимо за смаком рівномірно і акуратно перемішуємо.

9. Заправляємо крабовий салат майонезом і подаємо до столу. Готово!

Як приготувати смачний листковий салат «Червоне море» з крабовими паличками

Листкові салати – яскраве прикраса святкового столу. Спробуйте холодну закуску «Червоне море» з крабових паличок і зробіть ваше свято ще більш запам’ятовується. Страва порадує вас не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і смаком.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Петрушка – для прикраси.

Процес приготування:

1. Крабові палички заздалегідь розморожуємо і нарізаємо кубиками. Викладаємо продукт на плоску тарілку рівним шаром. Поливаємо майонезом.

2. Відварюємо куряче яйце, подрібнюємо його і укладаємо на шар з крабових паличок. Знову промазуємо майонезом.

3. Промиваємо помідори і нарізаємо тонкими кубиками.

4. Пропускаємо твердий сир через крупну тертку.

5. Викладаємо спочатку шар з помідорів, а потім щільно обсипаємо салат тертим сиром.

6. Охолоджуємо блюдо в холодильнику, прикрашаємо свіжою петрушкою і подаємо до столу. Готово!

Простий покроковий рецепт приготування салату «Червоне море» з сиром

Швидкий і смачний салат «Червоне море» можна подавати як для домашнього столу, так і для святкового. Сир ідеально доповнить яскраву закуску і зробить її більш ситної.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти за списком. Крабові палички розморожуємо. Овочі промиваємо під водою.

2. Твердий сир пропускаємо через крупну тертку і укладаємо її у велику тарілку.

3. Нарізаємо Тонкими смужками крабові палички, додаємо їх до сиру.

4. Болгарський перець очищаємо від насіння, потім ріжемо його на тонкі шматочки. Кладемо в салат.

5. Дрібно нарізаємо помідори. Якщо він дуже соковитий, то видаляємо нутрощі. Відправляємо інгредієнт в загальну масу.

6. Посипаємо салат сіллю, спеціями. Також додаємо подрібнений часник і майонез. Акуратно розмішуємо страву.

7. Салат «Червоне море» готовий. Подаємо холодну закуску до столу.

Салат «Червоне море» з яйцем на святковий стіл

Яскраві холодні закуски ідеально підходять для домашнього святкового столу. З такої нагоди спробуйте апетитний крабовий салат «Червоне море» з яйцем.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Петрушка – для прикраси.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожуємо крабові палички і нарізаємо їх тонкими довгими смужками.

2. Промиваємо помідори, розрізаємо їх і акуратно виймаємо нутрощі. Залишився овоч ріжемо соломкою.

3. Половину болгарського перцю звільняємо від насіння і нарізаємо такий же соломкою, як і помідори.

4. Відварюємо курячі яйця і подрібнюємо їх ножем.

5. Подрібнені продукти змішуємо в глибокій салатниці. Твердий сир натираємо на крупній тертці.

6. В невелику посуд вливаємо майонез і додаємо до нього подрібнений часник і щіпку меленого перцю. Розмішуємо соус.

7. Сир додаємо в загальну тарілку і заправляємо блюдо соусом. Акуратно перемішуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.

8. Готовий холодний салат ділимо на порції, прикрашаємо свіжою петрушкою і подаємо до столу.