Салат «Червоне море» з яйцем на святковий стіл
Яскраві холодні закуски ідеально підходять для домашнього святкового столу. З такої нагоди спробуйте апетитний крабовий салат «Червоне море» з яйцем.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- крабові Палички – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Помідор – 2 шт.
- Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Майонез – 2 ст. л.
- Петрушка – для прикраси.
Процес приготування:
1. Заздалегідь розморожуємо крабові палички і нарізаємо їх тонкими довгими смужками.
2. Промиваємо помідори, розрізаємо їх і акуратно виймаємо нутрощі. Залишився овоч ріжемо соломкою.
3. Половину болгарського перцю звільняємо від насіння і нарізаємо такий же соломкою, як і помідори.
4. Відварюємо курячі яйця і подрібнюємо їх ножем.
5. Подрібнені продукти змішуємо в глибокій салатниці. Твердий сир натираємо на крупній тертці.
6. В невелику посуд вливаємо майонез і додаємо до нього подрібнений часник і щіпку меленого перцю. Розмішуємо соус.
7. Сир додаємо в загальну тарілку і заправляємо блюдо соусом. Акуратно перемішуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.
8. Готовий холодний салат ділимо на порції, прикрашаємо свіжою петрушкою і подаємо до столу.