Салат Червоне море з крабовими паличками – 5 рецептів з покроковими фото

Салат «Червоне море» з яйцем на святковий стіл

Яскраві холодні закуски ідеально підходять для домашнього святкового столу. З такої нагоди спробуйте апетитний крабовий салат «Червоне море» з яйцем.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Петрушка – для прикраси.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожуємо крабові палички і нарізаємо їх тонкими довгими смужками.

2. Промиваємо помідори, розрізаємо їх і акуратно виймаємо нутрощі. Залишився овоч ріжемо соломкою.

3. Половину болгарського перцю звільняємо від насіння і нарізаємо такий же соломкою, як і помідори.

4. Відварюємо курячі яйця і подрібнюємо їх ножем.

5. Подрібнені продукти змішуємо в глибокій салатниці. Твердий сир натираємо на крупній тертці.

6. В невелику посуд вливаємо майонез і додаємо до нього подрібнений часник і щіпку меленого перцю. Розмішуємо соус.

7. Сир додаємо в загальну тарілку і заправляємо блюдо соусом. Акуратно перемішуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.

8. Готовий холодний салат ділимо на порції, прикрашаємо свіжою петрушкою і подаємо до столу.