Салат Червоне море з крабовими паличками – 5 рецептів з покроковими фото

Салат «Червоне море» з крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем

Апетитний салат з крабових паличок і овочів підходить для легкої вечері або яскравою закуски на святковий стіл. Страва дуже проста у виконанні, ви не витратите на нього і більше 10 хвилин!

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез для заправки.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Крабові палички слід заздалегідь розморозити.

2. Промиваємо і чистимо від насіння болгарський перець і ділимо його на частини.

3. Кожну частину перцю розбираємо тонкою соломкою.

4. Далі подрібнюємо крабові палички. Їх можна порізати навскоси, щоб вийшли довгі тонкі смужки.

5. Твердий сир нарізаємо тонкою соломкою.

6. У глибоку салатницю викладаємо підготовлені інгредієнти.

7. Тепер нарізаємо і помідори. Робимо це так само, як і з іншими продуктами.

8. Викладаємо помідори в загальну салатницю. Солимо, перчимо за смаком рівномірно і акуратно перемішуємо.

9. Заправляємо крабовий салат майонезом і подаємо до столу. Готово!