Салат з кириешки – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Салат з кириешки – одне з найпопулярніших і простих у приготуванні страв. Сухарики є універсальним інгредієнтом, так як поєднуються з багатьма продуктами-овочами, ковбасою, м’ясом, сиром і морепродуктів. Салат також доповнюють приправами і заправляють соусом.

Салат з кириешки, квасолею і ковбасою

Салат з кириешки і квасолею, не зіпсуєш ковбасою. Якщо змішати всі інгредієнти, вийде дивовижне блюдо дуже ситне і смачне. Салат підійде для святкового столу і буденного перекусу.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Квасоля біла 1 банка
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Варена ковбаса 200 гр.
  • Кириешки 1 упаковка
  • Зелень за смаком
  • Майонез столовий молочний за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати простий і смачний салат з кириешки? Відкорковуємо банку з квасолею і викладаємо бобові в друшляк. Промиваємо і залишаємо квасолю на час в друшляку, щоб стекла рідина.
  2. Яйця, поміщені в каструлю, заливаємо холодною водою. Коли рідина закипить засікаємо 7-10 хвилин, протягом яких яйця будуть варитися. Потім киплячу воду зливаємо, а в каструлю з яйцями знову наливаємо холодну воду. Коли яйця охолонуть, зливаємо рідину, обтираем продукт рушником і очищаємо. Нарізаємо невеликими кубиками.
  3. Вимитий свіжий огірок обтираем рушником і нарізаємо тонкими пластинами.
  4. Звільняємо ковбасу від оболонки і нарізаємо соломкою.
  5. Зелень на вибір – кріп або петрушку – вимиваємо проточною водою і струшуємо пучок. Потім подрібнюємо зелень ножем.
  6. Відправляємо інгредієнти в загальний салатник. Відкриваємо упаковку з кириешки і доповнюємо ними блюдо. Заправляємо салат соусом (майонезом) і перемішуємо. Ставимо в холодильник на 10 хвилин, щоб просочився.

Приємного апетиту!

Салат з кириешки, ковбасою і кукурудзою

Салат вийде більш смачним і насиченим, якщо додати в нього часник і червоний лук. Щоб аромат страви був більш насиченим, сухарики перед відправкою в духовку варто доповнити спеціями і пряними травами.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 30 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Хліб чорний або білий – 2 скибочки.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Ковбаса сирокопчена – 200 гр.
  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Майонез – 50-70 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за бажанням.
  • пряні Трави – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Краще використовувати білий або чорний хліб «не першої свіжості», злегка черствий. Зрізаємо шкірку і подрібнюємо скибочки кубиками середнього розміру. Приправляємо хліб травами і спеціями. Перемішуємо.

Крок 2. Ставимо духовий шафа на розігрів (температура – 170 градусів). Розстилаємо на деку пергаментний папір, на яку викладаємо шматочки хліба. Відправляємо деко в духовку і підсушуємо хліб 15 хвилин. Постійно перевертаємо сухарики.

Крок 3. Відкриваємо банку з кукурудзою і викладаємо інгредієнт в друшляк, щоб позбутися від соку. Промиваємо кукурудзу теплою водою. Дістаємо з духовки сухарики і даємо їм охолонути.

Крок 4. Викладаємо в миску кириешки. Доповнюємо їх кукурудзою. Нарізаємо невеликими кубиками ковбасу і також відправляємо в салатник.

Крок 5. Промиваємо овочі – огірки і помідори. Обрізаємо огірки з обох сторін, у томатів вирізаємо місця кріплення плодоніжок. Нарізаємо свіжі овочі невеликими кубиками.

Крок 6. Промиваємо петрушку водою і даємо їй обсохнути. Нарізаємо зелень і додаємо в салат разом з овочами. Заправляємо салат чорним перцем, сіллю і майонезом.

Приємного апетиту!

Дуже смачний салат з кириешки і копченою куркою

Апетитний і смачний салат з кириешки стане головною прикрасою святкового столу. У поєднанні з копченою куркою смак страви порадує насиченим смаком. Салат виходить дуже ситним і незвичайним.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 3.

Склад:

  • Курка копчена – 1 шт.
  • Майонез або сметана – 2-3 ст. л.
  • Кукурудза – 1 б.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свіжу моркву очищаємо, а потім вимиваємо проточною водою, ретельно змиваючи залишилася бруд. Натираємо коренеплоди на крупній тертці.

Крок 2. Копчену курку ріжемо на великі шматки, які потім подрібнюємо кубиками меншого розміру.Крок 3. Відкриваємо банку з кукурудзою і виливаємо рідина з неї в раковину. Перекладаємо кукурудзу в друшляк. Промиваємо її і залишаємо на деякий час, щоб зайва рідина скла.

Крок 4. Викладаємо в миску терту моркву, копчене м’ясо курки і кукурудзу. Перемішуємо інгредієнти.

Крок 5. Заправляємо салат чорним меленим перцем, сіллю і соусом (майонезом). Перемішуємо ложкою страву і перекладаємо його в салатник. Додаємо сухарики і знову перемішуємо інгредієнти. Подаємо страву до столу.

Приємного апетиту!

Як приготувати салат з кириешки і крабовими паличками?

Кириешки використовуються не тільки як закуска до пива або перекус, їх також додають в салат для більш насиченого смаку і аромату. Сухарики можна вибирати з будь-яким смаком, щоб салат також міг змінювати смак.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 3-4.

Склад:

  • Майонез – 150 гр.
  • Кириешки житні – 120 гр.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Кукурудза – 1 б.
  • Яйця – 3 шт.
  • Зелень – 10 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося яйцями. Акуратно поміщаємо їх у каструлю. Заливаємо холодною водою з-під крана (щоб рідина повністю покривала продукт). Потім варимо яйця 7-10 хвилин після закипання рідини. Виливаємо окріп. Знову використовуємо холодну воду, щоб охолодити яйця. Дістаємо їх з каструлі. Злегка стукаємо по столу, щоб шкаралупа тріснула. Прибираємо її і нарізаємо кубиками яйця.Крок 2. Розморожуємо крабові палички. Позбавляємо їх від упаковки. Нарізаємо кубиками.

Крок 3. Відкорковуємо банку з кукурудзою і викладаємо її в друшляк. Злегка промиваємо і даємо стекти. Беремо миску і перекладаємо в неї інгредієнт.

Крок 4. Додаємо до кукурудзі крабові палички і яйця. Відкриваємо упаковку з кириешки і перекладаємо в салатник половину сухариків. Промиваємо свіжу зелень. Коли вона підсохне, нарізаємо і відправляємо в салатник.

Крок 5. Додаємо в салат чорний перець і майонез. Перемішуємо блюдо і прикрашаємо його рештою кириешек.Приємного апетиту!

Салат з сухариками, сиром і помідорами

Пропонуємо вам приготувати дуже смачний листковий салат з найпростіших інгредієнтів. Кириешки для страви можна використовувати покупні або домашні. Безумовно, домашні будуть більш корисними.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Кількість порцій – 3-4.

Склад:

  • Сухарики зі смаком бекону – 200 гр.
  • Помідори – 3 шт.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свіжі помідори спочатку ретельно вимиваємо, а потім обтираем рушником. Розрізаємо томати і видаляємо ножем плодоніжки. Подрібнюємо помідори кубиками.

Крок 2. Шматочок твердого сиру будь-якого сорту натираємо на крупній тертці в окрему ємність.

Крок 3. Очищений від лушпиння зубок часнику подрібнюємо ножем або за допомогою дрібної терки. Відправляємо його в миску і заправляємо майонезом. Перемішуємо інгредієнти.

Крок 4. Відкриваємо пакет з сухариками і викладаємо на дно страви всю порцію кириешек. Покриваємо сухарики шаром з кубиків свіжих помідорів.

Крок 5. Змащуємо шари сумішшю майонезу і часнику. Рівномірно посипаємо салат тертим сиром. Вимиваємо свіжу зелень. Нарізаємо обсохшіе інгредієнт і прикрашаємо їм салат. Подаємо страву до столу.

Приємного апетиту!

Простий і смачний салат з кириешки і корейською морквою

Салат з морквою і кириешки готують різними способами, перетворюючи блюдо або дієтичне, або ситне з м’ясом або квасолею. Морква для салату використовують свіжу. Так як інгредієнт не піддається термообробці, то зберігає всі корисні властивості.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Кількість порцій – 3-4.

Склад:

  • Морква – 150 гр.
  • Напівкопчена ковбаса – 150-170 гр.
  • Перець болгарський солодкий – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Сухарики – 70 гр.
  • Сир твердий – 50-70 гр.
  • Майонез – 3-4 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Оцет – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. На першому етапі маринуємо свіжу моркву. Очищаємо її від верхнього шару за допомогою ножа і ретельно вимиваємо проточною водою. Потім натираємо коренеплід на корейській тертці і перекладаємо її в глибоку миску. Солимо моркву, додаємо цукор і оцет. Змішуємо інгредієнти і даємо моркви постояти.

Крок 2. Нарізаємо ковбасу спочатку скибочками, а потім –смужками невеликої товщини.

Крок 3. Шматочок сиру натираємо на крупній тертці. Пристосування використовуємо не звичайне, а для корейської моркви.

Крок 4. Червоний перець промиваємо і насухо обтираем рушником. Розрізаємо ножем навпіл і позбавляє від насіння. Нарізаємо перець такими ж прямокутниками, як і ковбасу.

Крок 5. Відкриваємо жерстяну банку з кукурудзою і позбавляємося від рідини. Зручніше це зробити за допомогою друшляка. Викладаємо в загальну ємність для салату морква, ковбасу, сир, перець солодкий і кукурудзу.

Крок 6. Очищаємо зубок часнику від лушпиння і промиваємо свіжу зелень. Нарізаємо обидва інгредієнта ножем дрібними шматочками. Додаємо їх в салат разом з сухариками. Заправляємо блюдо майонезом і перемішуємо.

Приємного апетиту!

Салат з сухариками, ковбасою і солоними огірками

Салат з сухариків з ковбасою має свій неповторний смак. Причому ці інгредієнти прекрасно поєднуються з солоними огірками і багатьма іншими продуктами. В якості соусу для салату використовують майонез. Ви можете вибрати будь-яку іншу заправку.

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 3-4.

Склад:

  • Ковбаса копчена – 180 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 б.
  • Сухарі (зі смаком копченостей) – 2 пачки.
  • Яйця – 5 шт.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Майонез – 50 гр.
  • Цибуля зелена – 80 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося приготуванням яєць. Відварюємо їх і охолоджуємо холодною проточною водою, а потім прибираємо лушпиння і спочатку нарізаємо кружечками, а потім на брусками.Крок 2. Копчену ковбасу за аналогією з яйцями спочатку нарізаємо кружальцями, а потім прямокутними брусками.

Крок 3. Солоні огірки розрізаємо вздовж плодів і выскребаем насіння невеликий ложкою – десертній або чайної. Нарізаємо огірки так само, як і інші інгредієнти.

Крок 4. Відкорковуємо банку з кукурудзою. Зливаємо в раковину всю наявну в ній рідина.

Крок 5. Пір’ячко цибулі ретельно вимиваємо прохолодною проточною водою і обтираем паперовим рушником. Нарізаємо цибулю кільцями.Крок 6. Відправляємо яйця, копчену ковбасу, солоні огірки, кукурудзу, цибулю і кириешки в салатник. Залишаємо невелику жменю кириешек і цибулі для прикраси салату.

Крок 7. Додаємо в салат, майонез. Перемішуємо блюдо і залишаємо на 15 хвилин, щоб інгредієнти просочилися один одним. Розкладаємо салат порціями на тарілки з плоским дном. Прикрашаємо залишками кириешек і цибулі.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування салату з кириешки і грибами

Для приготування салату знадобиться трохи більше години. Гриби підійдуть як магазинні, так і зібрані в лісі. Їх необхідно обсмажити у великій кількості сметани. Кириешки для салату краще всього вибирати зі смаком курки або бекону.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 40 хв.

Кількість порцій – 4-6.

Склад:

  • Кириешки – 1-2 пакета.
  • Гриби (свіжі) – 6-8 жмень.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 б.
  • Сир – 100-150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – для обсмажування.
  • Масло рослинне для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося отваркой грибів. Перебираємо їх, а потім промиваємо проточною водою. Нарізаємо гриби на шматочки і перекладаємо в каструлю. Доводимо до кипіння воду в чайнику і заливаємо нею гриби. Коли вода знову закипить, накриваємо каструлю кришкою і даємо грибів покипіти 5-10 хвилин на маленькому вогні. Відварені гриби покласти в друшляк і промиваємо.

Крок 2. Вливаємо в сковороду олію (2-3 міліметра). В процесі розігрівання олії на середньому вогні очищаємо цибулю. Нарізаємо його маленькими кубиками й викладаємо в сковороду. Додаємо до цибулі гриби, перемішуємо інгредієнти. Тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Вогонь при цьому слід зменшити.Крок 3. Викладаємо в сковороду сметану (вона і буде заправкою салату). Солимо тушковану масу і перемішуємо лопаткою. Знову накриваємо ємність кришкою і тушкуємо 10-15 хвилин. Постійно перемішуємо. Потім вимикаємо вогонь і остуджуємо гриби в сметані. Викладаємо у велику миску.

Крок 4. В теплі гриби слід додати сир. Його натираємо на крупній тертці.

Крок 5. З бляшаної, заздалегідь откупоренной банки з кукурудзою зливаємо рідину. Викладаємо кукурудзу в миску з грибами і соусом. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

Крок 6. Перед подачею до столу відкриваємо упаковки з кириешки і висипаємо їх у салат. Так вони залишаться хрусткими і не встигнуть розм’якнути.Приємного апетиту!

Салат з кириешки, куркою і ананасами

Готовий салат виходить дуже соковитим і солодкуватим на смак. Блюдо називають по-різному і подобається воно в основному, жіночій половині людства. Смаковий тон в салаті задають ананаси, а доповнюють їх сир і горіхи. Сухарики приємно хрумтять і роблять страву дуже ситним.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Ананаси консервовані – 200 гр.
  • Багет (або батон з кунжутом) – 100 гр.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сир – 50-100 гр.
  • Горіхи волоські – 1-2 ст. л
  • салатні Листя – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе для салату необхідно заздалегідь запекти або обсмажити. Після того, як м’ясо охолоне, його потрібно нарізати спочатку бруски, а потім кубиками невеликого розміру.

Крок 2. Викладаємо в сковороду шматочок вершкового масла. Розтоплюємо його на невеликому вогні. Тим часом нарізаємо скибочки багета або батон з кунжутом кубиками, які потім обсмажуємо до рум’яності.

Крок 3. Відкриваємо банку з ананасами і солодкий сік зливаємо в чашку. Скибочки ананаса нарізаємо кубиками такого ж розміру, як сухарики і куряче філе.

Крок 4. Ретельно вимиваємо листя салату, акуратно розриваємо їх на великі частини і викладаємо на блюдо для подачі. В окремій ємності змішуємо курку і ананас. Заправляємо інгредієнти майонезом і перемішуємо. Слідом відправляємо сухарики, знову перемішуємо салат.

Крок 5. Ядра волоських горіхів позбавляємо від шкаралупи. Обсмажуємо на сухій сковороді і дробимо. Сир натираємо на крупній тертці. Викладаємо суміш на листя салату і прикрашаємо тертим сиром і волоськими горіхами.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний салат Веселка з кириешки?

Для приготування салату знадобиться досить багато інгредієнтів. Страва стане «родзинкою» вашого святкового столу і улюбленим повсякденним ласощами для всієї родини.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 40 хв.

Кількість порцій – 4.

Склад:

  • Шинка – 250 гр.
  • Сир – 180 гр.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Помідор свіжий – 1 шт.
  • Перець болгарський солодкий – 2 шт.
  • Цибуля червона (або білий) – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 150-180 гр.
  • Горошок консервований – 150-180 гр.
  • Сухарики – 100-150 гр.
  • Перець чорний мелений – за бажанням.
  • Сіль – за бажанням.
  • Майонез (або сметана жирна) – для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Шматочок шинки і сиру спочатку нарізаємо скибочками, а потім кубиками середнього розміру.

Крок 2. Вимиваємо овочі (огірок, помідор). Насухо обтираем інгредієнти рушником, позбавляємося від місць кріплення плодоніжок і нарізаємо кубиками.

Крок 3. Червоний цибулю позбавляємо від лушпиння, а перець вимиваємо і розрізаємо навпіл.

Крок 4. Прибираємо насінну коробку і знову промиваємо перець проточною водою всередині плоду. Нарізаємо дрібно цибулю і перець кубиками.

Крок 5. Відкриваємо банки з кукурудзою і горохом. Зливаємо рідину. Викладаємо всі інгредієнти по черзі по колу плоскої тарілки, чергуючи їх за кольором.

Крок 6. Відкриваємо пакет з сухариками. Викладаємо їх по центру тарілки. Посипаємо салат чорним перцем і сіллю. Поливаємо сухарики майонезом. Перед вживанням інгредієнти потрібно перемішати.

Приємного апетиту!