Салат «Коул слоу» – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Коул слоу» – це традиційний салат американської кухні. Таке частування дуже смачне і просте у виконанні. Його можна подавати як гарнір до м’ясних і рибних страв. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Американський салат «Коул слоу» — класичний рецепт

Американський салат «Коул слоу» – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Яскраве частування нікого не залишить байдужим. Ваші домашні або гості відзначать цікавий смак і соковитість. Для приготування обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Капуста білокачанна ⅘ кг
  • Морква 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста 50 гр.
  • Оцет столовий 9% 1.5 ст. л.
  • Молоко коров’яче 60 мл
  • Кефір 60 мл
  • Майонез столовий молочний 120 гр.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сік лимонний 2.5 ст. л.

Процес приготування:

  1. Салат «Коул слоу» по класичному рецепту готується дуже просто. Промиваємо білокачанну капусту, дрібно шаткуємо її і викладаємо в салатник.
  2. Сюди ж додаємо терту на тертці моркву.
  3. Натираємо цибулю на дрібній тертці. Викладаємо до отриманої масі лимонний сік.
  4. Додаємо цукор, сіль, перець, кефір, молоко, майонез, оцет.
  5. Дуже добре вимішуємо суміш для заправки.
  6. Поливаємо овочі в салатник заправкою.
  7. Ретельно перемішуємо заготовку.
  8. Американський салат «Коул слоу» за класичним рецептом готовий. Пригощайтеся!

Салат «Коул слоу» з ананасом

Салат «Коул слоу» з ананасом порадує неймовірною соковитістю і яскравим зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Ананас консервований – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і обсушуємо білокачанну капусту. Можна зняти верхні листки.

Крок 2. Далі капусту дрібно шаткуємо ножем.

Крок 3. Очищаємо моркву, промиваємо її і натираємо на крупній тертці.

Крок 4. Ананаси ріжемо невеликими брусочками.

Крок 5. Всі інгредієнти викладаємо в загальний салатник. За смаком посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 6. Поливаємо заготівлю майонезом і гарненько перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Салат «Коул слоу» з ананасом готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою

Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою – це традиційний американський салат, який часто подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Капуста червонокачанна – 200 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для заправки:

  • Сметана – 50 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Оцет яблучний/лимонний сік – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.

Крок 2. Так само чинимо з червонокачанної капустою.

Крок 3. З’єднуємо два види капусти в салатниці. Солимо і розминаємо руками для виділення соку.

Крок 4. Доповнюємо овочеву заготівлю тертого на терці морквою.

Крок 5. Готуємо заправку зі сметани, майонезу, гірчиці, яблучного оцту і цукру. Вимішуємо.

Крок 6. Поливаємо заправкою овочі. Перчимо за смаком і перемішуємо.

Крок 7. Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою готовий. Можна пробувати!

Салат «Коул слоу» з гірчицею

Салат «Коул слоу» з гірчицею – це дуже соковите, апетитне і цікаве за смаком частування. Такий продукт відмінно доповнить м’ясні або рибні страви. Для його нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3

Склад:

  • Капуста білокачанна – 450 гр.
  • Моркву – 180 гр.
  • Стебло селери – за смаком.

Для заправки:

  • Сметана – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – ¼ ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цукор – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі можна відразу очистити і промити.

Крок 2. Натираємо моркву на крупній тертці.

Крок 3. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.

Крок 4. Подрібнюємо стебло селери.

Крок 5. З’єднуємо всі три інгредієнта в загальному салатнику.

Крок 6. Для заправки вимішуємо сметану, майонез, гірчицю, сіль, цукор і чорний мелений перець. Ретельно вимішуємо і переливаємо до овочів. Перемішуємо.

Крок 7. Салат «Коул слоу» з гірчицею готовий. Можна пригощатися!

«Коул слоу» з яблуком

«Коул слоу» з яблуком порадує дивовижною соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Яблуко зелене – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту, викладаємо її в глибокий салатник.

Крок 3. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.

Крок 4. Дрібними брусочками ріжемо моркву. Відправляємо її до іншим продуктам в мисці.

Крок 5. Так само чинимо з яблуком. Кладемо його в салат.

Крок 6. Для заправки вимішуємо майонез, гірчицю, сметану, лимонний сік, сіль, цукор суміш перців.

Крок 7. Вливаємо заправку в заготовку.

Крок 8. Гарненько все перемішуємо.

Крок 9. «Коул слоу» з яблуком готовий. Пригощайтеся!

Салат «Коул слоу» з кукурудзою

Салат «Коул слоу» з кукурудзою – це традиційний і популярний салат американської кухні. Його зазвичай подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати овочеву закуску в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1/4 шт.
  • Капуста червонокачанна – 1/2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кукурудза – 1 шт.
  • Петрушка – 4 гілки.
  • Листя салату – 4 шт.
  • Родзинки білий – 20 гр.
  • Сіль морська – 4 щіпки.

Для заправки:

  • грецький Йогурт – 120 гр.
  • Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль морська – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 3 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо всі продукти для заправки. Ретельно перемішуємо їх. До використання можна прибрати в холодильник.

Крок 3. Очищену моркву ріжемо тонкою соломкою.

Крок 4. Дрібно шаткуємо два види капусти. Качан кукурудзи розбираємо. Всі підготовлені овочі кладемо в великий салатник.

Крок 5. Доповнюємо білим родзинками, морською сіллю. Ретельно перемішуємо.

Крок 6. Сюди ж викладаємо подрібнену петрушку. Поливаємо раніше приготовленої заправкою.

Крок 7. Салат «Коул слоу» з кукурудзою готовий. Розкладайте по тарілках, прикрасивши салатними листочками, і подавайте до столу!

«Коул слоу» з селерою

«Коул слоу» з селерою порадує неймовірною соковитістю і привабливим виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарнір до м’ясних страв. Для приготування американського салату в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 кг
  • Стебло селери – 35 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Молоко – 25 мл
  • Сік лимонний – 4 ст. л.
  • Хрін – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для заправки змішуємо майонез, молоко, лимонний сік, хрін, цукор, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо.

Крок 2. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її.

Крок 3. Викладаємо капусту в салатник. Сюди ж додаємо дрібно порізаний селера.

Крок 4. Дрібно ріжемо цибулю і також кладемо його в салатник.

Крок 5. Сюди ж кладемо терту на тертці моркву.

Крок 6. Поливаємо заготівлю соусом і ретельно перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. «Коул слоу» з селерою готовий. Можна пробувати!

«Коул слоу» з морквою і сметаною

«Коул слоу» з морквою і сметаною – це популярний і простий у виконанні американський салат, який прийнято подавати як гарнір до м’ясних страв. Для приготування апетитного салату беріть на замітку перевірений рецепт із фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Мак – 1-2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо пекінську капусту й дрібно шаткуємо її.

Крок 2. Викладаємо капусту в салатник глибокий зручний.

Крок 3. Очищаємо моркву натираємо на тертці. Відправляємо інгредієнт в салатник з капустою.

Крок 4. Приготуємо заправку. Відміряємо потрібну кількість сметани.

Крок 5. Доповнюємо сметану гірчицею, сіллю, маком і лимонним соком. Перемішуємо.

Крок 6. Поливаємо салат заправкою і ретельно все перемішуємо.

Крок 7. «Коул слоу» з морквою і сметаною готовий. Подавайте частування до столу!