Салат «Коул слоу» – це традиційний салат американської кухні. Таке частування дуже смачне і просте у виконанні. Його можна подавати як гарнір до м’ясних і рибних страв. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів приготування з покроковими фотографіями.
Американський салат «Коул слоу» — класичний рецепт
Американський салат «Коул слоу» – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Яскраве частування нікого не залишить байдужим. Ваші домашні або гості відзначать цікавий смак і соковитість. Для приготування обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти на
4 порц.
- Капуста білокачанна ⅘ кг
- Морква 150 гр.
- Цибуля ріпчаста 50 гр.
- Оцет столовий 9% 1.5 ст. л.
- Молоко коров’яче 60 мл
- Кефір 60 мл
- Майонез столовий молочний 120 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сік лимонний 2.5 ст. л.
Процес приготування:
- Салат «Коул слоу» по класичному рецепту готується дуже просто. Промиваємо білокачанну капусту, дрібно шаткуємо її і викладаємо в салатник.
- Сюди ж додаємо терту на тертці моркву.
- Натираємо цибулю на дрібній тертці. Викладаємо до отриманої масі лимонний сік.
- Додаємо цукор, сіль, перець, кефір, молоко, майонез, оцет.
- Дуже добре вимішуємо суміш для заправки.
- Поливаємо овочі в салатник заправкою.
- Ретельно перемішуємо заготовку.
- Американський салат «Коул слоу» за класичним рецептом готовий. Пригощайтеся!
Салат «Коул слоу» з ананасом
Салат «Коул слоу» з ананасом порадує неймовірною соковитістю і яскравим зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і обсушуємо білокачанну капусту. Можна зняти верхні листки.
Крок 2. Далі капусту дрібно шаткуємо ножем.
Крок 3. Очищаємо моркву, промиваємо її і натираємо на крупній тертці.
Крок 4. Ананаси ріжемо невеликими брусочками.
Крок 5. Всі інгредієнти викладаємо в загальний салатник. За смаком посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 6. Поливаємо заготівлю майонезом і гарненько перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат «Коул слоу» з ананасом готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою
Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою – це традиційний американський салат, який часто подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Капуста червонокачанна – 200 гр.
- Морква – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для заправки:
- Сметана – 50 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Оцет яблучний/лимонний сік – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
Крок 2. Так само чинимо з червонокачанної капустою.
Крок 3. З’єднуємо два види капусти в салатниці. Солимо і розминаємо руками для виділення соку.
Крок 4. Доповнюємо овочеву заготівлю тертого на терці морквою.
Крок 5. Готуємо заправку зі сметани, майонезу, гірчиці, яблучного оцту і цукру. Вимішуємо.
Крок 6. Поливаємо заправкою овочі. Перчимо за смаком і перемішуємо.
Крок 7. Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою готовий. Можна пробувати!
Салат «Коул слоу» з гірчицею
Салат «Коул слоу» з гірчицею – це дуже соковите, апетитне і цікаве за смаком частування. Такий продукт відмінно доповнить м’ясні або рибні страви. Для його нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 3
Склад:
- Капуста білокачанна – 450 гр.
- Моркву – 180 гр.
- Стебло селери – за смаком.
Для заправки:
- Сметана – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – ¼ ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цукор – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі можна відразу очистити і промити.
Крок 2. Натираємо моркву на крупній тертці.
Крок 3. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
Крок 4. Подрібнюємо стебло селери.
Крок 5. З’єднуємо всі три інгредієнта в загальному салатнику.
Крок 6. Для заправки вимішуємо сметану, майонез, гірчицю, сіль, цукор і чорний мелений перець. Ретельно вимішуємо і переливаємо до овочів. Перемішуємо.
Крок 7. Салат «Коул слоу» з гірчицею готовий. Можна пригощатися!
«Коул слоу» з яблуком
«Коул слоу» з яблуком порадує дивовижною соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Яблуко зелене – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.
Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту, викладаємо її в глибокий салатник.
Крок 3. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.
Крок 4. Дрібними брусочками ріжемо моркву. Відправляємо її до іншим продуктам в мисці.
Крок 5. Так само чинимо з яблуком. Кладемо його в салат.
Крок 6. Для заправки вимішуємо майонез, гірчицю, сметану, лимонний сік, сіль, цукор суміш перців.
Крок 7. Вливаємо заправку в заготовку.
Крок 8. Гарненько все перемішуємо.
Крок 9. «Коул слоу» з яблуком готовий. Пригощайтеся!
Салат «Коул слоу» з кукурудзою
Салат «Коул слоу» з кукурудзою – це традиційний і популярний салат американської кухні. Його зазвичай подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати овочеву закуску в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1/4 шт.
- Капуста червонокачанна – 1/2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Кукурудза – 1 шт.
- Петрушка – 4 гілки.
- Листя салату – 4 шт.
- Родзинки білий – 20 гр.
- Сіль морська – 4 щіпки.
Для заправки:
- грецький Йогурт – 120 гр.
- Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1,5 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль морська – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 3 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо всі продукти для заправки. Ретельно перемішуємо їх. До використання можна прибрати в холодильник.
Крок 3. Очищену моркву ріжемо тонкою соломкою.
Крок 4. Дрібно шаткуємо два види капусти. Качан кукурудзи розбираємо. Всі підготовлені овочі кладемо в великий салатник.
Крок 5. Доповнюємо білим родзинками, морською сіллю. Ретельно перемішуємо.
Крок 6. Сюди ж викладаємо подрібнену петрушку. Поливаємо раніше приготовленої заправкою.
Крок 7. Салат «Коул слоу» з кукурудзою готовий. Розкладайте по тарілках, прикрасивши салатними листочками, і подавайте до столу!
«Коул слоу» з селерою
«Коул слоу» з селерою порадує неймовірною соковитістю і привабливим виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарнір до м’ясних страв. Для приготування американського салату в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 0,5 кг
- Стебло селери – 35 гр.
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Майонез – 4 ст. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Молоко – 25 мл
- Сік лимонний – 4 ст. л.
- Хрін – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Для заправки змішуємо майонез, молоко, лимонний сік, хрін, цукор, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо.
Крок 2. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її.
Крок 3. Викладаємо капусту в салатник. Сюди ж додаємо дрібно порізаний селера.
Крок 4. Дрібно ріжемо цибулю і також кладемо його в салатник.
Крок 5. Сюди ж кладемо терту на тертці моркву.
Крок 6. Поливаємо заготівлю соусом і ретельно перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. «Коул слоу» з селерою готовий. Можна пробувати!
«Коул слоу» з морквою і сметаною
«Коул слоу» з морквою і сметаною – це популярний і простий у виконанні американський салат, який прийнято подавати як гарнір до м’ясних страв. Для приготування апетитного салату беріть на замітку перевірений рецепт із фотографіями із нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Морква – 100 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Мак – 1-2 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо пекінську капусту й дрібно шаткуємо її.
Крок 2. Викладаємо капусту в салатник глибокий зручний.
Крок 3. Очищаємо моркву натираємо на тертці. Відправляємо інгредієнт в салатник з капустою.
Крок 4. Приготуємо заправку. Відміряємо потрібну кількість сметани.
Крок 5. Доповнюємо сметану гірчицею, сіллю, маком і лимонним соком. Перемішуємо.
Крок 6. Поливаємо салат заправкою і ретельно все перемішуємо.
Крок 7. «Коул слоу» з морквою і сметаною готовий. Подавайте частування до столу!