Салат «Коул слоу» – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Коул слоу» – це традиційний салат американської кухні. Таке частування дуже смачне і просте у виконанні. Його можна подавати як гарнір до м’ясних і рибних страв. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Американський салат «Коул слоу» — класичний рецепт

Американський салат «Коул слоу» – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Яскраве частування нікого не залишить байдужим. Ваші домашні або гості відзначать цікавий смак і соковитість. Для приготування обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Капуста білокачанна ⅘ кг
  • Морква 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста 50 гр.
  • Оцет столовий 9% 1.5 ст. л.
  • Молоко коров’яче 60 мл
  • Кефір 60 мл
  • Майонез столовий молочний 120 гр.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сік лимонний 2.5 ст. л.

Процес приготування:

  1. Салат «Коул слоу» по класичному рецепту готується дуже просто. Промиваємо білокачанну капусту, дрібно шаткуємо її і викладаємо в салатник.
  2. Сюди ж додаємо терту на тертці моркву.
  3. Натираємо цибулю на дрібній тертці. Викладаємо до отриманої масі лимонний сік.
  4. Додаємо цукор, сіль, перець, кефір, молоко, майонез, оцет.
  5. Дуже добре вимішуємо суміш для заправки.
  6. Поливаємо овочі в салатник заправкою.
  7. Ретельно перемішуємо заготовку.
  8. Американський салат «Коул слоу» за класичним рецептом готовий. Пригощайтеся!