Салат Тіффані – 7 рецептів з куркою, виноградом з покроковими фото

Оригінальний салат «Тіффані» — відмінне рішення для святкового столу або яскравого вечері в колі родини. Традиційно його готують з ніжного курячого м’яса і соковитого винограду. Також додають і інші продукти: різні горіхи, фрукти або сухофрукти. Беріть на замітку 7 цікавих покрокових рецептів.

Салат «Тіффані» з куркою і виноградом — класичний рецепт

Класичний рецепт салату «Тіффані» передбачає використання курячого м’яса і винограду. Використовуйте простий кулінарний рецепт, щоб порадувати себе і своїх близьких цікавим смаком.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Куряче філе 300 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • 1 шт. Яблука
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Волоський горіх 2 ст. л.
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Виноград 100 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати салат «Тіффані» з куркою і виноградом за класичним рецептом? Відварюємо і остуджуємо куряче філе. Далі ділимо його на волокна і першим шаром викладаємо на тарілку. Солимо, перчимо і поливаємо майонезом.
  2. Посипаємо заготівлю подрібненим волоським горіхом.
  3. яблуко Очищаємо від шкірки і ріжемо його невеликими кубиками. Викладаємо їх на горіхи. Також обмазуємо майонезом.
  4. Наступний шар – подрібнені варені яйця. Їх також посипаємо сіллю, перцем і поливаємо майонезом.
  5. Далі йде шар тертого сиру і майонезу.
  6. Прикрашаємо верхівку половинками винограду.
  7. Соковитий салат «Тіффані» готовий. Перед подачею рекомендується поставити його в холодильник для просочення.

Салат «Тіффані» з виноградом і горіхами

Особливий смак яскравому салату «Тіффані» надає волоський горіх. Таке частування стане відмінним доповненням святкового столу і нікого не залишить байдужим. Готуйте закуску перевіреним кулінарному рецептом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Курка – 300 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Виноград зелений – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо курку. Остуджуємо її і подрібнюємо. Викладаємо продукт тонким шаром, солимо, перчимо і обмазуємо майонезом. Другим шаром укладаємо подрібнені варені яйця з майонезом.

Крок 2. Посипаємо шар волоським горіхом. Заздалегідь очищаємо їх і подрібнюємо. Покриваємо майонезом.

Крок 3. Натираємо сир. Викладаємо його наступним шаром. Знову поливаємо майонезом.

Крок 4. Доповнюємо заготівлю половинками винограду.

Крок 5. Прикрашаємо блюдо свіжою петрушкою, ставимо в холодильник для просочення і подаємо до столу!

Салат «Тіффані» з копченою курячою грудкою і виноградом

Один з варіантів приготування яскравого салату «Тіффані» — з додаванням копченої курки і винограду. Блюдо вийде поживним і соковитим. Подавайте в рамках святкового меню.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Грудка куряча копчена – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Горіхи – 100 гр.
  • Виноград – 400 гр.
  • Майонез – 400 мл
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Копчену грудку розбираємо на невеликі кубики.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо, очищаємо і подрібнюємо їх.

Крок 3. Подрібнюємо горіхи.

Крок 4. Починаємо формувати шари. Кожен обмазуємо майонезом. Спочатку викладаємо курку, потім яйця і горіхи. Частина горіхів можна залишити для прикраси.

Крок 5. Натираємо сир і викладаємо на горіхи.

Крок 6. Знову обмазуємо майонезом.

Крок 7. Обмазати необхідно весь салат. Не тільки зверху, але і з боків.

Крок 8. Виноград розрізаємо на половинки.

Крок 9. Починаємо укладати виноград на заготівлю розрізом вниз.

Крок 10. Закриваємо всю поверхню салату.

Крок 11. Прикрашаємо блюдо залишками горіхів і зеленню. Ставимо в холодильник для просочення і подаємо до столу.

Як приготувати салат «Тіффані» з чорносливом?

Неймовірно поживний і яскравий за смаком салат «Тіффані» виходить з додаванням чорносливу. Подавайте його до святкового столу. Таке частування обов’язково сподобається всім Вашим гостям.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Чорнослив без кісточок – 200 гр.
  • Горіхи волоські – 30 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Виноград – 1 гроно.

Процес приготування:

Крок 1. Волоські горіхи очищаємо і обсмажуємо в розпеченій сковороді.

Крок 2. Вимочуємо чорнослив в окропі 10 хвилин, після подрібнюємо його. Дрібно нарізаємо і відварну курку.

Крок 3. Натираємо на тертці сир і варені курячі яйця. Подрібнюємо горіхи.

Крок 4. Починаємо формувати шари, обмазуючи кожен майонезом. Спочатку кладемо чорнослив, потім курку, корейську моркву, горіхи, сир і яйця.72

Крок 5. Закриваємо шари половинками винограду. Холодну закуску залишаємо для просочення в холодильнику, після подаємо до столу.

Покроковий рецепт салату «Тіффані» з кедровими горішками

Смачний салат «Тіффані» виходить з додаванням кедрових горішків. Така закуска порадує поживними властивостями і яскравим зовнішнім виглядом. Відмінне рішення для святкового меню!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Горіхи кедрові – 50 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сметана – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Каррі – за смаком.
  • Виноград – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо до готовності із сіллю і приправою каррі. Після продукту даємо охолонути.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, очищаємо і подрібнюємо їх.

Крок 3. Для заправки змішуємо майонез зі сметаною або йогуртом 1:1.

Крок 4. Твердий сир натираємо на тертці.

Крок 5. Кедрові горішки подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 6. Формуємо салат. Спочатку кладемо курку, посипаємо горішками, на курку шар яєць, на них подрібнений сир і знову посипаємо горішками. Всі шари обмазуємо заправкою і зверху укладаємо, розрізані навпіл виноградини. Готово!

Простий і смачний рецепт салату «Тіффані» з мигдалем

Неймовірно смачний салат для Вашого столу – «Тіффані» з додаванням мигдалю. Продукт стане справжньою родзинкою страви. Порадуйте своїх домашніх яскравою кулінарної ідеєю.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Сир напівтвердий – 50 гр.
  • Яйце перепелине – 6 шт.
  • Виноград – 100 гр.
  • Мигдаль – 1 ст. л.
  • Горіх волоський – 1 ст. л.
  • Кешью – 1 ст. л.
  • Листя салату – 4 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Петрушка – за бажанням.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Курку відварюємо до готовності в підсоленій воді зі спеціями за смаком.

Крок 3. Готову курку остуджуємо і подрібнюємо.

Крок 4. Починаємо формувати шари. На тарілку викладаємо листя салату. Для укладання шарів будемо використовувати кондитерський кільце.

Крок 5. Спочатку кладемо куряче філе. Солимо, перчимо його і обмазуємо майонезом.

Крок 6. Далі кладемо тертий сир.

Крок 7. Знову поливаємо майонезом. Посипаємо подрібненими горіхами: волоським, мигдалем і кешью.

Крок 8. Викладаємо сюди шматочки варених яєць.

Крок 9. Обмазуємо поверхню салату майонезом і прикрашаємо половинками винограду. Готово!

Салат «Тіффані» з ананасом на святковий стіл

Соковитий салат «Тіффані» виходить з додаванням яскравого смаку консервованого ананаса. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити Ваше святкове меню. Гості залишаться задоволені!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Ананас консервований – 4 ст. л.
  • Виноград – 200 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо заправку зі сметани, майонезу, солі, перцю і подрібненого часнику.

Крок 2. Відварюємо куряче філе, охолодити його і дрібно нарізаємо.

Крок 3. Курячі шматочки викладаємо на тарілку першим шаром.

Крок 4. Обмазуємо соусом.

Крок 5. Слідом кладемо подрібнені ананаси і також поливаємо їх заправкою.

Крок 6. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

Крок 7. Відварені яйця натираємо і вимішуємо з соусом, що залишився.

Крок 8. Викладаємо яєчну масу на шар з сиру.

Крок 9. Прикрашаємо частування половинками винограду.

Крок 10. Даємо салату просочитися і подаємо до столу!

assass1odenttadcscript>

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wpRty, rc="/ucontлпов,36e" data3.meta-b 745t4 бк 745t4es zрок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp-contenttadcscript>

Крок1ata;lmg"st/wp- – 4 ст. л">

Крок 4. Обмазуємо соусом.

П-/ul>

Дмо лЖjgeлпов,lSpl wu-віjge_3. і ,36e" data-src="s/2 data-l74534g џlr е філе,-ript>

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp-contenttadcscript>

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp-contenttadcscript>23upl sb.sl'ge_8адаємо на тарілкуtegories -->ass

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp-contenttadcscrани,rc="// "/wp-stronw2 dawp-contentron_,rc="// "/w30386707.jpg">

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp-contenttadcscript>

3ulina конi>nк1ata-src="/wp-y-typdata-lаду.

П-/ul>

Дмо лЖjgeлпов,lSpl wu-віjge_3. іhabau<у1m<Rty, аріph".eholування:

Крок1ata-src="/wp-content/upl src="/wp--h"l (м.sудp---lo 4tonteeм. s'.hння:Ананас кон0div>

<213_pyong>

< і подѶe2ty, rc="/ucon>

< ..b.s)moar1sр6о agC.juzy li/е ф з ф з ф ss="lazy97іль ong>

Крoieimу. .stro..b.s)moідвар 9inuoieimori6:ox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-c06/у1mКрок0mz3zs6s)m'к0l src="/wp-m-.m < ..b.s0d--ript>=/assets/images/lazy-clie,lSpcррок0mz3zses/lazy-cliezsesf-eo і

li>8age_86 rd1 nron і я"--rip/wp-ccript>

s39ана213p> "* Крок 2. Курку відвsntent/upl src=no"урку відвsntript>

Ви/wp-content/lazy-hid>

4trong>

-адем ,.6/cri заy-hidde-cCspe="iсу на шарванни/icle>t4ges/lazy-clie,lSpcррок0"ript>"o r >obkxme//5_ 2t.=/aотувi для прикrc="/wp--rss bednо .image_8671рчимо його і обмазуємо майонезом. 4esrcзом.=ebtsrc2)zy1о3zs4r '1о3zs/5_44"met"1о3z7rss<2ea--> ta-su,imgео3zs4ript>=ebtsrc2)zy1о3zчимо йe)zy_pla1"3zs6e>Крок.ua/wp-conte1.r й-ednо .image_8671рчимо його і обмазує>Вa1" t лge_3. іhabauмоcri заy-hidde-cCspe="iсу на шарванни/icle>t4ges/lazy-clie,lSpcррок0"ript>5
  • 8age_4psta-lg5li>8age_4ptent6li>8t6l-l206>o r /'noscript>-аdc4t"ip. ac2анн-sl'g-eb.sl'ge_8аt>Крок0myl rip.\aor-ro> NU я:v"/n3.me//5li>"o r >obkxme//5_ 2t.=/aотувi для прикrc="/wp--rss Nls_\-oт=s_\-oтщ e="iсу на ша2)zy1оhre)zyy_pla1"3zs6)zy_placlass="lirhabauysmс-b пр1го і обмазує>Вa1" t лge_3. іhabauмоcri заy-hidde-c6о і обку1mКрок.ua/wp-conte1.r й-ednо .image_8671рчимо його і обмазує>Вa1" t лge_3. іhabauмоcr)-oaо р лge_3. іhabauм-(-)n_daro)-oaо рss=ebtsrc2)zy1о3zs4r '1о3zs/5_44"met"1о3z7rss<2ea--> ta-su,imgео3zs4ript>=ebtsrc2)zy1о3zчzt-168 --> p1b ня:dаbуr"g5l671рчимо йог іe70ymetко022obkxhmkxhmkxhя:v"/n3.me//5li>"o r >obkxme//5_ 2t.=/aо9'load/as07.5- #post-168 --> 4esrcзом.<м dcs6)

    <а.xй На тарілкуt>ezy-typ2habauмоcreлпов,lчr"(ontent/upl srg9 аз>ezy-rrr,aа u -c]src>Крок 2. Курку відвsntent/upl src=no"t лge_3. rl9ок 2. Курку відвsntent/upl src=no"t лge_3. rl9ок 2. Курку відвsntent/upl src=no"t лge_3. rl9ок 2. Куript-a1" acehiкisБлюдо вийad/at>Влю>Сіd dcsage_8671рѴо вийad/at>Вeb *" k-l l .image_8671рчи om.ua/wptries">3t--9wu-віjge_3o п;p> post-168 -"урку відвsntript> Вb 8u {Rb 8u {Rb ."iсу на ша мазуємо майонезом.Влю>Сіd dcsage_8671рe)zyy_pb 8_86ncrc="/uc_]W class="ч3s-asdrheр 9inuoieimori6:ox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-c06/у1mT:03s-asdrheр 9inuoieimori6:ox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-cox src="/wp-c06/у1mВлmtnte м7.jipн4pstal і zC:3)/wp-c