ПП салат з тунцем – 6 рецептів приготування з покроковими фото

ПП салат з тунцем — це незамінна страва в раціоні «зожников» і тих, хто прагне схуднути до літа або до важливої події. Салати готуються легко і просто – те, що треба зайнятим людям. Збалансовані закуски – відмінний варіант для швидкого перекусу або повноцінного вечері. Яскраві салати підходять не тільки для щоденного вживання, але і для святкових заходів. Читайте добірку, і швидше готувати!

ПП салат з консервованим тунцем

ПП салат з консервованим тунцем – знахідка для спортсменів і тих, у кого немає часу на приготування складних страв. Салат хороший тим, що нічого не потрібно варити. Навіть якщо гості стукають у двері, з цим рецептом ви легко выкрутитесь з несподіваної ситуації.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Тунець консервований 1 банка
  • Сіль ⅓ ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Помідори черрі 10 шт.
  • Листовий салат 1 пучок
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Сир Фета 50 гр.
  • Кунжут чорний 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Відкриваємо консервованого тунця і зливаємо маринад, обполіскуємо листя салату і черрі.
  2. Окремо змішуємо сік лимона і оливкову олію. Солимо і перчимо за смаком. Об’єднуємо компоненти в емульсію.
  3. Черрі ділимо на частини, фету ріжемо на кубики.
  4. На блюді для подачі розподіляємо попередньо подрібнене листя салату.
  5. Консерви ділимо шматочками зручного розміру і розкладаємо по листю.
  6. Прикрашаємо помідорками.
  7. Розкладаємо сирні кубики.
  8. Збризкуємо соусом.
  9. Посипаємо кунжутним насінням. За бажанням підсушуємо на сухій сковороді.
  10. За необхідності охолоджуємо і насолоджуємося яскравою закускою.
  11. Смачного!