Салат з креветками та авокадо – 10 найсмачніших і найпростіших рецептів приготування з покроковими фото

Салат з креветками та авокадо – це дуже смачна, корисна та приваблива закуска, яка підійде для легкої вечері чи святкового столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте нашу перевірену кулінарну добірку із десяти апетитних та простих рецептів з покроковими фотографіями.

Найсмачніший салат з креветками та авокадо

Найсмачніший салат із креветками та авокадо нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями. Таке частування порадує легким приємним смаком та привабливим виглядом. Порадуйте себе та близьких!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Креветки заморожені – 500 гр.
  • Авокадо – ½ шт.
  • Салат Айсберг – 200 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Олія оливкова – 2 ст.л.
  • Укроп – 1 пучок
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з креветками і авокадо? Креветки очищаємо від панцирів і обов’язково видаляємо стравохід. Якщо ваші великі креветки, розрізаємо їх на частини.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією та викладаємо сюди шматочки часнику. Прогріваємо олію з часником до появи аромату.

Потім часник прибираємо з олії та занурюємо сюди креветки. Обсмажуємо їх пару хвилин і солимо до смаку.

Авокадо очищаємо та обробляємо на невеликі кубики.

Також на кубики ріжемо та помідори.

Невелико нарізаємо листя салату і відправляємо їх у глибоку миску. Сюди ж відправляємо креветки разом з олією, авокадо, помідорами та подрібненим кропом. Солимо, перчимо та поливаємо лимонним соком.

Добре перемішуємо вміст миски.

Найсмачніший салат з креветками та авокадо готовий. Частуйтесь!

Салат з креветками, авокадо та рукколою

Салат з креветками, авокадо та рукколою – це неймовірно смачна та приваблива закуска для вашого столу. Такий салат точно нікого не залишить байдужим. Його дуже просто приготувати у домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Креветки – 400 гр.
  • Авокадо – 80 г.
  • Рукола – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Редиска – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Селера – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Сік лимонний – 1 ст.
  • Гірчиця – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Промиваємо під водою руків’я і обсушуємо її.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо на неї очищені креветки.

Крок 4. Доповнюємо сіллю креветки, перцем і подрібненим часником.

Крок 5. Обсмажуємо морепродукти до готовності близько трьох хвилин.

Крок 6. На невеликі шматочки обробляють редиска, цибуля і селера.

Крок 7. Очищаємо авокадо та ріжемо на тонкі скибочки.

Крок 8. Для заправки вимішуємо лимонний сік, оливкову олію та гірчицю.

Крок 9. У салатнику з’єднуємо овочі, поливаємо їх заправкою та перемішуємо.

Крок 10. На плоску тарілку викладаємо руків’я, заправлені овочі та розкладаємо обсмажені креветки. Додатково можна посипати продукти чорним перцем меленим.

Крок 11. Салат з креветками, авокадо та рукколою готовий. Подавайте до столу!

Салат з креветками, авокадо, помідорами черрі та рукколою

Салат з креветками, авокадо, помідорами черрі та рукколою порадує приємним легким смаком та привабливим виглядом. Таке частування можна подавати на вечерю або в рамках святкового столу. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 250 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Помідори чері – 300 грн.
  • Рукола – 30 гр.
  • Листя салату – 80 гр.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир Пармезан – 20 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Сік лимонний – 1 ст.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо часник і дрібно рубаємо його ножем.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією та обсмажуємо на ньому часник до появи яскравого аромату.

Крок 3. Сюди ж викладаємо очищені креветки та обсмажуємо пару хвилин.

Крок 4. Промиваємо салатне листя та руколу. Потім розриваємо на частини руками та викладаємо у глибоку миску.

Крок 5. Сюди ж відправляємо подрібнену червону цибулю.

Крок 6. Авокадо промиваємо та очищаємо від шкірки. Видаляємо кісточку.

Крок 7. Очищений плід обробляють на тонкі скибочки і викладаємо в салат.

Крок 8. Промиті помідори черрі обробляємо на четвертинки і відправляємо в загальну масу.

Крок 9. Для заправки вимішуємо лимонний сік та оливкову олію.

Крок 10. Відправляємо в салатник креветки, поливаємо це заправкою.

Крок 11. Додаємо сіль та перець за смаком, перемішуємо.

Крок 12. Салат з креветками, авокадо, помідорами черрі та рукколою готовий. Подавайте до столу, посипавши тертим пармезаном!

Салат з креветками, авокадо та огірком

Салат з креветками, авокадо та огірком – це апетитна, смачна та соковита закуска для вашого столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Також його легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 250 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Салат листовий – 150 гр.
  • Цибуля зелена – 2 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно рубаємо ножем зелену цибулю. Також подрібнюємо білу частину цибулі.

Крок 2. Салат промиваємо та обсушуємо, потім розриваємо його на дрібніші шматочки.

Крок 3. Очищаємо авокадо та ріжемо його невеликими кубиками. Свіжий огірок очистити і подрібнити.

Крок 4. Креветки відварюємо до готовності близько двох хвилин і відкидаємо на друшляк.

Крок 5. Для заправки з’єднуємо лимонний сік, оливкову олію та чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.

Крок 6. Усі інгредієнти з’єднуємо у спільній тарілці, поливаємо заправкою та перемішуємо.

Крок 7. Салат з креветками, авокадо та огірком готовий. Скоріше спробуйте!

Салат з креветками, авокадо, часником та майонезом

Салат з креветками, авокадо, часником та майонезом відрізняється цікавим смаком та привабливим виглядом. Таке частування можна подавати як легку вечерю або в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки – 200 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Майонез – 50 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Олія вершкове – 20 гр.
  • Укроп – 20 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль – 15 гр.
  • Перець білий мелений – 15 гр.
  • Перець чорний горошок – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Креветки розморожуємо і відварюємо у киплячій воді із сіллю та горошинами перцю. Достатньо проварити 2 хвилини.

Крок 3. Очищуємо авокадо. Човники зі шкірки можна залишити для подачі.

Крок 4. Очищений плід обробляємо на невеликі шматочки.

Крок 5. Відварені креветки відкидаємо на друшляк.

Крок 6. Охолоджуємо морепродукти та очищаємо, обов’язково видаляємо стравохід.

Крок 7. Розтоплюємо у сковороді вершкове масло і обсмажуємо на ньому спочатку часник. Далі сюди ж викладаємо креветки, солимо та перчимо. Швидко підрум’янюємо та вимикаємо вогонь.

Крок 8. Креветки з часником відправляємо в миску з авокадо. Поливаємо це все лимонним соком.

Крок 9. Доповнюємо продукти майонезом і добре перемішуємо.

Крок 10. Салат з креветками, авокадо, часником та майонезом готовий. Можна подавати до столу у формах авокадо.

Дуже смачний салат із креветок, авокадо та манго

Дуже смачний салат із креветок, авокадо та манго виходить неймовірно соковитим та привабливим. Така закуска урізноманітнить ваше меню і яскраво доповнить стіл. Приготувати салат нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки – 250 гр.
  • Авокадо – 200 г.
  • Манго – 450 грн.
  • Рукола – 50 гр.
  • Оливкова олія – 5 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Лайм – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Часник – 2 зубчики.

Процес приготування:

Крок 1. Креветки обсмажуємо на оливковій олії разом із часником до рум’янцю.

Крок 2. Для заправки з’єднуємо оливкову олію, мед, сіль, цедру лайма та лаймовий сік. Добре все перемішуємо.

Крок 3. Розрізаємо манго на частини і потім робимо глибокі надрізи по діагоналі. Відокремлюємо шматочки манго від шкірки.

Крок 4. Те саме проробляємо і з авокадо. Так ми швидко наріжемо продукти кубиками.

Крок 5. Промиваємо під водою руків’я і даємо їй обсохнути.

Крок 6. Усі продукти викладаємо на зручну тарілку та поливаємо заправкою.

Крок 7. Дуже смачний салат із креветок, авокадо та манго готовий. Частуйтесь!

Салат з креветок, кальмарів та авокадо

Салат з креветок, кальмарів та авокадо порадує цікавим смаком, поживними та корисними властивостями. Такий привабливий салат із морепродуктів точно нікого не залишить байдужим. Для приготування частування беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки – 150 гр.
  • Авокадо – 120 г.
  • Кальмари мариновані – 150 гр.
  • Лимон – 2 дольки.
  • Соус “Цезар” – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість варено-заморожених креветок та розморожуємо їх.

Крок 2. Далі креветки відварюємо близько 2 хвилин до готовності, відкидаємо на друшляк.

Крок 3. Очищаємо відварні креветки від панцира. Обов’язково видаляємо стравохід.

Крок 4. Мариновані кальмари ріжемо на невеликі шматочки.

Крок 5. Очищаємо авокадо та ріжемо плід на невеликі шматочки.

Крок 6. Складаємо всі продукти в салатник, заправляємо соусом та доповнюємо лимонними часточками.

Крок 7. Салат із креветок, кальмарів та авокадо готовий. Можна подавати до столу!

Салат з креветками, авокадо, рукколою та кедровими горішками

Салат з креветками, авокадо, рукколою та кедровими горішками – це дуже смачна та приваблива страва. Таке частування можна подавати на вечерю або в рамках святкового столу. Для приготування салату використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Креветки тигрові – 24 шт.
  • Авокадо – 260 г.
  • Сир Пармезан – 45 гр.
  • Помідори чері – 240 гр.
  • Горіхи кедрові – 20 гр.
  • Салат айсберг – 200 грн.
  • Рукола – 60 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Салат романо – 100 гр.
  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. На сухій сковороді обсмажуємо кедрові горішки протягом 30 секунд.

Крок 2. Креветки розморожуємо, очищаємо та обов’язково видаляємо стравохід.

Крок 3. Розігріваємо столову ложку оливкової олії на сковороді та обсмажуємо на ній підготовлені креветки 2 хвилини. Солимо за смаком.

Крок 4. Салатне листя промиваємо і розрізаємо на дрібні частини.

Крок 5. Також розриваємо на частини руків’я, чері ділимо на половинки, авокадо ріжемо кубиком.

Крок 6. Усі підготовлені продукти складаємо у загальний салатник. Заправляємо це все оливковою олією та лимонним соком, перемішуємо.

Крок 7. Салат з креветками, авокадо, рукколою та кедровими горішками готовий. Подавайте до столу, посипавши тертим пармезаном.

Простий салат з креветками, авокадо та апельсинами

Простий салат з креветками, авокадо та апельсинами відрізняється насиченим смаком, приємним ароматом та апетитним виглядом. Така нескладна у виконанні страва послужить оригінальною легкою вечерею або перекушуванням. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки – 300 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Яблуко – 0,5 шт.
  • Горіхи кедрові – 2 ч. л.
  • Соус бальзамічний – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Креветки заздалегідь розморожуємо і відварюємо в киплячій воді підсоленої близько двох хвилин.

Крок 3. Далі продукт відкидаємо на друшляк і даємо йому охолонути.

Крок 4. Охолоджені креветки очищаємо від панцира і обов’язково видаляємо стравохід.

Крок 5. Авокадо обробляють на половинки.

Крок 6. Човники зі шкірки залишаємо для подачі.

Крок 7. М’якуш авокадо обробляємо на невеликі кубики.

Крок 8. Очищаємо апельсин і м’якоть нарізаємо дрібними шматочками.

Крок 9. Промиваємо яблуко, очищаємо його від шкірки і ріжемо на шматочки.

Крок 10. Усі підготовлені продукти відправляємо до загального салатника. Перемішуємо вміст та залишаємо на 10 хвилин.

Крок 11. Потім наші заготовки розкладаємо по човниках з авокадо.

Крок 12. Поливаємо це бальзамічним соусом і посипаємо горішками.

Крок 13. Простий салат з креветками, авокадо та апельсинами подавайте до столу!

Салат з авокадо, креветками та червоною рибою

Салат з авокадо, креветками та червоною рибою – це апетитна, смачна та приваблива закуска для вашого столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Також його легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки – 300 гр.
  • Раба червона – 70 грн.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідори чері – 5 шт.
  • Горіхи кедрові – 2 ч. л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Розморожені креветки відварюємо в киплячій підсоленій воді близько двох хвилин.

Крок 3. Потім морепродукти кидаємо на сито і даємо охолонути.

Крок 4. Далі креветки необхідно звільнити від панцира та видалити стравохід.

Крок 5. Авокадо розрізаємо на половинки.

Крок 6. Акуратно витягаємо м’якоть. Половинки шкірки можна залишити для подачі.

Крок 7. Відокремлену м’якоть авокадо ріжемо кубиком.

Крок 8. Огірки промиваємо, очищаємо від шкірки і також дрібно нарізаємо.

Крок 9. Промиті помідори ошпарюємо та знімаємо з них шкірку. М’якоть, що залишилася, ріжемо часточками.

Крок 10. Червону рибу обробляють на тонкі скибочки.

Крок 11. Усі підготовлені продукти складаємо в загальний салатник, перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин. Далі частування можна розкласти по тарілках або човниках зі шкірки авокадо. Прикрашаємо кедровими горішками.

Крок 12. Салат з авокадо, креветками та червоною рибою готовий. Подавайте до столу!