Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат із стручкової квасолі – це апетитне домашнє блюдо, яке дуже легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування можна подавати як самостійний продукт або використовувати в якості цікавого гарніру. Беріть на замітку нашу перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Салат із стручкової квасолі і курки

Салат із стручкової квасолі і курки виходить смачним і ситним. Його можна подавати як самостійне блюдо до обіду або вечері. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Квасоля стручкова ½ кг
  • Куряче філе 300 гр.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло рослинне для смаження
  • Вода 50 мл (гарячої)
  • Для заправки:
  • Оцет яблучний 5% 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кріп за смаком

Процес приготування:

  1. Салат із стручкової квасолі готується дуже просто. Варимо квасолю до напівготовності і відкидаємо на друшляк. Даємо стекти воді.
  2. куряче філе Ріжемо брусочками і обсмажуємо її на рослинній олії до готовності. Прибираємо зі сковороди.
  3. У цій же сковороді смажимо соломку цибулі та болгарського перцю. Смажимо до напівготовності.
  4. До овочів відправляємо квасоля. Перемішуємо і смажимо ще близько 5 хвилин.
  5. З’єднуємо курку з овочами. Готуємо близько хвилини.
  6. Перекладаємо частування в салатник. Заправляємо сумішшю з гарячої води, яблучного оцту, солі, перцю і подрібненого кропу. Перемішуємо.
  7. Салат із стручкової квасолі і курки готовий. Можна подавати на стіл і пробувати!