Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з яловичиною і стручкової квасолею

Салат з яловичиною і стручкової квасолею виходить смачним і поживним. Його можна подавати як самостійне блюдо до обіду або вечері. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 250 гр.
  • Яловичина відварна – 200 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо заздалегідь яловичину, охолоджуємо і ділимо її на волокна. Можна нарізати тонкою соломкою.

Крок 2. Підготуємо стручкову квасолю. Якщо вона заморожена, то її потрібно обшпарити окропом. Сиру потрібно відварити 10 хвилин в киплячій воді.

Крок 3. Далі квасоля обсушуємо і смажимо на сковороді з рослинною олією до легкого рум’янцю. Солимо і перчимо.

Крок 4. Остуджуємо квасоля і відправляємо її в салатник разом з яловичиною. Доповнюємо подрібненим часником.

Крок 5. Перемішуємо інгредієнти. Можна спробувати на сіль і перець.

Крок 6. Заправляємо сумішшю з майонезу і гірчиці. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з яловичиною і стручкової квасолею готовий. Пригощайтеся!