Салат з яловичиною і стручкової квасолею
Салат з яловичиною і стручкової квасолею виходить смачним і поживним. Його можна подавати як самостійне блюдо до обіду або вечері. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 250 гр.
- Яловичина відварна – 200 гр.
- Часник – 4 зубчики.
- Майонез – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо заздалегідь яловичину, охолоджуємо і ділимо її на волокна. Можна нарізати тонкою соломкою.
Крок 2. Підготуємо стручкову квасолю. Якщо вона заморожена, то її потрібно обшпарити окропом. Сиру потрібно відварити 10 хвилин в киплячій воді.
Крок 3. Далі квасоля обсушуємо і смажимо на сковороді з рослинною олією до легкого рум’янцю. Солимо і перчимо.
Крок 4. Остуджуємо квасоля і відправляємо її в салатник разом з яловичиною. Доповнюємо подрібненим часником.
Крок 5. Перемішуємо інгредієнти. Можна спробувати на сіль і перець.
Крок 6. Заправляємо сумішшю з майонезу і гірчиці. Перемішуємо.
Крок 7. Салат з яловичиною і стручкової квасолею готовий. Пригощайтеся!