Салат з морським коктейлем

Салати з морепродуктів – це неймовірно зручна їжа, на приготування якої йде зовсім небагато часу, а при використанні готових морських коктейлів, які складаються з креветок, мідій, кальмарів і крабових паличок, достатньо лише занурити асорті в окріп на кілька хвилин і пересипати в салатник. До того ж, всі молюски без винятку дуже багаті білками, жирами і амінокислотами, які засвоюються в кілька разів швидше, ніж речовини, отримані з птиці і червоного м’яса.

Смачний салат з морським коктейлем в олії

Поєднання томатів, огірків і болгарського перцю з морепродуктів в олії – це неймовірно смачно, корисно, а головне – легко! Таким салатом можна, без докорів совісті, поласувати пізно ввечері і не турбуватися про зайві кілограми.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Огірок 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Коктейль з морепродуктів 200 гр.
  • Сік лимонний 4 ст. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Салат з морським коктейлем готується дуже легко і швидко. Огірки і помідори нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в глибокий салатник.
  2. Болгарський перець розрізаємо навпіл, зачищаємо від білих перегородок і насіння, ріжемо тонкою соломкою.
  3. Червоний цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо і обдаємо окропом з лимонним соком, залишаємо просочуватися на 7-10 хвилин.
  4. Упаковку з морепродуктів розкриваємо і виливаємо надлишки масла.
  5. Перекладаємо морепродукти до подрібненим овочам.
  6. Цибуля віджимаємо і перекладаємо до інших складових салату.
  7. Заправляємо інгредієнти ложкою нерафінованої оливкової олії.
  8. Ретельно перемішуємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!