Глазур для паски – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Не за горами Великдень. Це свято не обходиться без пишних пасок. Самим кращим прикрасою для них є глазур. Як приготувати якісну глазур, ми розповімо в 10 рецептів, зібраних в цій статті.

Класична біла глазур для паски з цукрової пудри

Класична біла глазур чудово доповнює паски, робить їх більш красивими і ароматними. Після застигання глазур стає щільною і матовою, добре тримається і не розсипається.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Цукрова пудра 200 гр.
  • Сік лимонний 2 ст. л.
  • Вода-2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати глазур для паски? Видавіть необхідну кількість соку з лимона.
  2. В лимонний сік поступово додайте цукрову пудру і перемішуйте.
  3. Далі влийте кілька столових ложок води, інтенсивно перемішуючи інгредієнти до однорідної маси.
  4. Цукрової пудри або води може знадобиться трохи більше або менше. Все залежить від того, яку консистенцію глазурі ви хочете отримати.
  5. Готовою глазур’ю полийте вашу випічку і дайте їй час на застигання.

Приємного апетиту!