Торт Негр в піні – 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Торт «Негр в піні» – це оригінальний десерт, який знаменитий своїм яскравим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до домашнього чаювання. Беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Торт «Негр в піні» — класичний рецепт

Торт «Негр в піні» – це класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Готовий десерт порадує цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно 320 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 200 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Варення 300 гр.
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Кефір 200 мл
  • Масло вершкове для змащування форми
  • Для крему:
  • Сметана 500 гр. (жирна)
  • Цукрова пудра 160 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Волоський горіх 60 гр.

 

Процес приготування:

  • Як приготувати торт «Негр в піні» за класичним рецептом? Для тіста яйця збиваємо з двома видами цукру до пишної білої піни.

  • Варення відкидаємо на дрібне сито і даємо повністю стекти сиропу. Масу, що залишилася, вмішуємо в яєчну суміш.

  • У окрему посуд просіваємо борошно з содою. Вливаємо сюди кефір і вимішуємо до однорідної маси.

  • В борошняну заготівлю поступово додаємо суміш з яєць і варення. Вимішуємо до однорідної тесту.

  • Переливаємо продукт в обмащений вершковим маслом форму для випікання. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.

  • Остуджуємо бісквіт і поділяємо його на три коржі.

  • Для крему збиваємо холодну жирну сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.

  • Формуємо торт з коржів, обмазуючи їх сметанним кремом. Поливаємо кремом весь десерт і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо в холодильник для просочення на 4 години.

  • Торт «Негр в піні» за класичним рецептом готовий!