Торт «Негр в піні» – це оригінальний десерт, який знаменитий своїм яскравим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до домашнього чаювання. Беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями.
Торт «Негр в піні» — класичний рецепт
Торт «Негр в піні» – це класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Готовий десерт порадує цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти на
8 порц.
- Борошно 320 гр.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Ванільний цукор 2 ч. л.
- Варення 300 гр.
- Сода харчова 1 ч. л.
- Кефір 200 мл
- Масло вершкове для змащування форми
- Для крему:
- Сметана 500 гр. (жирна)
- Цукрова пудра 160 гр.
- Ванільний цукор 2 ч. л.
- Волоський горіх 60 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати торт «Негр в піні» за класичним рецептом? Для тіста яйця збиваємо з двома видами цукру до пишної білої піни.
- Варення відкидаємо на дрібне сито і даємо повністю стекти сиропу. Масу, що залишилася, вмішуємо в яєчну суміш.
- У окрему посуд просіваємо борошно з содою. Вливаємо сюди кефір і вимішуємо до однорідної маси.
- В борошняну заготівлю поступово додаємо суміш з яєць і варення. Вимішуємо до однорідної тесту.
- Переливаємо продукт в обмащений вершковим маслом форму для випікання. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.
- Остуджуємо бісквіт і поділяємо його на три коржі.
- Для крему збиваємо холодну жирну сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.
- Формуємо торт з коржів, обмазуючи їх сметанним кремом. Поливаємо кремом весь десерт і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо в холодильник для просочення на 4 години.
- Торт «Негр в піні» за класичним рецептом готовий!