Капкейки – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Класичні капкейки – маленькі кекси американкою кухні, подаються в якості десерту. Вони бувають шоколадними, фруктовими, з різними начинками і доповненнями. Такі частування особливо люблять діти. Готуйте їх для сімейного чаювання або до святкового столу. Кращі рецепти для приготування ви знайдете в добірці з покрокових рецептів.

Класичний рецепт капкейків в домашніх умовах

Капкейки – чудовий варіант для смачного частування для дружніх посиденьок або святкового тожества. Десерт виходить надзвичайно ніжним, повітряним і апетитним. Скористайтеся класичним рецептом капкейків і приготуйте десерт в домашніх умовах.

Інгредієнти на
20 порц.

  • Борошно пшеничне 150 гр.
  • Молоко коров’яче 150 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Масло вершкове 80 гр.
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Для крему:
  • Сир сирний 300 гр.
  • Цукрова пудра 100 гр.
  • Вершки 500 мл 33%
  • Кондитерська посипання для прикраси
  • Ягоди для прикраси
  • Цукерки для прикраси

Процес приготування:

  1. Як приготувати капкейки в домашніх умовах за класичним рецептом? Вершкове масло збийте з цукровим піском до збільшення маси. По одному введіть курячі яйця.
  2. Продовжуйте збивати на середній швидкості. Влийте необхідну кількість молока і перемішайте міксером до однорідної консистенції.
  3. Додайте сіль. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте, а потім через дрібне сито введіть до рідких інгредієнтів і перемішайте міксером до однорідної консистенції.
  4. Приготоване тісто розкладіть по паперовим або силіконових форм для капкейків. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою і повністю остудіть їх.
  5. Остиглі капкейки покрийте улюбленим кремом. Я використовувала традиційний крем, приготований на основі вершків, кисломолочного сиру та цукрової пудри, збивши інгредієнти міксером до стану повітряної маси. Прикрасьте по своєму бажанню, я використовувала цукерки, кондитерську посипання і цукерки.
  6. Ошатні капкейки можна красиво упакувати й подати в якості приємного презенту або частування для походу в гості.
  7. Апетитні капкейки, приготовані за класичним рецептом, подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування шоколадних капкейків

Якщо незабаром чекає святкове торжество, і ви хочете приємно здивувати своїх гостей, рекомендую приготувати ароматні шоколадні капкейки. Ласуни і любителі смачної домашньої випічки залишаться в захваті. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 16

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 200 гр.
  • Молоко – 50 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Цукор ванільний – 20 гр.
  • Какао-порошок – 100 гр.

Для крему:

  • Масло вершкове – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 20 гр.
  • Вершки 33% – 50 мл
  • Сир – 200 гр.
  • Барвник харчовий – щіпка
  • кондитерська Посипання – за бажанням
  • Полуниця для прикраси

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло, викладіть в глибоку миску, додайте необхідну кількість цукрового піску і ванільний цукор. Кількість цукрового піску відрегулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.

2. Після чого збийте до збільшення і посвітління маси.

3. По одному введіть курячі яйця.

4. Продовжуйте збивати на середній швидкості. Влийте необхідну кількість молока і перемішайте міксером до однорідної консистенції.

5. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте, а потім через дрібне сито введіть до збитим інгредієнтів і перемішайте міксером до однорідної консистенції.

6. Потім в тісто просіяти через дрібне сито какао-порошок. Перемішайте міксером до однорідної маси.

7. Приготоване тісто розкладіть по паперовим формам для капкейків і помістіть їх в силіконові формочки.

8. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою.

9. Тим часом приготуйте крем. У глибоку миску викладіть необхідну кількість вершкового масла, ванільного цукру і цукрової пудри.

10. Після чого збийте до збільшення і посвітління маси.

11. Потім влийте вершки, додайте сир і харчовий барвник. Ретельно перемішайте масу міксером до однорідної консистенції.

12. Готові капкейки акуратно вийміть з духовки і повністю остудіть їх.

13. Остиглі капкейки вийміть з силіконових форм, покрийте приготованим кремом. Прикрасьте полуницею та кондитерської посипкою.

14. Ошатні шоколадні капкейки подавайте на стіл до ароматного чаю або кави.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачні капкейки з кремом чіз будинку?

Сьогодні пропоную скористатися шикарним рецептом і приготувати незвичайно гарні й апетитні капкейки з крем-чізом. Ароматні капкейки виходить соковитими, ніжними і повітряними. Процес приготування десерту принесе вам неймовірне задоволення.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 110 гр.
  • Молоко – 60 мл
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Ванілін – щіпка
  • Джем полуничний – для наповнювача
  • Для крему:
  • Сир сирний – 280 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло, викладіть в глибоку миску, додайте необхідну кількість цукрового піску і ванілін. Кількість цукрового піску відрегулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.

2. Після чого збийте до збільшення і посвітління маси.

3. Введіть куряче яйце. Влийте необхідну кількість молока і перемішайте міксером до однорідної консистенції. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте, а потім через дрібне сито введіть до збитим інгредієнтів.

4. Тісто перемішайте міксером до однорідної консистенції.

5. Приготоване тісто розкладіть по силіконових форм для кексів. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

6. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою. Готові капкейки акуратно вийміть з духовки і повністю остудіть їх.

7. У центрі капкейків зробіть отвір, зручно використовувати пристосування для очищення серцевини фруктів.

8. Кожне отвір заповніть джемом або варенням. Я використовувала полуничний джем.

9. Відміряйте необхідну кількість сирного сиру.

10. Сирний сир викладіть в глибоку миску.

11. Додайте цукрову пудру.

12. Після чого збийте до стану повітряної маси. Поступово введіть жирні вершки і продовжуйте збивати до однорідної пишної консистенції.

13. Візьміть кондитерський мішок і заповніть його приготованим крем-чізом.

14. Остиглі капкейки покрийте приготованим кремом.

15. Прикрасьте по своєму бажанню.

16. Неймовірно красиві капкейки з крем-чізом подавайте на стіл до ароматного чаю або кави.

17. Текстура десерту виходить незвичайно ніжною і соковитою.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт капкейків «Червоний оксамит»

Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом чудового десерту «Червоний оксамит». Капкейки виходять ніжними, легкими, пишними і ніжними. Відмінний варіант в якості частування на святкові тожества. Такі капкейки особливо оцінять маленькі дітки. Приготуйте, і зробіть приємне для близьких!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 250 гр.
  • Кефір – 200 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Масло вершкове – 115 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Какао-порошок – 50 гр.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Барвник харчовий червоний – 1 ч. л.
  • кондитерська Посипання – для прикраси
  • Для крему:
  • Вершки 33% – 300 мл
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Для желе:
  • Вода питна – 200 мл
  • Желе – 2 пачки

Процес приготування:

1. Желе розведіть з водою відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці.

2. У глибоку ємність просійте через сито необхідну кількість пшеничного борошна вищого сорту, розпушувач, сіль і какао-порошок.

3. В окремій ємності з’єднайте харчовий барвник і кефір кімнатної температури. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

4. У глибоку ємність викладіть необхідну кількість цукрового піску. Кількість цукрового піску відрегулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.

5. Додайте розм’якшене вершкове масло. Після чого збийте до збільшення і посвітління маси. По черзі введіть курячі яйця, перемішайте міксером до однорідної консистенції.

6. В отриману масу по столовій ложці викладіть сухі і рідкі інгредієнти, ретельно перемішуючи після кожного прийому.

7. Приготоване тісто розкладіть по силіконових форм для кексів. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

8. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою. Готові капкейки акуратно вийміть з духовки і повністю остудіть їх. У центрі капкейків зробіть отвір чайною ложкою.

9. Кожне отвір заповніть приготованим желе.

10. Приготуйте крем. Сирний сир викладіть в глибоку миску. Додайте цукровий пісок і ванільний цукор.

11. Збийте до стану повітряної маси. Поступово введіть жирні вершки і продовжуйте збивати до однорідної пишної консистенції.

12. Остиглі капкейки вийміть з силіконових форм, покрийте приготованим кремом за допомогою кондитерського мішка. Прикрасьте кондитерської посипкою.

13. Незвичайно гарні капкейки «Червоний оксамит» подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Насолоджуйтеся шикарною випічкою!

Повітряні домашні капкейки з начинкою всередині

З великим задоволенням хочу поділитися чудовим рецептом найніжніших домашніх капкейків з начинкою всередині. В якості начинки можна використовувати варення, джем, згущене молоко або фрукти. Випічка виходить повітряної і легкою. Відмінний варіант для смачного перекусу або частування для чаювання.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 7

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 150 гр.
  • Вершки – 50 мл
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Ванілін – за смаком
  • Ананаси консервовані – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.
  • Вершки 33% – 100мл.
  • Сир сирний – 150 гр.

Процес приготування:

1. У чашу міксера розбийте курячі яйця і додайте цукровий пісок і ванілін.

2. На середній швидкості збийте до пишної піни.

3. Вершкове масло розтопити і трохи остудіть. Введіть до збитим яйцям. Влийте вершки і перемішайте до однорідної консистенції.

4. Потім просіяти через дрібне сито необхідну кількість пшеничного борошна вищого сорту і розпушувач. Перемішайте тісто міксером до однорідної гладкої консистенції.

5. Підготуйте силіконові форми. За бажанням злегка змастіть рослинною олією.

6. Приготоване тісто розкладіть по підготовленим силіконових форм для кексів. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Все залежить від вашої духовки.

7. Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування крему. Сирний сир викладіть в глибоку миску. Додайте цукрову пудру. Збийте до стану повітряної маси. Поступово введіть жирні вершки і продовжуйте збивати до однорідної пишної консистенції.

8. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою. Гарячі капкейки акуратно вийміть з духовки і повністю остудіть їх. Вийміть з силіконових форм. У центрі капкейків зробіть отвір чайною ложкою. Отвори заповніть консервованими ананасами.

9. Панкейкі покрийте приготованим кремом за допомогою кондитерського мішка. Прикрасьте за бажанням – свіжими ягодами або кондитерської посипкою. Домашні капкейки з начинкою всередині подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Насолоджуйтеся апетитною випічкою!

Дуже смачні сирні капкейки в домашніх умовах

Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом сирних капкейків. Текстура випічки виходить вологою, ніжною і повітряної. Капкейки відмінно підійдуть в якості десерту на святковий стіл або на сімейне застілля. Приготуйте, і ви отримаєте незабутнє задоволення.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Ванілін – щіпка
  • Ізюм – за смаком

Процес приготування:

1. Родзинки переберіть від сміття і гарненько промийте, потім обсушити, виклавши на паперові рушники.

2. Вершкове масло розтопити на невеликому вогні.

3. Курячі яйця збийте до пишної піни, скориставшись міксером.

4. Всипте необхідну кількість цукрового піску і ванілін. Кількість цукру відрегулюйте у відповідності зі своїми смаковими уподобаннями.

5. Продовжуйте збивати на середній швидкості. Додайте сир, перемішайте міксером до однорідної консистенції.

6. Влити остигле масло.

7. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте, а потім через дрібне сито введіть до рідких інгредієнтів і перемішайте міксером до однорідної консистенції.

8. Після чого в приготоване тісто викладіть підготовлені родзинки. Акуратно перемішайте.

9. Силіконові форми змастіть вершковим маслом.

10. Приготоване тісто розкладіть по силіконових форм для капкейків. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

11. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою і повністю остудіть їх. Остиглі капкейки вийміть з силіконових форм.

12. Сирні капкейки присипте цукровою пудрою і подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

13. Текстура випічки виходить як пух і, немов, тане в роті.

Приємного апетиту!

Неймовірно смачні морквяні капкейки в духовці

З величезною радістю хочу поділитися неймовірно смачним рецептом соковитих і вологих морквяних капкейків. Випічка виходить ніжною і яскравою. Корисна випічка сподобається як дорослим, так і дітям. Приготуйте, і ви будете в захваті від смакового поєднання.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 150 гр.
  • Морква – 250 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка

Процес приготування:

1. Морква добре вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Очищену моркву натріть на дрібній тертці.

2. Курячі яйця розбийте в чашу міксера. Всипте необхідну кількість цукрового піску і ванілін. Кількість цукру відрегулюйте в залежності від своїх смакових переваг і натуральній солодощі моркви.

3. Збийте до пишної піни.

4. У збиту масу викладіть подрібнену моркву і влийте рослинне масло, гарненько перемішайте.

5. В окрему ємність просійте борошно пшеничне вищого сорту, сіль, корицю і харчову соду. Добре перемішайте.

6. Сухі інгредієнти введіть до рідким, і гарненько перемішайте до однорідної консистенції. Приготоване тісто розкладіть по паперовим або силіконових форм для кексів. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

7. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою, акуратно вийміть з духовки і повністю остудіть їх. Остиглі капкейки покрийте улюбленим кремом.

8. Ошатні морквяні капкейки подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Приємного апетиту!

Простий рецепт приготування ароматних ванільних капкейків

Від усієї душі хочу поділитися своїм улюбленим рецептом ароматних ванільних капкейків. Випічка готується просто і швидко, а виходить неймовірно ніжною і повітряної. Такі капкейки можна прикрасити на свій розсуд і подати на святковий стіл в якості десерту.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 130 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – щіпка

Процес приготування:

1. Курячі яйця розбийте в глибоку ємність і збийте з цукровим піском і ванільним цукром до збільшення маси в кілька разів. Кількість цукру відрегулюйте в залежності від своїх смакових переваг.

2. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту, сіль і розпушувач. Добре перемішайте, а потім введіть до збитим інгредієнтів, просіяти через дрібне сито.

3. Акуратно перемішайте силіконової лопаткою рухами знизу вгору.

4. Приготоване тісто розкладіть по силіконових форм для капкейків. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою.

5. Повністю остудіть ароматну випічку.

6. Остиглі капкейки покрийте улюбленим кремом або зріжте капелюшки і начиніть будь-якими наповнювачами.

7. Зверху накрийте капелюшками.

8. Верхівки прикрасьте по своєму бажанню, я використовувала свіжі ягоди. Ошатні ванільні капкейки подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Приємного апетиту!

Соковиті і ніжні бананові капкейки

Сьогодні пропоную скористатися простим і дуже смачним рецептом і приготувати апетитні бананові капкейки, які часто готую на недільний сімейний сніданок. Домашня випічка виходить незвичайно соковитою і ніжною. Приготуйте, і ви не залишитеся байдужими.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 200 гр.
  • Кефір – 100 мл
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Банани – 300 гр.
  • Краплі шоколадні – за бажанням
  • цукрова Пудра – 1 ч. л.
  • Шоколад гіркий – 30 гр.

Процес приготування:

1. Підготуйте необхідну кількість використовуваних інгредієнтів для приготування бананового капкейків. Банани очистіть від шкірки і наріжте на кілька частин.

2. У чашу міксера розбийте курячі яйця, додайте цукровий пісок і влийте кефір кімнатної температури. Кількість цукру відрегулюйте в залежності від своїх смакових переваг і натуральній солодощі бананів. Ретельно перемішайте міксером.

3. Підготовлені банани подрібніть до однорідної консистенції з допомогою заглибного блендера.

4. Додайте до рідких інгредієнтів. Вершкове масло розтопіть на водяній бані і додати до решти інгредієнтів.

5. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте.

6. Після чого через дрібне сито просіяти до рідких інгредієнтів і перемішайте силіконової лопаткою до однорідної консистенції.

7. У силіконову форму вставити паперові форми для кексів.

8. Так як в тесті присутній вершкове масло, форми я не змащую маслом.

9. Приготоване тісто розкладіть по підготовленим паперовим формам.

10. Я використовую шоколадні краплі, щоб зробити смак капкейків більш насиченим.

11. Шоколадні краплі викладіть поверх тесту.

12. Капкейки помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Дивіться по своїй духовці. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою і повністю остудіть їх.

13. Остиглі капкейки присипте цукровою пудрою і розтопленим гірким шоколадом. Прикрасити капкейки можна за своїм бажанням.

14. Бананові капкейки подавайте на стіл до ароматним гарячим напоїв.

Приємного апетиту!

Ароматні і дуже смачні лимонні капкейки

Сьогодні хочу запропонувати ароматний, смачний рецепт найніжніших лимонних капкейків. Цитрусова випічка виходить соковитою, з яскравим смаком, повітряної і незвичайно апетитною. Приготуйте лимонні капкейки, і порадуйте своїх домашніх!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 115 гр.
  • Молоко – 40 мл
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • кондитерська Посипання – для прикраси
  • Для крему:
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • цукрова Пудра – 6 ст. л.
  • Для начинки:
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

1. Вершкове масло збийте з цукровим піском до збільшення маси.

2. По одному введіть курячі яйця. Продовжуйте збивати на середній швидкості міксера.

3. Влийте необхідну кількість молока і перемішайте міксером до однорідної консистенції.

4. В окремій ємності з’єднайте борошно пшеничне вищого сорту і розпушувач. Добре перемішайте.

5. Сухі інгредієнти просіяти через дрібне сито до рідких інгредієнтів.

6. Перемішайте міксером до однорідної консистенції.

7. Приготоване тісто розкладіть по силіконових форм для капкейків. Помістіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25-30 хвилин. Час випічки залежить від вашої духовки.

8. Готовність капкейків перевірте дерев’яної шпажкою або зубочисткою і повністю остудіть їх.

9. Лимон вимийте, обсушіть, відріжте половину, наріжте невеликими шматочками, видаліть кісточки, з’єднайте з цукровим піском і проваріть 5-7 хвилин. Потім остудіть. У центрі капкейків зробіть отвори і заповніть лимонною начинкою.

10. Приготуйте крем. Вершкове масло розтопіть і остудіть до кімнатної температури. Додайте цукрову пудру.

11. Збийте міксером до пишної повітряної маси.

12. Остиглі капкейки покрийте приготованим кремом, скориставшись кондитерським мішком. Зверху прикрасьте кондитерської посипкою.

13. Апетитні лимонні капкейки подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Приємного апетиту!