Млинці з червоною ікрою – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Млинці з червоною рибою та ікрою

Млинці з червоною рибою та ікрою виглядають надзвичайно святково. Таке частування доречно в будь-якій ситуації. Особливо приємно їсти закуску в сімейному колі. Ідеальний варіант для недільного сніданку. Жодна Масляна не проходить без смачного ласощі. Сім’я перебуває в захопленні від цього кулінарного божевілля.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Молоко гаряче – 1 склянка
  • Вода холодна – 1 склянка
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сьомга малосольна – за смаком.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Ікра червона – за смаком.
  • Сир сирний – за смаком.
  • Сметана – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти.

Крок 2. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збийте до стану твердих піків.

Крок 3. Молоко добре нагрійте, змішайте з водою. Жовтки посоліть, збовтайте віночком. Висипте борошно, попередньо пропустивши через кухоль-сито. Поступово підливаючи воду, вимісити тісто, щоб не залишилося грудочок, і борошно розійшлася. Обережно введіть збиті білки. Розмішайте.

Крок 4. Дайте настоятися рідкої маси. Налийте тісто на прогріту сковороду і розрівняти по поверхні ворочающими рухами. Печіть на середній конфорці, регулюючи нагрівання. Коли краюшки стануть рум’яними, розгорніть блін спеченої стороною вгору.

Крок 5. Для економії часу, озбройтеся двома сковородами.

Крок 6. Таким чином, використовуйте все тісто. Испекшиеся млинці складіть на тарілку, промазавши кожен вершковим маслом.

Крок 7. На робочу поверхню викладіть блін, половину прослоите сирним сиром. Зверху покладіть скибочки малосольною сьомги.

Крок 8. Розподіліть червону ікру.

Крок 9. Скрутіть трубочкою. Трубочку розділіть навпіл.

Крок 10. Або поверніть трикутником. За бажанням здобріть сметаною. Презентуйте ошатну закуску. Частина млинців залишилася без начинки, щоб кожен зміг дегустувати так, як подобається. Приємного апетиту!