Млинці з червоною ікрою – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Млинці на воді з червоною ікрою

Млинці на воді з червоною ікрою – розкішне частування. У всіх же бувало таке, зберешся, пекти млинці, а ні молока, кефіру немає. Ну не кидати ж затію, коли вже налаштувався, і сім’я вже чекає з нетерпінням млинців. Це не проблема! На воді млинці теж виходять чудовими, можливо, текстура вийде трохи інший. Але якщо близькі не професіонали в кулінарному мистецтві, ніхто нічого не зрозуміє.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Вода – 0,5 л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 1-1,5 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Ікра червона – 1 баночка.

Процес приготування:

Крок 1. Воду злегка підігрійте, влийте в чашу, вбийте яйця, збовтайте віночком. Посоліть і поцукруйте. Всипте просіяне борошно. Вилийте масло і знову об’єднайте складові інтенсивними рухами. Тісто вийде досить рідким, так і треба.

Крок 2. Налийте тісто на прогріту сковороду і розрівняти по поверхні ворочающими рухами. Печіть на середній конфорці, регулюючи нагрівання. Для економії часу, озбройтеся двома сковородами. Коли краюшки стануть рум’яними, розгорніть блін спеченої стороною вгору. Не пересушите.

Крок 3. Таким чином, використовуйте все тісто. Испекшиеся млинці складіть на тарілку. За бажанням млинці прослоите розпущеним вершковим або топленим маслом. Випічка стане ніжніше.

Крок 4. На робочу поверхню викладіть блін, по половині розподіліть червону ікру. Скрутіть трубочкою.

Крок 5. Трубочку розділіть навпіл. Презентуйте яскраву апетитну закуску. Запрошуйте домочадців на дегустацію кулінарного шедевра. Приємного насолоди!