Млинці з червоною ікрою – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Гарні млинці з ікрою і вершковим сиром

Гарні млинці з ікрою і вершковим сиром доставлять масу позитивних вражень. Приготувати таку красу зможе кожен. Шикарна закуска прикрасить будь-який захід. Млинці виглядають привабливо, від одного вигляду і подачі можна отримати естетичну насолоду.

Час готування – 1 ч. 50 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Молоко – 700 мл
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 260 гр.
  • Масло рослинне – 75 гр.
  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Зелень – за бажанням.
  • Ікра червона – за смаком.
  • Огірок свіжий – за смаком.
  • Сир косичка – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Молоко злегка нагрійте, вилийте половину в чашу. Вбийте яйця. Посоліть і поцукруйте, збовтайте віночком.

Крок 2. Висипте борошно, попередньо пропустивши через кухоль-сито. Вимісити тісто, щоб не залишилося грудочок, і борошно розійшлася.

Крок 3. Долийте залишки молока. Розмішайте. Дайте настоятися рідкої маси.

Крок 4. Вилийте масло і знову об’єднайте складові інтенсивними рухами.

Крок 5. Налийте тісто на прогріту сковороду і розрівняти по поверхні ворочающими рухами. Печіть на середній конфорці, регулюючи нагрівання. Для економії часу, озбройтеся двома сковорідками.

Крок 6. Коли краю стануть рум’яними, розгорніть блін спеченої стороною вгору. Не пересушите. Таким чином, використовуйте все тісто.

Крок 7. Испекшиеся млинці складіть на тарілку. На робочу поверхню викладіть блін.

Крок 8. Перший млинець прослоите однією столовою ложкою вершкового сиру. З другим млинцем повторіть ті ж дії.

Крок 9. Візьміть ще млинець і повторіть процедуру. Згорніть рулетом, а на вільний край складіть наступну промазану заготівлю і продовжуйте згортати. Таким чином, скрутіть три млинці.

Крок 10. Краї рулету обріжте. Рівну частину розділіть на 3 частини. Рулети розмістіть вертикально.

Крок 11. Сирну косичку розділіть на мотузочки. Мотузочками обв’яжіть рулети в центрі.

Крок 12. Зверху розподіліть червону ікру.

Крок 13. Огірок вимийте і обсушіть. Розріжте кружечками. На блюдо для подачі викладіть блін, зверху огіркові кружечки, на кожному огірковому кружечку помістіть бочонок з ікрою. Прикрасьте зеленню. Презентуйте ошатну закуску. Приємного апетиту!