Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони в мультиварці — це прості і в той же час смачні страви, приготування яких економить час і не доставляє незручностей. Макарони готують з фаршем, м’ясом тушкованим м’ясом або птахом. Для тих, хто не вживає м’ясо і всі похідні, можна обійтися засмажкою з овочів. Тут зібрані різні варіанти – від найпростіших до більш складних рецептів.

Макарони з фаршем по-флотськи в мультиварці Редмонд

Макарони з фаршем по-флотськи в мультиварці Редмонд – рецепт, який освоїть як професіонал, так і любитель. Приготування страви займає менше півгодини, що оцінять зайняті люди, які не люблять довго стояти біля плити. Кулінарна помічниця значно економить час та звільняє від постійного контролю.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинячий фарш 250 гр.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Моркву ½ шт.
  • Олія соняшникова 30 мл
  • Масло вершкове 30 гр.
  • Макарони 250 гр. (з твердих сортів пшениці)
  • Окріп 750 мл
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Макарони в мультиварці готуються дуже легко. Очистивши цибулю і промивши, дрібно рубаємо. Звільнивши моркву від шкірки, дрібно трьом. Закладаємо в чашу мультиварки, змащену рослинним маслом. Активуємо програму «Смаження» і пасеруємо овочі. Після чого вивантажуємо фарш.
  2. Готуємо, помішуючи. Присмачую шматочком вершкового масла (можна взяти топлене) і приправляємо спеціями і сіллю.
  3. Вивантажуємо сухі макаронні вироби.
  4. Перемішавши, обсмажуємо.
  5. Заливаємо окріп. Рідина повинна трохи покривати вміст.
  6. Закривши прилад, активуємо режим «Паста». До часу, зазначеного на упаковці додаємо 5 хвилин і натискаємо «Старт». По завершенні програми, відкриваємо помічницю.
  7. Перемішавши, сервіруємо і прикрашаємо блюдо. Приємного апетиту!