Черепашки з фаршем – 8 рецептів фаршированих макаронів з фото покроково

Італійська паста черепашки, або конильони, традиційно готується запеченої з фаршем всередині. Готувати її таким чином досить просто, а результат виходить дуже апетитним, тому сьогодні ми приготували 8 різних рецептів такої страви на будь-який смак.

Великі фаршировані черепашки, запечені в духовці

Цікавий рецепт черепашок, фаршировані куркою і печерицями, з вершково-сирним соусом. Блюдо виходить дуже ситним і апетитним, а готувати його дуже легко, можна навіть залучити до приготування дітей.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Черепашки 30 шт.
  • Стегна курячі 4 шт.
  • Печериці свіжі 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 200 гр. тертого
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вершки-1.5 склянки
  • Часник 3 зуб.
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Масло вершкове 1 ст. л
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати фаршировані макарони черепашки з фаршем? Готуємо всі необхідні продукти. Промиваємо курку і нарізаємо її на дрібні шматочки, очищаємо і нарізаємо цибулю та печериці.
  2. Обсмажуємо на рослинному маслі цибулю до фарбування, періодично помішуючи.
  3. До готового цибулі додаємо печериці.
  4. Обсмажуємо все до випаровування грибний рідини.
  5. Потім додаємо на сковороду курку.
  6. Смажимо всі інгредієнти протягом 15 хвилин, час від часу помішуючи, а потім приправляємо перцем і сіллю.
  7. Після цього смажимо все ще 2 хвилини і знімаємо сковороду з вогню.
  8. У киплячу воду додаємо сіль і засипаємо черепашки, а потім варимо їх до стану аль-денте. Готові черепашки промиваємо і залишаємо охолоджуватися.
  9. Приступаємо до соусу. Для цього в розігріту на слабкому вогні каструлю кладемо вершкове масло і дрібно нарізаний часник.
  10. Обсмажуємо часник близько 2 хвилин, а потім додаємо вершки.
  11. Вливаємо в соус масло з сковороди.
  12. Перчимо і солимо суміш.
  13. Додаємо в каструлю половину тертого сиру.
  14. Помішуючи, готуємо соус до розплавлення сиру.
  15. Залишок тертого сиру додаємо до курки з грибами.
  16. Також додаємо дрібно нарізаний кріп.
  17. І розбиваємо в начинку яйце.
  18. Ретельно все перемішуємо.
  19. Ставимо за духовку розігріватися при 180 градусах і тим часом фаршируємо черепашки начинкою.
  20. Наливаємо невелику кількість соусу на дно форми для запікання і розкладаємо на неї фаршировані черепашки.
  21. Добре поливаємо сирним соусом.
  22. Накриваємо форму фольгою і залишаємо в духовці півгодини. Потім знімаємо фольгу і запікаємо черепашки ще 15 хвилин.
  23. Черепашки готові до подачі на стіл. Приємного апетиту!