Картопля фрі в духовці – 8 швидких рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Картопля фрі в духовці – це простий спосіб приготування апетитного фаст-фуду в домашніх умовах. Частування можна подавати для великої компанії, доповнивши улюбленими соусами. Щоб картопля вийшла смачною і хрусткою, беріть на замітку готову кулінарну збірку з восьми рецептів з покроковими фотографіями.

Хрумка картопля фрі в духовка

Хрумка картопля фрі в духовці – це яскраве і апетитне частування для сім’ї або великої компанії. Подавайте рум’яну картоплю як гарнір або як самостійну закуску. Можна подавати з будь-якими соусами за смаком. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Картопля 4 шт.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приправа 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Очищаємо картоплю від шкірки, промиваємо його, ріжемо соломкою. Після інгредієнт обсушуємо з допомогою паперових рушників.
  2. Солимо, перчимо інгредієнт і поливаємо олією.
  3. Посипаємо ароматними італійськими травами. Гарненько перемішуємо для рівномірного розподілу всіх спецій.
  4. Розкладаємо підготовлений картопля з пергаменту у формі для запікання.
  5. Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
  6. Готову картоплю можна перекласти на серветку, щоб прибрати зайве масло.
  7. Хрумка картопля фрі в духовці готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!