Картопля фрі з паприкою в духовці
Картопля фрі з паприкою в духовці порадує вас дивовижним смаком і апетитним ароматом. Подавайте яскраве страву, як гарнір або як готельну закуску. Хрустку картоплю можна доповнити будь-якими соусами за смаком. Беріть на замітку нескладну кулінарну ідею!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 6 шт.
- Паприка – 1 ч. л.
- Суміш перців – 1 щіпка.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю від шкірки, промиваємо його, ріжемо соломкою. Після інгредієнт обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Викладаємо картопляні брусочки в глибоку миску. Поливаємо їх рослинною олією.
Крок 3. Солимо продукт і посипаємо сумішшю перців. Перемішуємо.
Крок 4. Посипаємо заготівлю меленою паприкою.
Крок 5. Перемішуємо вміст для рівномірного розподілу всіх спецій. Залишаємо на 5 хвилин для просолювання.
Крок 6. Запікаємо при температурі 200 градусів до рум’янцю. Приблизно, на це піде близько 20 хвилин.
Крок 7. Картопля фрі з паприкою в духовці готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!