Як приготувати заморожені голубці – 7 рецептів в каструлі, на сковороді, в мультиварці з покроковими фото

Багато людей заморожують голубці для зберігання. Також подібний продукт часто зустрічається в магазинах. Як їх приготувати, щоб було не відрізнити від свіжих? Є кілька кулінарних ідей. Скористайтеся апетитною підбіркою з різними варіантами: в сковороді, каструлі, духовці і мультиварці.

Як зварити заморожені голубці в каструлі?

Шукайте варіант ситного обіду на швидку руку? Відваріть в каструлі заморожені голубці. Це не відніме у вас багато часу і сил. А домашні залишаться задоволеними смачним і простим стравою.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Голубці заморожені 1 кг
  • Вода-6 ст.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати заморожені голубці? Розморожувати їх попередньо не потрібно, інакше продукт може розвалитися.
  2. Щільно укладаємо їх на дно зручною каструлі і заливаємо водою. Бажано, використовувати посуд із товстим дном.
  3. Додаємо сіль і ароматні за смаком спеції. Можна вибрати суміш перців, хмелі-сунелі й інші приправи.
  4. Доводимо страву до кипіння, після зменшуємо вогонь і готуємо ще 40 хвилин. Можна прикрити кришкою.
  5. Витягаємо готові голубці з води і перекладаємо їх на тарілку. Подаємо до столу з будь-якими додатками по вашому смаку.

Як загасити заморожені голубці на сковороді?

Цікавий і яскравий за смаком спосіб приготування заморожених голубців – в сковороді. Блюдо вийде соковитим, апетитним і ароматним. Відмінна ідея для швидкого сімейного обіду.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Голубці заморожені – 1 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо сюди заморожені голубці, накриваємо їх кришкою.

2. Так як продукт був заморожений, то він виділить достатню кількість води для гасіння. Якщо вона випарується, то можна додати трохи окропу. Готуємо після закипання 30 хвилин.

3. У цей час обсмажуємо в окремій сковорідці подрібнену цибулю з болгарським перцем. Солимо і посипаємо їх спеціями за смаком.

4. Перекладаємо овочеву піджарку до голубців і залишаємо страву на слабкому вогні ще на 10 хвилин.

5. Після готовності викладаємо голубці на тарілку, доповнюємо подрібненою зеленню і пробуємо!

Як приготувати заморожені голубці в мультиварці?

Швидкий спосіб приготувати смачний обід для всієї родини – загасити заморожені голубці в мультиварці. Соковите частування порадує вас своєю поживністю і ароматом. Беріть на замітку!

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Голубці заморожені – 6 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Соус томатний – 3 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його невеликими шматочками.

2. Морква пропускаємо через крупну тертку.

3. Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло. Готуємо тут цибулю з морквою в режимі, який підходить для смаження.

4. Коли овочі стануть м’якими, доповніть їх томатним соусом, сіллю, перцем і лавровим листком. Розмішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.

5. Дістаємо з морозилки голубці.

6. Викладаємо їх в овочевий соус. Заливаємо водою і готуємо в режимі «гасіння» 1 годину.

7. Соковиті голубці в мультиварці готові. Перекладайте їх на тарілки і подавайте до столу!

Як запекти заморожені голубці в духовці?

Яскраве рішення для вашого столу – заморожені голубці в духовці. Просте блюдо порадує вас яскравим ароматом, оригінальним смаком і соковитістю. Готуйте до домашнього обіду або вечері.

Час готування: 1 год.30 хвилин

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Голубці заморожені – 8 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Вода – 3 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Дістаємо заморожені голубці з морозилки. Розморожувати їх не потрібно, достатньо, щоб вони полежали на столі кілька хвилин.

2. В окремій мисці змішуємо сметану, томатну пасту, сіль і ароматні спеції. Перемішуємо продукти.

3. Заливаємо пряний соус кип’яченою водою. Злегка збовтуємо заготовку для гарного перемішування.

4. Голубці щільно викладаємо в глибоку жароміцний посуд та покриваємо їх заливкою. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин.

5. Ароматні запечені голубці готові! Подавайте яскраве страву до столу.

Простий і швидкий рецепт голубців з сметаною

Заморожені голубці вийдуть неймовірно ніжними та смачними, якщо приготувати їх зі сметаною. Беріть на замітку цікавий і нескладний кулінарний рецепт. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Голубці заморожені – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 1 склянка
  • Вода – 750 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Дрібно розбираємо ріпчасту цибулю і моркву натираємо. Тушкуємо овочі в олії до готовності. Солимо їх за смаком.

2. В окремому посуді змішуємо сметану, хмелі-сунелі і трохи меленого чорного перцю. Перемішуємо до однорідності.

3. Сметану з прянощами виливаємо в овочеву піджарку. Розмішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

4. У велику каструлю викладаємо голубці, заливаємо їх сметанним соусом і кип’яченою водою. Після закипання тушкуємо на помірному вогні близько 40 хвилин.

5. Через зазначений час смачні голубці в сметані будуть готові. Розкладайте по порціях і пригощайтеся!

Смачні голубці з морозилки з томатною пастою

Щоб заморожені голубці вийшли насиченим смаком, соковитими і ароматними, приготуйте їх з додаванням томатної пасти. Оцініть простий домашній рецепт, підходящий для ситного сімейного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Голубці заморожені – 12 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Паста томатна – 300 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Дістаємо заморожені голубці з морозилки.

2. Далі щільно укладаємо їх у каструлю. На дно можна постелити свіжі капустяне листя.

3. Приступимо до приготування соусу. У сковороді обсмажуємо дрібно порізану цибулю і терту моркву.

4. Доповнюємо овочі томатною пастою, сіллю і спеціями. Вимішуємо і тушкуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.

5. Перекладаємо соус до голубців і заливаємо їх окропом. Для аромату додаємо гілочки зелені. Кип’ятимо і тушкуємо близько 40 хвилин на помірному вогні.

6. Соковиті голубці з томатною пастою готові. Ділите їх на порції і подавайте до столу.

Як приготувати заморожені ліниві голубці?

Смачно приготувати напівфабрикати у домашніх умовах легко. Використовуйте особливий рецепт приготування заморожених ледачих голубців. Ніхто не здогадається, що вони тільки що з морозильної камери!

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Голубці ліниві заморожені – 8 шт.
  • Сметана – 100 мл
  • томатна Паста – 100 мл
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Ледачі заморожені голубці дістаємо з морозилки за 10 хвилин до початку готування. Цього буде достатньо, щоб розтанули великі крижинки.

2. У цей час можна зайнятися соусом. Для цього змішуємо сметану і томатну пасту до однорідності.

3. Голубці перекладаємо в розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо їх близько 7-10 хвилин.

4. Далі продукт заливаємо повністю соусом. Після закипання зменшуємо вогонь до мінімального значення і залишаємо страву на 40 хвилин. Можна прикрити кришкою. При необхідності, перевертаємо продукт.

5. Соковиті ліниві голубці готові, можна пригощатися!