Як приготувати заморожені голубці – 7 рецептів в каструлі, на сковороді, в мультиварці з покроковими фото

Багато людей заморожують голубці для зберігання. Також подібний продукт часто зустрічається в магазинах. Як їх приготувати, щоб було не відрізнити від свіжих? Є кілька кулінарних ідей. Скористайтеся апетитною підбіркою з різними варіантами: в сковороді, каструлі, духовці і мультиварці.

Як зварити заморожені голубці в каструлі?

Шукайте варіант ситного обіду на швидку руку? Відваріть в каструлі заморожені голубці. Це не відніме у вас багато часу і сил. А домашні залишаться задоволеними смачним і простим стравою.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Голубці заморожені 1 кг
  • Вода-6 ст.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати заморожені голубці? Розморожувати їх попередньо не потрібно, інакше продукт може розвалитися.
  2. Щільно укладаємо їх на дно зручною каструлі і заливаємо водою. Бажано, використовувати посуд із товстим дном.
  3. Додаємо сіль і ароматні за смаком спеції. Можна вибрати суміш перців, хмелі-сунелі й інші приправи.
  4. Доводимо страву до кипіння, після зменшуємо вогонь і готуємо ще 40 хвилин. Можна прикрити кришкою.
  5. Витягаємо готові голубці з води і перекладаємо їх на тарілку. Подаємо до столу з будь-якими додатками по вашому смаку.