Терпуг, запечений в духовці – 6 рецептів, як смачно приготувати рибу терпуг у фользі, з картоплею, цілком

Терпуг – популярна в нашій країні риба, вона цінується за свої поживні властивості. З терпуга виходить смачне і ситне блюдо для обіду або вечері. У статті зібрані 6 рецептів запеченої в духовці риби.

Дуже смачний терпуг, запечений у фользі в духовці

Терпуг – це морська риба середнього розміру, тому її дуже зручно запікати в духовці цілком. І коштує вона відносно недорого. У фользі терпуг виходить дуже смачним, просто пальчики оближеш.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Терпуг 2 шт.
  • Чебрець 1 пучок
  • Лимон 20 гр.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 20 мл

Процес приготування:

  1. Як смачне запекти терпуга в духовці? Рибу повністю розморозьте і обмийте.
  2. Обробіть тушки, очистіть від луски, відріжте голови і видаліть нутрощі.
  3. Натріть терпуг сіллю і рослинним маслом, викладіть їх на фольгу. Тушки перекладіть гілочками чебрецю і часточками лимона. Загорніть фольгу.
  4. Запікайте рибу в духовці при 200 градусах 1 год.
  5. Подавайте запечену рибу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!