Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба на пательні – це універсальна кулінарна ідея для сімейного обіду або вечері. Апетитну рибу можна приготувати різними способами. Кращі ідеї шукайте у нашій перевіреної збірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями. Урізноманітніть своє меню.

Смажена риба в клярі на сковороді

Смажена риба в клярі на сковороді порадує вас хрусткою скоринкою і гарним зовнішнім виглядом. Таке частування можна подавати до столу з гарячими гарнірами або просто їсти з хлібом. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Риба 400 гр. (філе)
  • Сметана 150 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно 100 гр.
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль ½ ч. л.
  • Спеції для риби за смаком
  • Сода харчова 1 щіпка
  • Масло рослинне 100 мл

Процес приготування:

  1. Смажена риба на сковороді готується швидко і просто. Рибне філе попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
  2. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, куряче яйце, соду, сіль, спеції і подрібнений кріп.
  3. Збиваємо масу і доповнюємо борошном з содою. Вимішуємо до розбивання грудок.
  4. Продавлюємо сюди зубчик часнику. Знову перемішуємо.
  5. Кожен шматочок філе опускаємо в кляр.
  6. Розігріваємо сковороду з роститьельным маслом. Викладаємо сюди рибу.
  7. Обсмажуємо близько 7 хвилин з кожного боку до яскравого рум’янцю.
  8. Смажена риба в клярі на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!