Фарширований перець з фаршем та рисом – 10 рецептів з покроковими фото

Фарширований перець з фаршем та рисом – це популярна у нас, родом з болгарської кухні страва, красива, смачна і має просту технологію готування. Очищений овоч заповнюється начинкою з м’ясного фаршу з рисом, доповнюється обсмаженою морквою з цибулею і тушкується або запікається під різними соусами. У цій статті вам пропонуються найсмачніші варіанти як для домашнього обіду, так і для святкового столу.

Класичний фарширований перець з фаршем та рисом у каструлі

Класичний фарширований перець з фаршем та рисом у каструлі найпростіший, смачніший та досить швидкий варіант домашньої страви для будь-якого столу. М’ясний фарш поєднується з відвареним рисом, цибулею та приправами. Їм фаршируються очищені перці. Соус готується з томатної пасти, соку або подрібнених свіжих/консервованих помідорів та доповнюється обсмаженою цибулею із приправами. Готується страва у каструлі на плиті.

Інгредієнти:

на – 3 порції

  • Перець болгарський – 12 шт.
  • Фарш м’ясний – 800 гр.
  • Рис білий – ½ ст.
  • Томатний сік – 800 мл.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для фаршу – 1.5 ч.л.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Перець запашний горошком – за смаком
  • Олія – ​​для смаження

Процес приготування:

Фарширований перець з фаршем та рисом готується дуже просто. Рис промити, відварити у підсоленій воді у пропорції 1: 2 до напівготовності та остудити.

В окремий посуд перекласти м’ясний фарш. До нього висипати сіль із спеціями і додати дрібно нарізану цибулину.

Потім до фаршу перекласти відварений рис.

Рука фарш з рисом добре перемішати до однорідної текстури.

Одинакового розміру болгарські перці очистити від плодоніжок з перегородками та насінням, і промити.

Вимішаним м’ясним фаршем заповнити підготовлені перці.

Для соусу обсмажити на розігрітій олії і до м’якості нарізку решти цибулі.

Будь-яким кухонним гаджетом подрібнити свіжі/консервовані помідори, щоб вийшло близько 800 мл м’якоті томатної, або взяти готовий томатний сік.

Томатний сік перелити в сковороду до обсмаженої цибулі, додати сіль з цукром та меленими спеціями (наприклад, імбир, кориця, гвоздика), перемішати і поварити кілька хвилин.

У каструлю для гасіння укласти всі фаршировані перці і додати лавровий лист із запашним перцем. Залити їх приготованим томатним соусом і згасити на маленькому вогні протягом 40 хвилин від початку кипіння. Потім вогонь вимкнути та дати страві настоятися під кришкою ще 20 хвилин.

Приготовлений у каструлі класичний фарширований перець з фаршем та рисом розкласти по порційних тарілках та подати до столу гарячим. Смачного!

Болгарський перець з фаршем та рисом, запечений у духовці.

Болгарський перець з фаршем та рисом, запечений у духовці виходить смачнішим, як і всі запечені страви. Для запікання вибираються невеликі перці, які потребують менше часу для приготування. У цьому рецепті до м’ясного з рисом фаршу додамо трохи обсмажених овочів та запечемо перці під сметано-томатним соусом.

Час приготування: 1 година 15 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 700 грн.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Рис – 50 грн.
  • Морква – 200 грн.
  • Цибуля – 200 гр.
  • Часник – 3 зубки.
  • Сметана 20% – 100 грн.
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Вода – 400 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Зелень – за бажанням.
  • Олія – ​​4 ст.л.
  • Вода – 300 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готуємо всі інгредієнти для страви. М’ясний фарш беремо змішаний (свинина із яловичиною). Сметану беремо жирну, щоби не згорнулася. Відварюємо рис до напівготовності.

Крок 2. У перців акуратно зрізаємо верхівки та видаляємо насіння з перегородками. Очищаємо моркву з цибулею та подрібнюємо моркву на тертці, а цибулю дрібними кубиками.

Крок 3. Подрібнені овочі обсмажуємо на розігрітій олії і ділимо навпіл.

Крок 4. В окремий посуд кладемо м’ясний фарш, додаємо відварений рис, половину овочевої засмажки, дрібно нарізану зелень, трохи води для соковитості та сіль із чорним перцем. Потім фарш ретельно перемішуємо.

Крок 5. Приготованим фаршем повністю заповнюємо перці.

Крок 6. У сковороду до решти овочевої засмажки кладемо томатну пасту, сметану, подрібнений часник, сіль, наливаємо 250 мл гарячої води, ретельно перемішуємо до однорідності та доводимо до кипіння соус.

Крок 7 У невелику форму для запікання вертикально ставимо фаршировані перці, прикриваємо зрізаними верхівками, заливаємо сметано-томатним соусом і додаємо лавровий лист.

Крок 8. Духовку вмикаємо на 180°С. Запікаємо перці протягом 50 хвилин до м’якості овочів.

Крок 9. Запечені в духовці болгарські перці з фаршем та рисом сервіруємо до столу у гарячому вигляді. Смачного!

Перець, фарширований м’ясом та рисом зі сметаною

Перець, фарширований м’ясом та рисом, традиційно тушкується в томатному соусі, але з додаванням сметани, страва виходить ніжнішою та м’якою. Можна гасити лише в сметані, розведеній водою або бульйоном. У цьому рецепті до сметани додамо невелику кількість томатної пасти для легкої кислинки, хоча це за бажанням. Фарш та соус для перців готуємо без овочевої засмажки, а лише зі спеціями.

Час приготування: 1 година 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 6.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 6 прим.
  • Фарш м’ясний – 600 гр.
  • Рис напіввідварений – 150 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Петрушка – 1 маленький пучок.
  • Сметана 20% – 350 грн.
  • Часник – 3 зубки.
  • Томатний соус – 100 гр.
  • Часник – 2 зубки.
  • Паприка – 1 год.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Вода – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У вибраних для фарширування перців акуратно зрізати верхівки, видалити перегородки з насінням і промити овоч під проточною водою.

Крок 2. В окремий посуд перекласти м’ясний фарш. Цибулину та невеликий пучок петрушки дуже дрібно нарубати ножем і перекласти до фаршу. Потім до нього додати напіввідварений рис і сіль із чорним перцем на свій смак. Фарш добре перемішати.

Крок 3. Приготовленим фаршем начинити перці, поставити вертикально в каструлю для гасіння, прикрити верхівками-кришечками, налити 200 мл води і згасити на невеликому вогні протягом 30 хвилин від початку кипіння і під кришкою.

Крок 4. Очищені зубки часнику подрібнити через часник. У сковороду або сотейник перекласти жирну сметану, додати подрібнений часник, трохи томатного соусу, сіль із чорним перцем перемішати і довести до кипіння.

Крок 5. Сметанний соус акуратно перелити в каструлю навколо перців і згасити ще 10 хвилин.

Крок 6. Приготовлений перець, фарширований м’ясом та рисом зі сметаною розкласти по тарілках і сервірувати гарячим до столу. Таких перців можна одночасно приготувати більше, і їсти їх можна протягом декількох днів, зберігаючи в холодильнику. Смачного!

Перець, фарширований курячим фаршем та рисом

Перець, фарширований курячим фаршем та рисом, буде у вас менш калорійною стравою, що підійде для любителів правильного харчування. У цьому рецепті курячий фарш трохи обсмажити з цибулею. Доповнимо страву морквою, часником і зеленню, і згасимо перці в томатному соусі, але його можна замінити і сметанним.

Час приготування: 1 година 30 хвилин.

Час приготування: 50 хвилин.

Порції: 4.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 1,5 кг.
  • Фарш курячий – 900 гр.
  • Рис – 200 грн.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Часник – 5 зубків.
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Петрушка – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​4 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготувати згідно рецепту всі інгредієнти для страви. Овочі очистити та промити. Фарш взяти готовий або перекрутити через філе м’ясорубку курки.

Крок 2. У перців видалити основу плодоніжки, перегородки з насінням і ще раз обполоснути холодною водою.

Крок 3. Добре промити рис і відварити до напівготовності у підсоленій воді.

Крок 4. Цибулю дрібно нашаткувати. У сковороді розігріти 2 столові ложки олії і на ньому трохи обсмажити, при помішуванні, нарізку цибулі з курячим фаршем. Потім фарш остудити та змішати з рисом.

Крок 5. На тертці подрібнити моркву. Часник подрібнити ножем. У посуд для гасіння налити дві столові ложки олії і перекласти подрібнену моркву з часником. Додати до них томатну пасту із сіллю та чорним перцем.

Крок 6. Приготованим курячим фаршем заповнити перці і вертикально переставити поверх шару моркви з часником. Налити до перців гарячу воду до половини їх висоти, не менше. Гасити перці на невеликому вогні під кришкою протягом 40 хвилин від початку закипання води.

Крок 7. Приготовлений перець, фарширований курячим фаршем та рисом розкласти по порційних тарілках, доповнити петрушкою та сервірувати гарячим до столу. Смачного!

Фарширований перець з фаршем та рисом у томатному соусі

Фарширований перець з фаршем та рисом у томатному соусі відноситься до варіанта класики і виходить дуже смачною стравою. Томатний соус можна зробити, що найпростіше, з томатної пасти чи подрібнити помідори. У цьому рецепті вам пропонується приготувати такий соус по-іншому, смачнішому варіанті. Гасити перець у томатному соусі можна як на плиті, так і в духовці.

Час приготування: 1 година 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 7.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 15 прим.
  • Фарш м’ясний – 800 гр.
  • Рис – 1 ст.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 10 шт.
  • Часник – 5 зубків.
  • Перець чилі – ¼ шт.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Сметана – 5 ст.
  • Чебрець свіжий – 1/5 пучка.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Вода кип’ячена – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готуємо томатний соус для перців. Помідори миємо, нарізаємо невеликими кубиками та обсмажуємо на великому вогні в сотейнику на розігрітій оливковій олії 7 хвилин, щоб вони дали багато свого соку. У середині смаження до помідорів додаємо дрібно нарубаний часник і перець чилі. Потім їх гасимо ще 10-15 хвилин на середньому вогні. До кінця гасіння додаємо сіль із цукром.

Крок 2. Помідорну масу перетираємо через густе сито для видалення шматочків шкірки.

Крок 3. На дрібній тертці подрібнюємо моркву. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками. Ці овочі обсмажуємо в сковороді на розігрітій оливковій олії до легкого золотистого кольору.

Крок 4. В окремий посуд перекладаємо фарш м’ясний. Додаємо до нього напівготовий рис, овочеву засмажку та сіль із чорним перцем.

Крок 5. До фаршу для соковитості наливаємо півсклянки кип’яченої води та все рукою добре перемішуємо.

Крок 6. Болгарський перець миємо, зрізаємо верхівки з плодоніжкою, видаляємо перегородки з насінням і заповнюємо фаршем. Фаршировані перці вертикально ставимо у посуд для гасіння та прикриваємо зрізаними верхівками.

Крок 7. Потім заливаємо перці приготованим томатним соусом. Поверх перців кладемо сметану та гілочки свіжого чебрецю. Доводимо перці до кипіння і гасимо на плиті на невеликому вогні під закритою кришкою протягом 40 хвилин. Можна поставити посуд із перцями у включену на максимальну температуру духовку. Після початку кипіння знижуємо нагрівання духовки до 200°С і тушкуємо перці протягом 1 години.

Крок 8. Приготовлений фарширований перець з фаршем та рисом у томатному соусі розкладаємо по порційним тарілкам і сервіруємо до гарячого столу. Смачного!

Фарширований перець половинками

Варіант приготування фаршированого перцю половинками дуже зручний, якщо великі перці, особливо придбані в маркеті в зимово-весняний час. У цьому рецепті половинки перців фаршируємо м’ясним фаршем з рисом та овочами. Запікаємо їх у духовці під сметано-томатним соусом.

Час приготування: 1 год.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 8.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 1 кг.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Рис – 100 грн.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Сметана – 4 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Паприка – 1 щіпка.
  • Зелень – 3 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Щоб фарширувати, виберіть перці різного кольору. Їх добре промийте, розріжте на половинки, залишивши плодоніжку і видаліть насіння з перегородками.

Крок 2. Великі перці зазвичай мають товсту щільну м’якоть, тому пару хвилин проваріть на пару і серветкою обсушіть.

Крок 3. М’ясний фарш, готовий або приготовлений своїми руками, перекладіть в окремий посуд.

Крок 4. Додайте до фаршу дрібно нашатковану цибулину.

Крок 5. На середній тертці подрібніть очищену моркву та перекладіть до фаршу.

Крок 6. На свій смак додайте до фаршу сіль з паприкою та чорним перцем.

Крок 7. Зелень промийте, дрібно наріжте і додайте до фаршу.

Крок 8. Заздалегідь відваріть до напівготовності промитий рис у воді з додаванням солі і остудіть.

Крок 9. Перекладіть рис до фаршу і все добре перемішайте.

Крок 10. Для соусу в окремому посуді змішайте сметану з томатною пастою і додайте до нього сіль із чорним перцем.

Крок 11. Половинки перців заповніть фаршем і викладіть в один ряд у форму для запікання. Залийте перці приготованим соусом. Увімкніть духовку на 180°С.

Крок 12. Запечіть блюдо протягом 35-40 хвилин. Приготовлений фарширований перець половинками одразу гарячим сервіруйте до столу. Смачного!

Перець з фаршем та рисом у мультиварці

Багато господинь знають, що страви в мультиварці готуються простіше, виходять смачніші і не винятком буде перець із фаршем та рисом у мультиварці. Процес приготування та склад інгредієнтів не відрізняються від традиційного, а соус можна вибрати будь-який. У цьому рецепті до фаршу додаємо сирий рис, тушкуємо перці в сметано-томатному соусі, доповненому обсмаженою морквою з цибулею на програмі «Гасіння». Перці вибираємо невеликі.

Час приготування: 1 година 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 7.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 14 прим.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Рис – 100 грн.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубки.
  • Томатна паста – 1.5 ст.
  • Сметана – 3 ст.
  • Борошно – 1 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Приправи – до смаку.
  • Зелень – до смаку.
  • Вода – 400 мл.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Будь-який м’ясний фарш, готовий або приготовлений своїми руками, перекласти в окремий посуд.

Крок 2. Додати до нього добре промитий сирий рис, дрібно нашатковану цибулину із зеленню, насипати сіль із будь-якою приправою і рукою все добре перемішати.

Крок 3. Підготувати перці до фаршування.

Крок 4. Приготованим фаршем начинити перці, не заповнюючи їх повністю, так як у нас сирий рис, і він збільшиться в об’ємі при гасінні. Перці компактно та вертикально поставити у чашу мультиварки.

Крок 5. Нарізати другу цибулину. Моркву натерти на середній тертці. Ці овочі обсмажити в сковороді на розігрітій олії до м’якості.

Крок 6. До них додати сметану з томатною пастою, сіль, можна трохи борошна, щоб соус був густішим, перемішати та посмажити пару хвилин. Потім тонким струменем налити гарячу воду, насипати сіль, ще раз перемішати і довести до кипіння.

Крок 7. Приготованим соусом залити перці у чаші. Закрийте кришку мультиварки та увімкніть програму «Гушіння» на час за замовчуванням.

Крок 8. Після завершення програми приготовлений у мультиварці перець з фаршем та рисом залишити на 10 хвилин у режимі «Підігрів», потім розкласти по тарілках, посипати зеленню і в гарячому вигляді сервірувати до столу. Смачного!

Фарширований перець у томатно-сметанному соусі

Фарширований перець у томатно-сметанному соусі готується просто, але буде у вас гарною стравою для будь-якого столу та його смак багато в чому визначає соус із сметани з томатом. Для фарширування підходять як свіжі, і заморожені перці. У цьому рецепті для соковитості начинки до фаршу разом із рисом, додамо обсмажені овочі. Більш насичений смак страви зробимо обсмажуванням фаршированих перців перед гасінням у соусі. Готуємо перці у глибокій сковороді.

Час приготування: 1 год.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 7.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 14 прим.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Рис – 4 ст.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 зубка.
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Сметана – 3 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – ½ ч.л.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Вода – 300 мл.
  • Олія – ​​4 ст.л.
  • Зелень для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відварюємо до напівготовності добре промитий рис. Овочі очищаємо та промиваємо. Цибулю дрібно шаткуємо. Моркву подрібнюємо на великій тертці. Ці овочі обсмажуємо до м’якості на розігрітій олії.

Крок 2. До фаршу перекладаємо відварений рис, обсмажену моркву з цибулею, подрібнений часник, сіль із чорним перцем і добре перемішуємо.

Крок 3. Готуємо перці до фаршування. Їх миємо і видаляємо плодоніжки з перегородками та насінням.

Крок 4. Приготованим фаршем начиняємо перці і трохи обсмажуємо їх на середньому вогні на розігрітій олії, що зробить цей овоч смачнішим.

Крок 5. В окремій сковороді протягом кількох хвилин обсмажуємо томатну пасту з ложкою олії. Додаємо до неї сметану, сіль із цукром, перемішуємо та наливаємо гарячу воду. Томатно-зметаний соус ще раз перемішуємо та доводимо до кипіння.

Крок 6. Обсмажені перці перекладаємо в глибоку сковороду, заливаємо соусом, додаємо лавровий лист і гасимо на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 40 хвилин від початку закипання.

Крок 7. Приготовлений фарширований перець у томатно-сметанном соусі відразу в гарячому вигляді подаємо до столу, доповнивши нарізкою зелені. Смачного!

Перець з фаршем, рисом та грибами

Варіантом смачної начинки для фаршування перцю може бути у вас м’ясний фарш із рисом та грибами. М’ясний фарш підходить будь-який, а гриби, якщо є можливість, краще додати лісові. У цьому рецепті беремо курячий фарш та звичайні печериці. Гриби обсмажуємо разом із морквою та цибулею. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності. Тушимо перці в класичному сметано-томатному соусі.

Час приготування: 1 година 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 9 шт.
  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Печериці – 7 шт.
  • Рис – 1 ст.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубка.
  • Томатна паста – 1 ст.
  • Сметана 20% – 3 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Суміш перців – до смаку.
  • Вода – 3 ст.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очистити цибулю з морквиною та дрібно нарізати. Моркву можна подрібнити на тертці. Нарізку овочів обсмажити на розігрітій олії до м’якості.

Крок 2. Потім до цих овочів додати нарізані печерицями печериці і посмажити до повного випарювання грибного соку.

Крок 3 До обсмажених інгредієнтів на сковороду перекласти відварений рис.

Крок 4. Потім додати курячий фарш, сіль та суміш перців.

Крок 5. Ці інгредієнти добре перемішати і за кілька хвилин вогонь вимкнути.

Крок 6. Підготувати перці та заповнити їх приготованою начинкою. Перець перекласти в посуд для гасіння.

Крок 7. В окремий посуд покласти жирну сметану та ложку томатної пасти. Налити три склянки води, додати сіль|соль| і все добре перемішати.

Крок 8. Сметано-томатний соус залити перці в каструлі.

Крок 9. Довести фаршировані перці до кипіння та згасити на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 40-50 хвилин.

Крок 10. Перець з фаршем, рисом і грибами розкласти по порційним тарілкам і подати до столу в гарячому вигляді. Смачного!

Фаршировані перці з рибним фаршем та рисом

Фаршировані перці з рибним фаршем та рисом будуть у вас чудовою другою стравою для пісного столу або для дієтичного, адже калорійність їх невисока. У цьому рецепті рибний фарш робимо із філе хеку. Перці перед фаршуванням трохи відварюємо. До рибного фаршу додаємо лише цибулю та відварений рис зі спеціями. Фаршировані перці обсмажуємо та тушкуємо в томатному соку без додавання сметани. Готується страва швидко і виходить дуже смачною.

Час приготування: 50 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 9 шт.
  • Хек – 500 грн.
  • Рис – 300 грн.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатний сік – 500мл.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – до смаку.
  • Суміш перців – до смаку.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Запашний перець горошок – 6 шт.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Перець очищаємо від перегородок з насінням, відрізаємо плодоніжки, промиваємо та відварюємо протягом кількох хвилин у підсоленій воді.

Крок 2. Потім відкидаємо на друшляк і остудити.

Крок 3. Тушку великого хека чистимо, обробляють на філе і промиваємо. Шкіру можна не видаляти.

Крок 4. Потім філе перекручуємо через м’ясорубку з великою решіткою або дрібно рубаємо ножем.

Крок 5. Додаємо до рибного фаршу наперед відварений до напівготовності рис.

Крок 6. Цибулю подрібнюємо на великій тертці або м’ясорубці, додаємо до фаршу і насипаємо сіль із сумішшю перців. Потім ці інгредієнти добре перемішуємо.

Крок 7. Приготованим рибним фаршем заповнюємо перці.

Крок 8. У глибокій сковороді розігріваємо олію і викладаємо на неї фаршировані перці.

Крок 9. Обсмажуємо їх на середньому вогні по 5 хвилин із кожного боку.

Крок 10. Томатний сік змішуємо із сіллю та цукром, і заливаємо їм перці в сковороді. Додаємо лавровий лист з горошками запашного перцю та доводимо до кипіння.

Крок 11. Тушимо перці на невеликому вогні, під прикритою кришкою протягом 20 хвилин.

Крок 12. Приготовлені фаршировані перці з рибним фаршем та рисом розкладаємо по тарілках і сервіруємо до столу у гарячому вигляді. Страву можна подати до столу, смачною холодною закускою. Смачного!