Стейк зубатки в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Стейки зубатки в духовці – це дуже яскраве і неймовірно смачне блюдо для вашого обіду, вечері або святкового столу. Щоб приготувати рибу в домашніх умовах, використовуйте перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Вибирайте підходящий для себе варіант і радуйте своїх близьких.

Стейки зубатки у фользі в духовці

Стейки зубатки у фользі в духовці – це яскраве частування для вашого столу, яке точно нікого не залишить байдужим. Готова риба виходить дуже соковитою, апетитною і поживною. Подавайте до столу з салатами, гарнірами та іншими доповненнями за смаком. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!

Інгредієнти на
3 порц.

  • Зубатка 3 стейка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Спеції для риби 1 ч. л.
  • Коріандр мелений 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Підготуємо стейки зубатки. Кожен кладемо на окремий шматочок фольги.
  2. Натираємо рибні шматочки сіллю і меленим коріандром з обох сторін.
  3. Також натираємо стейки спеціальної приправою для риби, посипаємо чорним меленим перцем.
  4. Починаємо згортати фольгу з рибою.
  5. Загортаємо стейки зубатки з фольгою на конвертик.
  6. Перекладаємо заготовки на деко. Готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. Витягуємо з фольги тільки перед подачею.
  7. Стейки зубатки у фользі в духовці готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!