Картопляне пюре з молоком – 6 рецептів з вершковим маслом, яйцем з покроковими фото

Картопляне пюре з молоком – гарнір, який можна подати до рибних і м’ясних страв. Його дуже легко приготувати, воно легке і ніжне. Ми зібрали 6 рецептів, за якими ви зможете приготувати ідеальне картопляне пюре.

Картопляне пюре з молоком і вершковим маслом

Ніжне картопляне пюре люблять дорослі і діти. Є багато способів його приготування, однак, самий смачний варіант готується з картоплі, молока і вершкового масла.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Картопля 5 шт.
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Молоко коров’яче ½ склянки
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати картопляне пюре з молоком? Картоплю помийте, очистіть від шкірки, поріжте на частини і складіть в каструлю.
  2. Залийте картоплю холодною водою, додайте сіль за смаком і поставте варитися.
  3. На максимальному вогні доведіть картоплю до кипіння, потім зменшіть температуру і варіть картоплю до готовності.
  4. З готового картоплі злийте воду, додайте вершкове масло і влийте гаряче молоко.
  5. Перемніть картоплю толкушкой. Щоб консистенція була більш однорідною, використайте блендером.
  6. Подавайте картопляне пюре в якості гарніру в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!