Як варити креветки – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

– який Смак і зовнішній вигляд готових креветок багато в чому залежить від варіння. Процес досить простий і швидкий, однак вимагає певних хитрощів. Варити морепродукти можна з лимонним соком, зеленню та іншими спеціями. Вибирайте відповідну ідею з добірки перевірених покрокових рецептів.

Як зварити варено-морожені креветки в домашніх умовах?

Зазвичай спосіб варіння креветок вказаний на упаковці. Але що робити, якщо ви взяли варено-морозиво-продукт, на вагу? Вихід є. Використовуйте перевірений рецепт приготування смачного.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Креветки свіжі 1 пачка
  • Сіль ⅔ ст. л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Суміш перців за смаком

Процес приготування:

  1. Як правильно варити креветки в домашніх умовах? Підготуємо необхідні продукти. Суміш перців краще всього вибирати в горошинах.
  2. Відкидаємо варено-морожений продукт на друшляк і промиваємо його під водою.
  3. Кип’ятимо воду в каструлі разом з лавровими листками і горошинами перцю. Тут же розчиняємо сіль.
  4. У киплячу воду зі спеціями опускаємо креветки. Варимо їх протягом 3-4 хвилини.
  5. Готовий продукт відкидаємо на друшляк. Для кращого очищення його знову можна промити під водою.
  6. Апетитні варені креветки готові. Можете подавати до столу або використовувати в подальших приготуваннях!