Як варити креветки – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний рецепт тигрових креветок, зварених в каструлі

Тигрові креветки відрізняються великим розміром і соковитістю. Важливо правильно їх варити, щоб зберегти яскравий і ніжний смак. Готовий продукт стане чудовою закускою на вашому столі, також його можна використовувати у приготуванні інших страв.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Креветки тигрові – 500 гр.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Петрушка – 1 пучок.

Процес приготування:

1. Тигрові креветки промиваємо під водою, щоб прибрати занадто великі шматочки льоду.

2. Кип’ятимо в каструлі воду і розчиняємо у ній сіль. Сюди ж опускаємо промиті креветки.

3. Доповнюємо вміст пучком свіжої петрушки.

4. Доводимо продукт до кипіння і відварюємо до готовності. Для варено-морожених креветок знадобиться 5 хвилин, для свіжозаморожених креветок – 7 хвилин.

5. Після готовності, тигрові креветки придбають яскравий відтінок. Відкидаємо їх на друшляк, щоб стекла вся вода.

6. Готове частування подаємо до столу з овочами та іншими продуктами.