Простий і смачний рецепт тигрових креветок, зварених в каструлі
Тигрові креветки відрізняються великим розміром і соковитістю. Важливо правильно їх варити, щоб зберегти яскравий і ніжний смак. Готовий продукт стане чудовою закускою на вашому столі, також його можна використовувати у приготуванні інших страв.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Креветки тигрові – 500 гр.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок.
Процес приготування:
1. Тигрові креветки промиваємо під водою, щоб прибрати занадто великі шматочки льоду.
2. Кип’ятимо в каструлі воду і розчиняємо у ній сіль. Сюди ж опускаємо промиті креветки.
3. Доповнюємо вміст пучком свіжої петрушки.
4. Доводимо продукт до кипіння і відварюємо до готовності. Для варено-морожених креветок знадобиться 5 хвилин, для свіжозаморожених креветок – 7 хвилин.
5. Після готовності, тигрові креветки придбають яскравий відтінок. Відкидаємо їх на друшляк, щоб стекла вся вода.
6. Готове частування подаємо до столу з овочами та іншими продуктами.