Судак на сковороді – це апетитне та смачне частування, яке ідеально підійде для домашнього обіду, вечері чи святкового столу. Приготувати рибу можна по-різному. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у нашій перевіреній добірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Смачний смажений судак на сковороді
Смачний смажений судак на сковороді яскраво урізноманітнить ваш домашній стіл. Апетитну рибу з рум’яною скоринкою можна подавати до столу з будь-якими гарнірами до смаку: овочами, крупами, макаронами. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти:
на – 6 порції
- Судак – 1 кг
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
- Борошно – 4 ст.л.
- Лимон – 1 шт.
- Олія – для смаження
Процес приготування:
Смачний смажений судак на сковороді готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком. Рибу заздалегідь розморожуємо, очищаємо та промиваємо.
Підготовлену тушку судака розрізаємо на порційні шматочки. Викладаємо їх у глибоку миску, посипаємо сіллю, перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.
Для панування перемішуємо борошно із сіллю, перцем та подрібненою цедрою лимона.
Шматки риби добре обвалюємо в нашій паніровці.
Далі перекладаємо їх у сковороду з олією.
Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.
Смажений судак готовий на сковороді. Можна куштувати!