Пянсе – 5 рецептів в домашніх умовах

Пянсе – це популярне блюдо національної корейської кухні, також воно досить поширене в Далекосхідної частини Росії. Яскраве апетитне частування прийнято вважати різновидом фастфуду. Щоб приготувати його в домашніх умовах, беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.

Пянсе по-корейськи в домашніх умовах

Пянсе по-корейськи в домашніх умовах нескладно приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковим описом. Якщо ви хочете здивувати близьких або гостей оригінальним частуванням, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Пянсе вийдуть соковитими, смачними і неймовірно поживними.

Інгредієнти на
5 шт.

  • Для тіста:
  • Борошно 500 гр.
  • Вода 150 мл (гаряча)
  • Масло рослинне 100 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» ½ ч. л.
  • Для начинки:
  • Фарш м’ясний 300 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 100 гр.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Коріандр мелений за смаком
  • Капуста білоголова 100 гр. пропарені
  • Вода 60 мл

Процес приготування:

  1. М’ясний фарш перемішуємо з подрібненою цибулею, часником і тертою морквою. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями.
  2. Замішуємо щільне туге тісто з борошна, гарячої води, рослинного масла, яйця, солі і спецій.
  3. Ошпарюємо капустяне листя будь-яким зручним способом.
  4. Повертаємося до тесту. Його ділимо на невеликі шматочки, які після розкачуємо колами.
  5. На кожне коло кладемо по капустяного листочку.
  6. Викладаємо сюди трохи фаршу.
  7. Складаємо гурток з начинкою навпіл.
  8. Щільно скріплюємо.
  9. Підготуємо так все пиріжки.
  10. Встановлюємо пароварку на плиту, кип’ятимо воду.
  11. викладаємо На решітку пиріжки і готуємо їх 8-10 хвилин на пару.
  12. Пянсе по-корейськи в домашніх умовах готово! Можна пробувати!