Курячі сердечка в сметані – 8 рецептів тушкованих сердечок з покроковими фото

Курячі сердечка в сметані – це поживний і яскравий за смаком продукт для домашнього столу. Подавайте його до обіду або вечері з вашими улюбленими гарнірами. Особливо смачно сердечка поєднуються з картопляним пюре. Для приготування беріть на замітку прості покрокові рецепти. З ними субпродукт вийде максимально м’яким і ніжним.

Курячі сердечка тушковані в сметані на сковороді

Курячі субпродукти відомі своїми корисними властивостями, а також яскравим оригінальним смаком. Спробуйте рецепт сердечок в сметанному соусі. Гаряче можна доповнити будь-яким гарніром за смаком і подавати до обіду або вечері.

Інгредієнти на
4 порц.

  • серце Куряче 500 гр.
  • Сметана 1 склянка
  • Аджика 2 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати курячі сердечка, тушковані в сметані? Попередньо сердечка ретельно промиваємо під водою. Потім за допомогою ножа акуратно видаляємо з них жир.
  2. Чистимо цибулину і ріжемо її невеликими шматочками.
  3. Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Спершу відправляємо сюди цибулю. Готуємо пару хвилин до прозорості продукту.
  4. До цибулі викладаємо підготовлені сердечка. Смажимо близько 7 хвилин, щоб продукт цілком змінив колір.
  5. Вливаємо в сковороду гарячу воду. Вона повинна злегка покривати сердечка. Тушкуємо страву під кришкою на повільному вогні до випаровування рідини.
  6. Додаємо сіль і перець, після чого покриваємо субпродукти сметаною. Доводимо масу до кипіння.
  7. Тепер додаємо трохи аджики. Знову розмішуємо.
  8. В кінці закидаємо в блюдо подрібнений кріп. Тримаємо на плиті ще 3 хвилини і вимикаємо.
  9. Ніжні сердечка в сметанному соусі готові. Подавайте їх теплими разом з гариниром!