Пянсе з капустою в пароварці
Пянсе з капустою в пароварці виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6 шт.
Склад:
Для тіста:
- Борошно – 0,6 кг
- Вода – 300 мл
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Дріжджі сухі – 7 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Капуста білокачанна – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розмішуємо сухі дріжджі і цукор у теплій воді, залишаємо на 10 хвилин. Додаємо сюди сіль, борошно і рослинне масло. Вимішуємо туге тісто і даємо йому відпочити в теплому місці на годину.
Крок 2. Капусту дрібно шаткуємо і тушкуємо під кришкою на олії 10 хвилин.
Крок 3. Перемішуємо капусту з сирим м’ясним фаршем, подрібненою цибулею, часником, спеціями і соєвим соусом.
Крок 4. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх у формі кола. По центру викладаємо трохи начинки.
Крок 5. Складаємо тісто з начинкою і з’єднуємо краю.
Крок 6. Готуємо пиріжки в пароварці протягом 40 хвилин.
Крок 7. Пянсе з капустою в пароварці готові. Можна пригощатися!