Пянсе – 5 рецептів в домашніх умовах

Пянсе з капустою в пароварці

Пянсе з капустою в пароварці виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6 шт.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 0,6 кг
  • Вода – 300 мл
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Дріжджі сухі – 7 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розмішуємо сухі дріжджі і цукор у теплій воді, залишаємо на 10 хвилин. Додаємо сюди сіль, борошно і рослинне масло. Вимішуємо туге тісто і даємо йому відпочити в теплому місці на годину.

Крок 2. Капусту дрібно шаткуємо і тушкуємо під кришкою на олії 10 хвилин.

Крок 3. Перемішуємо капусту з сирим м’ясним фаршем, подрібненою цибулею, часником, спеціями і соєвим соусом.

Крок 4. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх у формі кола. По центру викладаємо трохи начинки.

Крок 5. Складаємо тісто з начинкою і з’єднуємо краю.

Крок 6. Готуємо пиріжки в пароварці протягом 40 хвилин.

Крок 7. Пянсе з капустою в пароварці готові. Можна пригощатися!