Сьомга на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Сьомга на сковороді — це неймовірно яскраве, смачне і поживне блюдо для вашого сімейного обіду, вечері або святкового столу. Апетитно приготовлена червона риба нікого не залишить байдужим. Кращі кулінарні ідеї з сьомги шукайте у нашій перевіреної кулінарної добірці з восьми рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Стейк із сьомги на сковороді

Стейк із сьомги на сковороді – це яскраве і смачне ресторанна страва, який кожен зможе повторити в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готову рибу подавайте зі свіжими овочами, пюре та іншими доповненнями за смаком.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Сьомга 2 стейка
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Масло оливкове 80 мл
  • Сіль за смаком
  • Спеції для риби за смаком

Процес приготування:

  1. Підготуємо два стейки з сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовим рушником. Кладемо в зручну посуд і поливаємо лимонним соком.
  2. Посипаємо рибу сіллю і спеціями за смаком.
  3. Обмазуємо продукт оливковою олією з усіх боків.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди підготовлені рибні стейки.
  5. Готуємо 1-2 хвилини на сильному вогні з кожного боку. Перевертайте рибу акуратно щипцями, щоб не пошкодити її цілісність.
  6. Зменшуємо вогонь і готуємо рибу ще 3-5 хвилин. Так вона стане більш соковитою.
  7. Стейк із сьомги на сковороді готовий. Можна подавати до столу і пригощатися!