Чебуреки – 10 найвдаліших рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Чебуреки – це смачна гаряча закуска для всієї родини. Продукт відрізняється соковитою та ніжною начинкою, а також приємною золотистою скоринкою. Чебуреки своїми руками виходять дуже смачними та поживними. Готуйте їх за допомогою перевірених покрокових рецептів нашої кулінарної добірки.

Хрумкі домашні чебуреки з бульбашками, як у чебуречній

Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими та рум’яними, приготуйте їх із щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу та спецій зробить страву ситною та ароматною. Подавайте до обіду або як швидке перекушування.

Інгредієнти:

на – 16 порції

  • Борошно – 600 гр.
  • Вода – 300 мл.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Олія вершкове – 1 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження
  • Для начинки: –
  • Фарш м’ясний – ½ кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для фаршу – за смаком
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Як приготувати соковиті та смачні чебуреки в домашніх умовах? Добре розморожений фарш викладаємо у велику тарілку. До нього додаємо подрібнену зелень і цибулю, сіль і спеції за смаком.

Ретельно розмішуємо начинку. Усі інгредієнти мають рівномірно розподілитись.

Замішуємо тісто тісто на чебуреки. Для цього необхідно просіяти муку|борошно|, додати|добавляти| в ній теплу воду, яйце, розтоплену олію, сіль|соль| і ретельно все перемішати.

Ділимо тісто на невеликі частини. Тонко розкочуємо їх у кружечки, доповнюємо начинкою і складаємо навпіл. Закріплюємо краї за допомогою вилки.

Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї велику кількість рослинної олії. Обсмажуємо чебуреки з двох сторін до хрусткої та золотистої скоринки.

Зайвий жир із готової страви можна прибрати паперовими серветками. Підготовлені гарячі чебуреки готові до подачі. Смачного!