Страви з путасу – дуже смачне і нескладний у виконанні кулінарне рішення для домашнього або святкового столу. Щоб смачно приготувати рибу, беріть на замітку нашу перевірену добірку з восьми простих рецептів з покроковими фотографіями. Урізноманітніть ваше меню смачними і поживними стравами з риби.
Путасу, смажена в клярі на сковороді
Путасу, смажена в клярі на сковороді виходить рум’яної, хрусткою і яскравою за смаком. Можна подавати з хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом з фотографіями.
Інгредієнти на
4 порц.
- Путасу ⅘ кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Борошно 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Заздалегідь розморожуємо і промиваємо путасу.
- За необхідності, очищаємо рибу, а після нарізаємо її порційними шматками.
- Посипаємо рибні шматочки сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Даємо настоятися протягом 15 хвилин.
- Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо виделкою.
- Всипаємо сюди вказану кількість борошна. Перемішуємо до зникнення грудочок.
- Викладаємо в суміш майонез.
- Вимішуємо масу до однорідності.
- Рибу гарненько обвалюємо в клярі.
- Перекладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду.
- Обсмажуємо до м’якого рум’янцю з усіх боків.
- Путасу в клярі на сковороді готова. Подавайте до столу з хлібом або вашими улюбленими гарнірами.
