Страви з путасу – 8 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Страви з путасу – дуже смачне і нескладний у виконанні кулінарне рішення для домашнього або святкового столу. Щоб смачно приготувати рибу, беріть на замітку нашу перевірену добірку з восьми простих рецептів з покроковими фотографіями. Урізноманітніть ваше меню смачними і поживними стравами з риби.

Путасу, смажена в клярі на сковороді

Путасу, смажена в клярі на сковороді виходить рум’яної, хрусткою і яскравою за смаком. Можна подавати з хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом з фотографіями.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Путасу ⅘ кг
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо путасу.
  2. За необхідності, очищаємо рибу, а після нарізаємо її порційними шматками.
  3. Посипаємо рибні шматочки сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Даємо настоятися протягом 15 хвилин.
  4. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо виделкою.
  5. Всипаємо сюди вказану кількість борошна. Перемішуємо до зникнення грудочок.
  6. Викладаємо в суміш майонез.
  7. Вимішуємо масу до однорідності.
  8. Рибу гарненько обвалюємо в клярі.
  9. Перекладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду.
  10. Обсмажуємо до м’якого рум’янцю з усіх боків.
  11. Путасу в клярі на сковороді готова. Подавайте до столу з хлібом або вашими улюбленими гарнірами.