Крабові палички в кляре – 8 простих рецептів на сковороді з покроковими фото

Просту і смачну закуску в домашніх умовах можна приготувати з крабових паличок. Продукт обсмажують на сковороді в різних клярах. Таке блюдо відмінно підійде для великої компанії в якості перекусу. Беріть на замітку добірку з 8-і покрокових рецептів з фотографіями.

Крабові палички в кляре з сиром на сковороді

Смачне частування з крабових паличок можна приготувати за лічені хвилини. Обсмажте палички в сковороді в сирному клярі. Хрустящая і ситна закуска нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Крабові палички 1 пачка
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 80 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Часник 2 зуб.
  • Кріп 1 ст. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Крабові палички в кляре на сковороді приготувати дуже просто. Твердий сир натираємо на тертці з великими або середніми зубчиками.
  2. З’єднуємо продукт з майонезом і курячими яйцями.
  3. Подрібнюємо очищені зубчики часнику за допомогою спеціального преса.
  4. Кладемо часник до решти інгредієнтів, разом із зеленню.
  5. Вимішуємо до однорідності. У готову тісто викладаємо крабові палички.
  6. Смажимо палички в олії до рум’янцю.
  7. Апетитне частування для вашого столу готово. Пробуйте!

Смажені крабові палички з часником в клярі

Ароматні смажені крабові палички виходять в клярі з додаванням часнику. Проста закуска порадує цікавим смаком і помірною пікантністю. Беріть рецепт на замітку!

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Палички крабові – 2 пачки.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячі яйця викладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо подрібнені зубчики часнику.

2. Твердий сир натираємо на тертці.

3. Викладаємо його до яєць разом з двома столовими ложками майонезу.

4. Ретельно вимішуємо продукти до повної однорідності. Обвалюємо тут заздалегідь розморожені крабові палички.

5. Обсмажуємо заготовки зі всіх сторін в розпеченому рослинному маслі. На це піде кілька хвилин. Частування готове до подачі!

Фаршировані крабові палички в кляре

Цікавий варіант домашньої закуски – фаршировані крабові палички, обсмажені в клярі. Частування вийде смачним і поживним, а на його приготування у вас піде зовсім небагато часу.

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Крабові палички розморожуємо і витягаємо з упаковки. Після чого кожну паличку акуратно розгортаємо руками, намагаючись не порвати.

2. Кладемо на заготовки тонкі шматочки твердого сиру. Звертаємо палички з начинкою.

3. Далі продукт занурюємо в старанно збите яйце.

4. Слідом гарненько обвалюємо в заздалегідь просіяної борошні.

5. Обсмажуємо палички в розпеченому рослинному маслі до золотистої скоринки. Готово, можна пробувати!

Швидкий і простий рецепт крабових паличок у майонезному клярі

Ситне частування для вашого столу – крабові палички, обсмажені у майонезному клярі. Таке частування відмінно підійде для компанії і порадує цікавим смаком. Спробуйте!

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Яйце – 1-2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Борошно – 1 склянка
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розморожуємо крабові палички і витягуємо їх з упаковки.

2. Поливаємо палички невеликою кількістю соку лимона. Залишаємо їх на 20 хвилин. Це дозволить прибрати занадто насичений запах крабових паличок.

3. Для кляру розбиваємо куряче яйце.

4. Поливаємо його майонезом.

5. Додаємо вказану кількість борошна.

6. Вимішуємо до зникнення грудочок.

7. Палички обвалюємо в клярі і перекладаємо в сковороду з олією. Смажимо до рум’янцю з усіх боків.

8. Рум’яні крабові палички в хрусткому майонезному клярі готові!

Як приготувати крабові палички в пивному клярі?

Хочете здивувати своїх близьких оригінальним частуванням? Приготуйте смажені крабові палички в пивному клярі. На виконання страви ви витратите лічені хвилини. Використовуйте для цього простий рецепт.

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Сир твердий – 250 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для кляру:

  • Пиво – 70 мл
  • Вода – 70 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку підготуємо начинку. Натираємо сир на середній або дрібній тертці.

2. Очищаємо часник і продавлюємо його через прес.

3. Змішуємо сир з часником і майонезом. Ретельно перемішуємо.

4. Коли крабові палички розморозяться, то їх слід акуратно розгорнути руками.

5. Кожну підготовлену паличку обмазуємо начинкою і знову звертаємо.

6. Приготуємо пивний кляр. Розмішуємо воду, пиво, яйця, сіль і перець.

7. Додаємо сюди борошно і знову вимішуємо.

8. Занурюємо палички в пивний кляр.

9. Після відправляємо на сковороду з рослинним маслом. Смажимо до рум’яної скоринки.

10. Готовий продукт перекладаємо на паперовий рушник.

11. Апетитні хрусткі палички готові. Подавайте до столу з соусом до смаку!

Дуже смачні крабові палички в кляре з яйцем

Смачно посмажити крабові палички можна в клярі з додаванням яйця. Частування порадує простим, швидким кулінарним процесом, а також поживними якостями. Спробуйте!

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вода – 0,5 склянки
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячі жовтки відділяємо від білків. Жовтки з’єднайте з борошном і водою. Додаємо сіль і перець.

2. Збиваємо продукти до однорідності.

3. Окремо збиваємо білки до пишної піни. Відправляємо заготовку в кляр і акуратно вимішуємо.

4. Обвалюємо розморожені палички в кляре і смажимо їх в рослинному маслі до яскравого рум’янцю.

5. Хрусткі палички в яєчному клярі готові. Подавайте до столу з вашим улюбленим соусом і пригощайтеся!

Смажені крабові палички з начинкою в клярі

Яскраве і апетитне частування можна приготувати з крабових паличок. Продукт фарширують і обсмажують у фритюрі. У підсумку ви отримаєте соковиті всередині і хрусткі зовні палички.

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Сир плавлений – 180 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Натираємо сир. Подрібнюємо зубчики часнику і кріп. З’єднуємо продукти, перчимо їх, поливаємо майонезом і ретельно вимішуємо.

2. Розморожені крабові палички акуратно розгортаємо, обмазуємо начинкою і знову звертаємо.

3. Підготуємо так і інші палички.

4. Яйця збиваємо з сіллю, молоком і борошном.

5. Занурюємо кожну палички в кляр.

6. Відправляємо в сковороду з олією.

7. Смажимо до золотистої скоринки, після чого можна подавати до столу!

Як посмажити крабові палички в кляре з сухарями?

Хрусткі крабові палички виходять за допомогою обжарювання в клярі і сухарики. Таке частування відмінно підійде для великої компанії. Можна подавати з будь-яким соусом до смаку.

Час готування: 10

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • крабові Палички – 1 пачка.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 60 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крабові палички розморожуємо і витягаємо з упаковки.

2. Куряче яйце з’єднуємо з борошном.

3. Сюди ж відправляємо дві столові ложки сметани.

4. Збиваємо продукти до отримання однорідної суміші.

5. Занурюємо кожну паличку в підготовлений кляр.

6. Після кляру відправляємо продукт в панірувальні сухарі. Гарненько обвалюємо.

7. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди палички.

8. Смажимо їх до яскравого рум’янцю з кожної сторони.

9. Перекладаємо частування на тарілку, доповнюємо свіжим кропом і подаємо до столу!