Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Яскраве блюдо для вашого сімейного столу – смажена на сковороді камбала. Хрустку рибу можна приготувати шматочками, цілком, з овочами або соусами. Рецептів багато, тому вибирайте найбільш відповідний вам. Здивуйте своїх близьких небанальним, поживним і неймовірно смачним продуктом.

Камбала смажена шматочками в борошні на сковороді

Швидкий і смачний варіант приготування камбали – у борошні на сковороді. Продукт вийде соковитим всередині і хрустким зовні. Яскрава кулінарна ідея підійде для сімейного обіду або вечері. Спробуйте!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Камбала 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Борошно 150 гр.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Кадо смачно посмажити камбалу на сковороді? Промиваємо рибу, очищаємо її від голови і плавців, після чого нарізаємо невеликими шматками.
  2. У плоску тарілку всипаємо борошно і розмішуємо її з сіллю за смаком.
  3. Кожен шматочок гарненько обвалюємо в борошні.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди рибні шматочки.
  5. Смажимо продукт з обох боків до золотистої скоринки.
  6. Рум’яна і соковита всередині камбала готова. Розкладайте її по тарілках і подавайте до столу з хлібом або вашим улюбленим гарніром.