Бігус зі свіжої капусти — це страва східнослов’янської кухні, просте в приготуванні і неймовірно смачне! З соковитими шматочками м’яса і корисними овочами, це краще блюдо для сімейного обіду! Пальчики оближеш!
Як приготувати бігус зі свіжої капусти зі свининою в домашніх умовах?
Ситний бігус з свіжої капусти та свинини. Апетитне блюдо для всієї родини! Неповторний смак і аромат, безліч вітамінів в одній порції! Просто смакота!
Інгредієнти на
4 порц.
- Капуста білокачанна 500 гр.
- Свинина 400 гр.
- Томатна паста 70 гр.
- Вода 400 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майоран за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія соняшникова 100 мл
- Зелень 1 пучок
Процес приготування:
- Щоб приготувати бігус зі свіжої капусти, свинину промиваємо, чистимо м’ясо від білих прожилок і нарізаємо невеликими кубиками.
- Капусту миємо, даємо їй підсохнути і дрібно кришимо ножем.
- чистимо Цибулину від лушпиння, ріжемо її півкільцями.
- Зелень промиваємо і дрібно кришимо ножем.
- Перекладаємо всі інгредієнти в глибоку сковороду, додаємо рослинне масло, воду, томатну пасту, сіль, майоран і чорний мелений перець за смаком. Ставимо на вогонь і тушкуємо протягом 1,5-2 годин.
- За кілька хвилин до готовності додаємо зелень!
Приємного апетиту!
Ароматний і неймовірно смачний бігус зі свіжої капусти з куркою
неймовірно Ароматне і смачне блюдо з тушкованих овочів і курки. Дуже ситна та поживна, його можна подати на обід або вечерю. Просто й апетитно!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 350 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- томатна Паста – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Цибуля – 1 шт.
- Морква -1 шт.
- Масло олію – 100 мл
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
1. Куряче філе промиваємо і ріжемо його на шматочки середнього розміру, щоб вони добре відчувалися в страві.
2. Морквину чисть і промиваємо, потім натираємо її на крупній тертці.
3. Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.
4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо курячі шматочки, цибулю і моркву. Обсмажуємо 10-15 хв, періодично помішуючи.
5. В цей час підготуємо капусту. Її потрібно помити і дрібно покришити широким ножем.
6. Додаємо її на сковороду, кладемо томатну пасту, спеції і сіль, вливаємо все рослинне масло і воду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5-2 години.
Приємного апетиту!
Смачний і апетитний бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею
Бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею виходить особливо ситним і апетитним! Його приготування не потребує особливих навичок, а результат – пальчики оближеш! Дуже смачно!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- М’ясо – 500 гр.
- Капуста – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло олію – 100 мл
- Вода – 350 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. М’ясо ріжемо невеликими кубиками, обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі.
2. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.
3. Тепер почистимо моркву, промиємо її і натремо з допомогою великої терки.
4. Відправляємо овочі до м’яса і смажимо 10 хв.
5. В цей час капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її ножем.
6. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо шматочками середнього розміру довільної форми.
7. Додаємо картоплю, капусту, томатну пасту, воду, рослинне масло, сіль і перець на сковороду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування бігуса зі свіжої капусти з сосисками
Апетитний і простий рецепт бігуса з капустою і сосисками. Його просто і досить швидко готувати, домашнім сподобається його пряний аромат і пікантний смак! Пальчики оближеш!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста – 600 гр.
- Сосиски – 300 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 70 мл
- Вода – 130 мл
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо. Для цього краще всього вибирати ніж з широким лезом.
2. Сосиски ріжемо невеликими гуртками.
3. Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.
4. А морква після того, як почистимо, натираємо на тертці з великими пластівцями.
5. Сковороду змащуємо олією і викладаємо цибулю і моркву пасеруємо на помірному вогні до м’якого стану.
6. Додаємо капусту, томатну пасту, сосиски, сіль, чорний мелений перець, рослинне масло і воду. Накриваємо кришкою і ставимо на плиту. Тушкуємо близько години, до повної готовності капусти, вона повинна бути м’якою.
7. Кріп миємо й дрібно кришимо, додаємо його в готову страву!
Приємного апетиту!
Як приготувати смачний бігус з капустою і фаршем на сковороді?
Бігус зі свіжої капусти з фаршем виходить дуже ситним і поживним. Свіжі тушковані овочі відмінно поєднуються з м’ясом, добре доповнюють один одного і роблю страву ще корисніше! Просто смакота!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Фарш яловичий – 200 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Капуста – 200 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чилі – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
1. Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
2. Капусту промиваємо та нарізаємо тонко смужками, потім мнемо руками.
3. Помідори миємо, видаляємо черешок і ріжемо його на шматочки.
4. Часник чистимо від луски і дрібно кришимо ножем.
5. Перець чилі миємо й ріжемо дрібними шматочками.
6. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії, попередньо розігрів сковороду, щоб він не пригорів.
7. Додаємо капусту, фарш, помідор, воду, сіль, перець чорний мелений, перець чилі. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години. За кілька хвилин до готовності додаємо часник.
Приємного апетиту!
Ароматний бігус зі свіжої капусти з м’ясом і рисом в домашніх умовах
Ароматний бігус зі свіжих овочів, з м’ясом і рисом. Просте ласощі, яке нікого не залишить байдужим. Смачно, ситно, смачно! Так і хочеться добавки!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 20 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста – 500 гр.
- М’ясо – 400 гр.
- Рис – 120 гр.
- томатна Паста – 70 гр.
- Вода – 400 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля – 1 шт.
- Масло олію – 100 мл
Процес приготування:
1. М’ясо попередньо промиємо, якщо у нього є плівочка або білі прожилки чистимо. Потім нарізаємо його квадратиками середнього розміру.
2. Рис промиваємо в друшляку, відправляємо варитися в підсоленій воді 10 хв. Зливаємо воду.
3. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її ножем.
4. Цибулю очищаємо від лушпиння, ріжемо його кубиками.
5. Сковороду змащуємо рослинним маслом, розігріваємо її і викладаємо шматочки м’яса і цибулю, обсмажуємо їх 10 хв. на помірному вогні.
6. Тепер заливаємо рослинне масло, воду, додаємо капусту, рис, томатну пасту, сіль, перець чорний мелений за смаком. Накриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні 1,5 години. За півгодини, вогонь можна зменшити.
Приємного апетиту!
Простий і дуже смачний рецепт бігуса зі свіжої капусти з ковбасою
Бігус зі свіжої капусти з ковбасою – це простий і апетитний рецепт традиційного східнослов’янського страви. Ситний, корисний, багатий вітамінами, він стане відмінним доповненням в сімейне меню. Просто смакота!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста – 500 гр.
- Ковбаса – 300 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 70 мл
- Вода – 130 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Капусту промиваємо і дрібно ріжемо її тонкими смужками, потім можна обім’яти руками, щоб вона виділила сік.
2. Ковбасу ріжемо невеликими кубиками.
3. Цибулю очищаємо від лушпиння і також нарізаємо шматочками невеликого розміру.
4. Тепер почистимо морквину і натремо на крупній тертці.
5. Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і викладаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо їх на помірному вогні до м’якого станів.
6. Тепер додаємо до овочів капусту, шматочки ковбаси, томатну пасту, воду, сіль і перець за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо близько години, поки капуста не стане м’якою.
Приємного апетиту!
Як приготувати ароматний бігус зі свіжої капусти в мультиварці?
Бігус зі свіжої капусти з м’ясом легко і просто приготувати в мультиварці! Інгредієнти відмінно протушиваются, виходять м’якими і смачними. Приголомшливе блюдо для всієї родини!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 20 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста – 600 гр.
- М’ясо – 400 гр.
- томатна Паста – 70 гр.
- Вода – 400 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Олія соняшникова – 100 мл
Процес приготування:
1. М’ясо промиваємо та нарізаємо його кубиками середнього розміру.
2. Капусту миємо, даємо їй підсохнути і дрібно шаткуємо її ножем. Потім обминаємо руками, щоб вона пустила сік.
3. Цибулю чистимо від луски і нарізаємо його кубиками.
4. Також почистимо моркву, промиємо і натремо на крупній тертці.
5. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо цибулю з морквою і м’ясо. Включаємо режим «Смаження» і обсмажуємо, помішуючи протягом 15 хв.
6. Тепер додаємо капусту, заливаємо рослинне масло і воду, додаємо томатну пасту, сіль і перець чорний мелений за смаком. Встановлюємо режим «Гасіння» на 2 години, закриваємо кришку. Не забуваємо періодично заглядати і помішувати, щоб до стінок нічого не пригорає.
Приємного апетиту!