Смажена сьомга на сковороді гриль
Смажена сьомга на сковороді гриль порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом. Апетитне ресторанну страву кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Стейк сьомги – 3 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Лайм – 1 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець білий мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Стейки сьомги промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.
Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо сік лайма і лимона. Також сюди вливаємо соєвий соус, оливкова олія, додаємо сіль і перець за смаком. Перемішуємо.
Крок 4. Занурюємо в суміш рибні стейки. Маринуємо близько 20 хвилин.
Крок 5. Розігріваємо сковороду-гриль. Укладаємо на неї мариновану сьомгу.
Крок 6. Обсмажуємо стейки з кожного боку по 3-4 хвилини. Цього вистачить для придбання апетитного рум’янцю.
Крок 7. Смажена сьомга на сковороді гриль готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!