Сьомга на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажена сьомга на сковороді гриль

Смажена сьомга на сковороді гриль порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом. Апетитне ресторанну страву кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Стейк сьомги – 3 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Лайм – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець білий мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Стейки сьомги промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо сік лайма і лимона. Також сюди вливаємо соєвий соус, оливкова олія, додаємо сіль і перець за смаком. Перемішуємо.

Крок 4. Занурюємо в суміш рибні стейки. Маринуємо близько 20 хвилин.

Крок 5. Розігріваємо сковороду-гриль. Укладаємо на неї мариновану сьомгу.

Крок 6. Обсмажуємо стейки з кожного боку по 3-4 хвилини. Цього вистачить для придбання апетитного рум’янцю.

Крок 7. Смажена сьомга на сковороді гриль готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!