Макарони з сосисками – 6 рецептів в духовці на сковороді з фото покроково

Макарони з сосисками – найпопулярніше блюдо на швидку руку. Якщо звичайна подача набридла, спробуйте приготувати його по-особливому. Рецепти з цієї статті універсальні тому, що їх можна приготувати на обід навіть з тих продуктів, що залишилися з вечері. Запам’ятовуйте і обов’язково пробуйте повторити їх!

Як швидко і просто приготувати макарони з сосисками на сковороді?

Немає часу на готування, а їсти хочеться? Є швидкий спосіб вирішити цю проблему. Приготуйте макарони з сосисками на сковороді. Це смачне і ситне блюдо, яке готується елементарно. Інгредієнти для нього завжди під рукою і коштують недорого. Нагодуйте сім’ю обідом, витративши не більше 15 хвилин.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2-3

Інгредієнти на
2 порц.

  • Сосиски 3 шт.
  • Макарони 300 гр.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як просто і смачно приготувати макарони з сосисками? Візьміть ваші улюблені сосиски або ті, що залишилися в холодильнику. Смачніше всього в цьому блюді використовувати мисливські сосиски, вони додадуть особливий підкопчений смак і запах. На обробній дошці розріжте їх видовженими кружечками.
  2. В невелику каструлю наберіть воду і поставте нагріватися на плиту. Як тільки рідина закипить, посоліть її і додайте ложку рослинної олії. Ці маленькі хитрощі не дадуть макаронів злипнутися навіть після охолодження. Висипте вироби в каструлю і варіть до готовності. Час приготування написано на пачці і варіюється в залежності від виду макаронів. Брати вироби можете будь-якої форми, головне, щоб вони були з твердих сортів пшениці.
  3. Зварені макарони відкиньте на друшляк, дайте рідини стекти і промийте вироби під проточною водою. Промивати макарони не обов’язково, це по вашому бажанню.
  4. Нарізані сосиски перекладіть в суху сковороду і підсмажте на середньому вогні з обох сторін. Масло використовувати не потрібно, тому що в мисливських сосисках і так достатньо жиру. Якщо використовуєте звичайні сосиски, капніть трохи олії при смаженні.
  5. У сковороду з м’ясними виробами викладіть зварені макарони і перемішайте. Підігрійте страву на повільному вогні і поперчіть. Страва готова! Подавайте відразу ж, поки гаряче. При бажанні додайте кетчуп або майонез.

Приємного апетиту!