Омлет з помідорами – це вишукане поєднання компонентів, які, як правило, маються на полиці будь холодильної камери. Додавши в свій омлет навіть зовсім трохи стиглих помідорів, страва миттєво заграє новими фарбами і наситить страва не тільки своєю соковитістю, але також і своїм приємним овочевим смаком і соком. Також в нашій статті ви зможете дізнатися рецепти приготування сніданків з додаванням шинки або сосисок, з сиром або свіжою зеленню – на будь-які вподобання та смаки!
Омлет з помідорами і сиром на сковороді
Омлет з помідорами і сиром на сковороді – це ідеальний сніданок для всієї сім’ї, який надовго позбавить вас від голоду і зарядить енергією до обіду. Обсмажувати омлетну суміш рекомендуємо на розтопленому вершковому маслі, так, страва, набуває неповторний ніжний смак.
Інгредієнти на
2 порц.
- Яйце куряче 4 шт.
- Помідори черрі 10 шт.
- Молоко коров’яче 100 мл
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 45 гр.
- Масло вершкове 20 гр.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Шматочок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами. Промиті черрі ріжемо на 4 частини.
- У глибоку ємність розбиваємо чотири яйця.
- Расколачиваем, вливаємо молоко і підсолюємо – перемішуємо.
- На розтопленому вершковому маслі обсмажуємо томати протягом 2-3 хвилин.
- До помідорів виливаємо яєчно-молочну суміш і злегка помішуємо.
- Присипаємо страву зеленню і, накривши кришкою, готуємо 3-4 хвилини. Після, зменшуємо полум’я до мінімуму і посипаємо сирної стружкою. Як тільки сир розплавиться – знімаємо з плити і згортаємо за типом конвертика.
- Викладаємо на сервірувальне блюдо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!
Пишний омлет з молоком, помідорами і ковбасою
Пишний омлет з молоком, помідорами і ковбасою – це барвисте блюдо, яке незважаючи на простоту приготування, вражає своїм насиченим і яскравим смаком, перед яким неможливо встояти. Особливо з ранку, в поєднанні з чашкою ароматної кави або чаю.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5-7 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Яйця – 3 шт.
- Молоко – 1 ст. л.
- Помідори – 1 шт.
- Ковбаса варена – 100 гр.
- Сир – 50-60 гр.
- Масло соняшникове – 1-2 ст. л
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Варену ковбасу, помідори і сир ріжемо на кубики середньої величини.
Крок 2. У чашу вбиваємо яйця, додаємо сіль і молоко – збиваємо віночком до повного об’єднання.
Крок 3. До яєчної суміші закидаємо нарізку з підготовлених продуктів – заважаємо.
Крок 4. У сковороді розігріваємо рослинне масло і виливаємо заготівлю, готуємо на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Крок 5. Готову страву присмачую зеленню і меленим перцем.
Крок 6. Приємного апетиту!
Омлет з цибулею і помідорами
Омлет з цибулею і помідорами – це дивовижне поєднання смаків і ароматом, які під час термічної обробки об’єднуються в єдине ціле. Звичайно, на такий омлет доведеться витратити трохи більше часу, ніж на класичний, однак, підсумковий результат безперечно варто цього!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Цибуля (дрібна) – 2 шт.
- Яйця – 6 шт.
- Томати – 1 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Петрушка – 2 гілочки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Шар за шаром видаляємо лушпиння з цибулі, нарізаємо тонкими пір’ям.
Крок 2. Нарізку відправляємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом.
Крок 3. При частому помішуванні смажимо до світло-коричневого відтінку.
Крок 4. Томат промиваємо під струменем води і довільно подрібнюємо.
Крок 5. Помідор викладаємо до цибулі, перемішуємо і тушкуємо близько 5-7 хвилин на помірному полум’я.
Крок 6. Паралельно збовтуємо яйця з додаванням меленого перцю і солі.
Крок 7. Яєчну суміш виливаємо пасеровані овочі, перемішуємо і тримаємо на мінімальному нагріві 3-4 хвилини.
Крок 8. Накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Крок 9. Омлет посипаємо листочками петрушки і приступаємо до сніданку. Приємного апетиту!
Омлет з помідорами і грибами
Омлет з помідорами і грибами – це простий і смачний варіант смачного сніданку або повноцінного перекусу. На приготування ви витратите зовсім небагато часу, але надовго позбавите себе від голоду і зарядитесь енергією, яка не буде супроводжуватися вагою в животі.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 8 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Печериці – 4-5 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сосиски – 2 шт.
- Масло олію – для смаження.
- Зелень – 4 гілочки.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Видаляємо оболонку з м’ясних напівфабрикатів, ріжемо кружальцями і висипаємо на сковорідку з рослинним маслом.
Крок 2. В момент, коли сосиски підрум’янилися, додаємо нарізані гриби. Перемішуємо і обсмажуємо до м’якості.
Крок 3. Тепер у вогнетривкий посуд закидаємо скибочки свіжого помідора, перемішавши, продовжуємо підготовку.
Крок 4. В цей час в піалі збиваємо яйця з дрібкою солі.
Крок 5. Виливаємо яєчну суміш до обсмаженою інгредієнтів, чекаємо, поки схопиться нижній шар, і зменшуємо нагрівання. Накриваємо кришкою і чекаємо 5-7 хвилин.
Крок 6. Знімаємо блюдо з плити і посипаємо зеленню.
Крок 7. Приємного апетиту!
Омлет з помідорами і сосисками
Омлет з помідорами і сосисками готується настільки просто і швидко, що його приготувати зможе навіть дитина, яка ще не пішов в школу. Однак, незважаючи на це, готову страву подарує вашим смаковим рецепторам справжнє гастрономічне задоволення. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2-3.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сосиски – 3-4 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Обполіскуємо овочі водою, обсушуємо і ріжемо на тонкі слайсы.
Крок 2. Очищені сосиски ріжемо кільцями.
Крок 3. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо і викладаємо скибочки томатів, тушкуємо 2-3 хвилини.
Крок 4. Додаємо сосиски, перемішуємо і смажимо хвилину.
Крок 5. В окремому посуді расколачиваем яйця з сіллю і чорним перцем.
Крок 6. Заливаємо підрум’янені складові збитими яйцями і відразу ж зменшуємо нагрівання.
Крок 7. Закриваємо сковороду кришкою і готуємо страву протягом 7-8 хвилин. Приємного апетиту!
Пишний омлет з помідорами та болгарським перцем
Пишний омлет з помідорами та болгарським перцем, приготований з додаванням відварених макаронів і зелені – це чудове страву, яке крім швидкості готування, вражає своїм насиченим смаком і яскравістю фарб. За рахунок використання жовтих і оранжевих овочів, омлет сподобається навіть дітям!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 5-7 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Макарони – 50 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 30 мл
- Томати – ½ шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Масло рослинне – 1-2 ст. л
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У киплячій підсоленій воді відварюємо макарони до готовності. Після, відкидаємо на друшляк.
Крок 2. У чашу розбиваємо яйця, підсолюємо.
Крок 3. Перемішуємо до однорідної консистенції за допомогою віночка.
Крок 4. Підливаємо молоко і знову заважаємо.
Крок 5. Ретельно промиту зелень дрібно шаткуємо і висипаємо до яєць.
Крок 6. М’якоть болгарського перцю ріжемо кубиком і обсмажуємо протягом 5 хвилин на розігрітому рослинному маслі.
Крок 7. До перцю відправляємо шматочки помідора, помішуємо і готуємо близько 2 хвилин.
Крок 8. До овочевого асорті додаємо макарони.
Крок 9. Вміст сковороди заливаємо молочно-яєчною масою.
Крок 10. Готуємо страву на середньому нагріві під кришкою близько 5 хвилин. До столу подаємо прямо в сковороді. Приємного апетиту!
Омлет з шинкою і помідорами
Омлет з шинкою і помідорами – здавалося, банальний варіант всіма улюбленого сніданку, однак, сьогодні вашій увазі пропонується рецепт листкового омлету. Принцип готування мало чим відрізняється від класики, але повірте, страва, приготована таким чином, виходить в рази смачніше!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Сир твердих сортів – 100 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Молоко – 10 мл
- Шинка – 60 гр.
- Масло олію – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У миску з високими бортиками розбиваємо 4 яйця.
Крок 2. Вливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.
Крок 3. Стиглий помідор обдаємо окропом і знімаємо шкірочку, ріжемо кільцями. Також, тонкими слайсами нарізаємо шинку.
Крок 4. Сир натираємо на бурачной тертці, а тонкі скибочки шинки розрізаємо вздовж на смужки.
Крок 5. Розігріваємо Сковороду і змащуємо олією.
Крок 6. Виливаємо третю частину основного складу, чекаємо, коли схопиться і довільно розкладаємо помідори, шинку, посипаємо сіллю, перцем і сиром.
Крок 7. Готуємо омлет ще три хвилини і звертаємо так, як показано на фото, звільняючи половину сковороди.
Крок 8. На звільнене місце виливаємо залишки яєчної маси, присмачую зеленню і смажимо до готовності. Після, накриваємо омлет ще одним шаром.
Крок 9. Обережно переносимо страву на тарілку і негайно знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення!
Омлет з помідорами і беконом
Омлет з помідорами і беконом – це неймовірно смачна страва, а весь секрет полягає саме в тоненьких смужках свинячого напівфабрикату. Під час смаження, бекон тане і його жирок просочує всі інші складові. Лише раз, приготувавши омлет, таким чином, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1-2.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Бекон – 30 гр.
- Вершки 30% – 30 мл
- Помідори «черрі» – 4-6 шт.
- Цибуля – ½ шт.
- Сир – 20 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Приправи – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Бекон нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо до хрускоту на розігрітому рослинному маслі. Викладаємо на тарілку.
Крок 2. На розтопленому жирі смажимо півкільця цибулі протягом 3 хвилин.
Крок 3. До подрумяненному луку закидаємо половинки помідорів і золотистий бекон.
Крок 4. Паралельно в піалі збовтуємо яйця з додаванням вершків, солі і улюблених приправ.
Крок 5. Отриману суміш виливаємо в сковороду з іншими інгредієнтами.
Крок 6. Посипаємо сирної стружкою і закриваємо кришкою, доводимо до готовності на полум’я трохи нижче помірного.
Крок 7. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
ПП омлет з помідорами і брокколі
ПП омлет з помідорами і брокколі – це високобілкове страву, багату клітковиною і містить в собі зовсім небагато жирів. Якщо у вас є сковорідка з антипригарним покриттям, то тоді рецепт можна не включати рослинне масло зовсім – це позитивно позначиться на підсумковій калорійності.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 3 шт.
- Брокколі – 200 гр.
- Томати «черрі» – 5-6 шт.
- Молоко – 150 мл
- Сир твердий – 50 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Броколі розбираємо на суцвіття середнього розміру, ретельно промиваємо під струменем води і обсушуємо будь-яким зручним способом.
Крок 2. У глибокій ємності змішуємо яйця з сіллю, молоком і меленим перцем.
Крок 3. Розігріваємо олію і обсмажуємо капусту 1-2 хвилини, після вливаємо молочно-яєчну суміш і тушкуємо близько 3-4 хвилин.
Крок 4. Хаотично розкладаємо половинки томатів. Накриваємо вогнетривкий посуд кришкою і засікаємо 7-9 хвилин.
Крок 5. Готовий омлет доповнюємо натертим сиром і знову закриваємо кришкою для розплавлення.
Крок 6. Розрізаємо на порції і швидше подаємо до столу. Приємного апетиту!
Омлет із зеленню і помідорами
Омлет із зеленню і помідорами – це простий і швидкий спосіб, як підняти собі настрій з самого ранку. Пропонуємо вам приготувати ароматний і ситний омлет з молоком, твердим сиром і соковитими томатами, який припаде до смаку кожному, хто спробує хоча б вилочку.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1-2.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Молоко – 60 мл
- Сир – 10 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком.
Крок 2. Томати промиваємо водою і біля основи робимо надріз хрест-навхрест. Занурюємо овочі в окріп на кілька хвилин, витягаємо і видаляємо шкірку. М’якоть нарізаємо дрібними шматочками.
Крок 3. Дрібно рубаємо промиту і обсушену зелень.
Крок 4. Змішуємо молоко, яйця, сіль і чорний перець.
Крок 5. На розігрітому рослинному маслі 2-3 хвилини обсмажуємо нарізку з помідорів.
Крок 6. Виливаємо омлетну суміш.
Крок 7. Страву посипаємо зеленню, прикриваємо кришкою і доводимо до готовності на мінімальному полум’я (7-10 хвилин).
Крок 8. В кінці термічної обробки посипаємо омлет натертим сиром.
Крок 9. Блюдо сервіруємо і дегустуємо. Приємного апетиту!