Лакедра – 10 рецептів приготування риби з покроковими фото

Лакедра – це неймовірно смачна риба, яка займе гідне місце на вашому столі. З неї виходять смачні домашні і святкові страви. Кращі ідеї ми зібрали для вас у перевіреної кулінарної збірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями. Беріть на замітку!

Лакедра, запечена у фользі в духовці

Лакедра, запечена у фользі в духовці, виходить напрочуд смачною і соковитою. Таке блюдо яскраво прикрасить ваш домашній або святковий стіл. Подавайте з овочами та крупами. Обіцяємо, що ваші близькі та гості будуть в захваті. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лакедра 1 шт.
  • Соус соєвий 4 ст. л.
  • Лимон ½ шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Лавровий лист за смаком
  • Коріандр мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Промиваємо і очищаємо лакедру.
  2. Відрізаємо у риби голову, хвіст і плавники. Їх ви можете використовувати для приготування юшки. Тушки ще раз промиваємо і обсушуємо.
  3. Для маринаду з’єднуємо соєвий соус з коріандром і меленим перцем.
  4. Добре обмазуємо маринадом рибу. Поливаємо її лимонним соком.
  5. Всередині риби кладемо лаврові листочки і горошини перцю.
  6. Загортаємо заготовку у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  7. Лакедра, запечена у фользі в духовці, готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!