Смажені пельмені – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Смачне і ситне блюдо, яке приготувати простіше простого. Заморожені пельмені знайдуться майже в кожній морозилці. А як зробити із цього напівфабрикату дуже смачна страва, ми розповімо в зібраних у цій статті 10 рецептах.

Простий і швидкий рецепт, як посмажити пельмені на сковороді

Посмажити пельмені за цим рецептом можна покупні або приготовлені в домашніх умовах. Смажені пельмені за смаком нагадують міні-пиріжки з м’ясною начинкою.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Пельмені 350 гр.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень для подачі

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати смажені пельмені на сковороді? Перед приготуванням пельмені можна не розморожувати.
  2. поставте Сковороду на вогонь, влийте олію і розігрійте гарненько, а потім зменшіть вогонь до маленького і викладіть пельмені. Смажте під кришкою приблизно 4-5 хвилин.
  3. Коли пельмені підрум’яняться знизу і роздуються, їх можна перевертати на іншу сторону.
  4. Обсмажте їх з другої сторони вже без кришки. Посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
  5. Готові пельмені подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Як посмажити готові заморожені пельмені?

Смажені пельмені виходять дуже смачними і апетитними. Вони покриваються хрусткою рум’яною скоринкою і мають соковиту м’ясну начинку всередині. Подавати їх можна зі сметаною та овочами.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Пельмені – 1 упаковка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. Сковороду поставте на вогонь, розігрійте в ній рослинне масло.

Крок 2. Як тільки масло закипить, викладіть пельмені рівномірним шаром. Накрийте сковороду кришкою і смажте пельмені 2-3 хвилини.

Крок 3. Після цього посоліть і приправте пельмені, перемішайте їх.

Крок 4. Коли пельмені рівномірно покриються рум’яною скоринкою, влийте в сковороду склянку окропу.

Крок 5. Накрийте сковороду кришкою і смажте, поки вода не википить, періодично перемішуйте їх, щоб не підгоріли.

Крок 6. Подавайте смажені пельмені зі сметаною або майонезом.

Приємного апетиту!

Смажені пельмені зі сметаною в домашніх умовах

Любителі пельменів точно оцінять цей оригінальний рецепт їх приготування. Обсмажені пельмені мають більш апетитний вигляд і яскравий смак. Готувати пельмені слід саме в замороженому вигляді.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Пельмені заморожені – 250 гр.
  • Сметана 20 % – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Пельмені розморожувати не треба. Дістаньте їх з морозилки і відразу приступайте до приготування.

Крок 2. На сковороді розігрійте рослинне масло і викладіть пельмені рівним шаром. Смажте їх до рум’яного кольору 4-6 хвилин.

Крок 3. Сметану змішайте з гарячою водою, сіллю і меленим перцем.

Крок 4. Коли пельмені підрум’яняться, налийте на сковороду сметанную суміш.

Крок 5. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте пельмені 8-10 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Дуже смачні смажені пельмені з сиром

Смажені пельмені під ароматною сирною скоринкою – блюдо, яке сподобається всій вашій родині і підійде як для обіду, так і для вечері. За своїм смаком можна доповнити блюдо різними овочами.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Пельмені заморожені – 400 гр.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка солодка – 1 ч. л.
  • Сир твердий – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте продукти за списком.

Крок 2. На сковороді розігрійте олію, викладіть пельмені рівномірним шаром.

Крок 3. Злегка обсмажте пельмені до легкого рум’яного кольору, потім додайте болгарський перець і ріпчасту цибулю.

Крок 4. Далі блюдо посоліть і додайте паприку, перемішайте і готуйте під кришкою до готовності пельменів.

Крок 5. Посипте смажені пельмені тертим сиром, зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і дайте сиру розплавитися. Подавайте пельмені в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Як смачно приготувати пельмені з цибулею на сковороді?

Як тільки не готують пельмені! Їх варять, смажать, запікають у духовці, кладуть у суп. Цей рецепт буде присвячений смажених пельменів, таке блюдо складе основу ситного обіду або вечері.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 3-4.

Склад:

  • Пельмені – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Бульйон – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. На сковороду влийте рослинне масло, добре прогрійте його і викладіть пельмені.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і додайте до пельменів на сковороду. Смажте на середньому вогні, лук повинен стати прозорим, а пельмені злегка зарум’яняться.

Крок 3. Далі всипте сіль і спеції, перемішайте.

Крок 4. Після цього влийте гарячий бульйон, додайте лавровий лист і рубану зелень.

Крок 5. Накрийте сковороду кришкою і готуйте пельмені на слабкому вогні 10 хвилин.

Крок 6. Пельмені подавайте в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Пельмені з майонезом, смажені на сковороді

Не тільки шеф-кухарю під силу приготувати смачні смажені пельмені. Є багато способів приготування цієї страви і всі вони гідні уваги. Якщо ви любите більш калорійні страви, смажені пельмені з майонезом – це ваш варіант.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 3-4.

Склад:

  • Пельмені – 500 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Майоран – 0,5 ч. л.
  • мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Поставте сковороду на вогонь, розтопіть на ній вершкове масло.

Крок 2. Викладіть на сковороду пельмені і смажте їх на середньому вогні, періодично помішуючи.

Крок 3. Коли пельмені трохи підрум’яняться, додайте спеції і сіль.

Крок 4. Полийте пельмені майонезом, перемішайте і продовжуйте готувати під кришкою ще 10 хвилин.

Крок 5. Потім подавайте пельмені на стіл з овочами і хлібом.

Приємного апетиту!

Смажені пельмені з помідорами і сиром на сковороді

Соковиті підсмажені пельмені з великою кількістю овочів ситно нагодують всю сім’ю. Це блюдо готується дуже швидко і без особливих труднощів.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 1.

Склад:

  • Пельмені – 10 шт.
  • спаржева Квасоля – 10 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сир – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Поставте сковороду на вогонь, розтопіть на ній вершкове масло.

Крок 2. Спаржеву квасоля промийте, зріжте кінчики і викладіть на сковороду. Смажте стручки протягом 2-3 хвилин.

Крок 3. Потім викладіть на сковороду пельмені. Смажте їх на сильному вогні, постійно помішуючи, до рум’яної скоринки.

Крок 4. Потім додайте помідори, посоліть і приправити страву. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте пельмені до готовності.

Крок 5. В кінці додайте тертий сир, зніміть сковороду з вогню і дайте страві настоятися під кришкою 2-3 хвилини, щоб сир розплавився.

Крок 6. Блюдо просте, але має чудовий смак.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування пельменів з соєвим соусом на сковороді

Пельмені – це споконвічно російська страва, яке за традицією варять в окропі. Ми пропонуємо оригінальний спосіб приготування цієї страви. А саме будемо смажити його на сковороді з соєвим соусом.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 3.

Інгредієнти:

  • Олія соняшникова – 2 ч. л.
  • Пельмені – 20 шт.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Вода – 6 ст. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Горіх мускатний – за смаком.
  • Кунжут – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріти на сковороді рослинне масло, викладіть на неї пельмені.

Крок 2. Обсмажте пельмені з усіх боків до золотистої скоринки.

Крок 3. У мисці змішайте соєвий соус, воду і цукор. Суміш влийте в сковороду, накрийте її кришкою і готуйте пельмені на вогні вище середнього 5 хвилин.

Крок 4. Після цього додайте мускатний горіх мелений перець, перемішайте і готуйте пельмені ще пару хвилин.

Крок 5. Посипте пельмені кунжутом і подавайте їх на стіл зі сметаною або майонезом.

Приємного апетиту!

Смажені пельмені з грибами в домашніх умовах

Пельмені – один з тих напівфабрикатів, які готують при нестачі часу. Але можна приготувати їх оригінально і шалено смачно. По цьому рецепту пельмені не варяться, а смажаться з грибами в сметанному соусі.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Пельмені – 300 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Сметана – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Кріп – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть пельмені.

Крок 2. Обсмажте пельмені до золотистого кольору з усіх сторін на невеликому вогні.

Крок 3. Гриби наріжте кубиками.

Крок 4. Викладіть гриби на сковороду до пельменів.

Крок 5. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, викладіть його на сковороду, перемішайте і продовжуйте готувати.

Крок 6. Через 5 хвилин викладіть сметану, додайте сіль і мелений перець, перемішайте і тушкуйте страву під кришкою 4-5 хвилин.

Крок 7. В кінці додайте рубану зелень, перемішайте і подавайте блюдо на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт пельменів з томатною пастою на сковороді

Ніжні пельмені з томатною пастою. По своєму смаку соус можна зробити більш або менш гострим. Готується блюдо за лічені хвилини і ідеально підходить для ситного перекусу або повноцінного другого блюда на обід.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Пельмені – 400 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Паста томатна – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 250 мл
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулю і часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Крок 2. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.

Крок 3. Тушкуйте овочі на рослинному маслі до м’якості протягом 7-10 хвилин. Додайте спеції і сіль.

Крок 4. Додайте до овочевої засмажки томатну пасту, воду і рубану зелень, перемішайте і доведіть соус до кипіння.

Крок 5. Після цього додайте пельмені і тушкуйте їх на середньому вогні 10 хвилин.

Крок 6. Подавайте пельмені в томатному соусі в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.

Приємного апетиту!