Смачне і ситне блюдо, яке приготувати простіше простого. Заморожені пельмені знайдуться майже в кожній морозилці. А як зробити із цього напівфабрикату дуже смачна страва, ми розповімо в зібраних у цій статті 10 рецептах.
Простий і швидкий рецепт, як посмажити пельмені на сковороді
Посмажити пельмені за цим рецептом можна покупні або приготовлені в домашніх умовах. Смажені пельмені за смаком нагадують міні-пиріжки з м’ясною начинкою.
Інгредієнти на
2 порц.
- Пельмені 350 гр.
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень для подачі
Процес приготування:
- Як швидко і смачно приготувати смажені пельмені на сковороді? Перед приготуванням пельмені можна не розморожувати.
- поставте Сковороду на вогонь, влийте олію і розігрійте гарненько, а потім зменшіть вогонь до маленького і викладіть пельмені. Смажте під кришкою приблизно 4-5 хвилин.
- Коли пельмені підрум’яняться знизу і роздуються, їх можна перевертати на іншу сторону.
- Обсмажте їх з другої сторони вже без кришки. Посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
- Готові пельмені подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Як посмажити готові заморожені пельмені?
Смажені пельмені виходять дуже смачними і апетитними. Вони покриваються хрусткою рум’яною скоринкою і мають соковиту м’ясну начинку всередині. Подавати їх можна зі сметаною та овочами.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Пельмені – 1 упаковка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. Сковороду поставте на вогонь, розігрійте в ній рослинне масло.
Крок 2. Як тільки масло закипить, викладіть пельмені рівномірним шаром. Накрийте сковороду кришкою і смажте пельмені 2-3 хвилини.
Крок 3. Після цього посоліть і приправте пельмені, перемішайте їх.
Крок 4. Коли пельмені рівномірно покриються рум’яною скоринкою, влийте в сковороду склянку окропу.
Крок 5. Накрийте сковороду кришкою і смажте, поки вода не википить, періодично перемішуйте їх, щоб не підгоріли.
Крок 6. Подавайте смажені пельмені зі сметаною або майонезом.
Приємного апетиту!
Смажені пельмені зі сметаною в домашніх умовах
Любителі пельменів точно оцінять цей оригінальний рецепт їх приготування. Обсмажені пельмені мають більш апетитний вигляд і яскравий смак. Готувати пельмені слід саме в замороженому вигляді.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Пельмені заморожені – 250 гр.
- Сметана 20 % – 100 мл
- Вода – 100 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Пельмені розморожувати не треба. Дістаньте їх з морозилки і відразу приступайте до приготування.
Крок 2. На сковороді розігрійте рослинне масло і викладіть пельмені рівним шаром. Смажте їх до рум’яного кольору 4-6 хвилин.
Крок 3. Сметану змішайте з гарячою водою, сіллю і меленим перцем.
Крок 4. Коли пельмені підрум’яняться, налийте на сковороду сметанную суміш.
Крок 5. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте пельмені 8-10 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Дуже смачні смажені пельмені з сиром
Смажені пельмені під ароматною сирною скоринкою – блюдо, яке сподобається всій вашій родині і підійде як для обіду, так і для вечері. За своїм смаком можна доповнити блюдо різними овочами.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Пельмені заморожені – 400 гр.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Паприка солодка – 1 ч. л.
- Сир твердий – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте продукти за списком.
Крок 2. На сковороді розігрійте олію, викладіть пельмені рівномірним шаром.
Крок 3. Злегка обсмажте пельмені до легкого рум’яного кольору, потім додайте болгарський перець і ріпчасту цибулю.
Крок 4. Далі блюдо посоліть і додайте паприку, перемішайте і готуйте під кришкою до готовності пельменів.
Крок 5. Посипте смажені пельмені тертим сиром, зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і дайте сиру розплавитися. Подавайте пельмені в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Як смачно приготувати пельмені з цибулею на сковороді?
Як тільки не готують пельмені! Їх варять, смажать, запікають у духовці, кладуть у суп. Цей рецепт буде присвячений смажених пельменів, таке блюдо складе основу ситного обіду або вечері.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 3-4.
Склад:
- Пельмені – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Бульйон – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. На сковороду влийте рослинне масло, добре прогрійте його і викладіть пельмені.
Крок 2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і додайте до пельменів на сковороду. Смажте на середньому вогні, лук повинен стати прозорим, а пельмені злегка зарум’яняться.
Крок 3. Далі всипте сіль і спеції, перемішайте.
Крок 4. Після цього влийте гарячий бульйон, додайте лавровий лист і рубану зелень.
Крок 5. Накрийте сковороду кришкою і готуйте пельмені на слабкому вогні 10 хвилин.
Крок 6. Пельмені подавайте в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Пельмені з майонезом, смажені на сковороді
Не тільки шеф-кухарю під силу приготувати смачні смажені пельмені. Є багато способів приготування цієї страви і всі вони гідні уваги. Якщо ви любите більш калорійні страви, смажені пельмені з майонезом – це ваш варіант.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 3-4.
Склад:
- Пельмені – 500 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Майоран – 0,5 ч. л.
- мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Поставте сковороду на вогонь, розтопіть на ній вершкове масло.
Крок 2. Викладіть на сковороду пельмені і смажте їх на середньому вогні, періодично помішуючи.
Крок 3. Коли пельмені трохи підрум’яняться, додайте спеції і сіль.
Крок 4. Полийте пельмені майонезом, перемішайте і продовжуйте готувати під кришкою ще 10 хвилин.
Крок 5. Потім подавайте пельмені на стіл з овочами і хлібом.
Приємного апетиту!
Смажені пельмені з помідорами і сиром на сковороді
Соковиті підсмажені пельмені з великою кількістю овочів ситно нагодують всю сім’ю. Це блюдо готується дуже швидко і без особливих труднощів.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 1.
Склад:
- Пельмені – 10 шт.
- спаржева Квасоля – 10 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Сир – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Поставте сковороду на вогонь, розтопіть на ній вершкове масло.
Крок 2. Спаржеву квасоля промийте, зріжте кінчики і викладіть на сковороду. Смажте стручки протягом 2-3 хвилин.
Крок 3. Потім викладіть на сковороду пельмені. Смажте їх на сильному вогні, постійно помішуючи, до рум’яної скоринки.
Крок 4. Потім додайте помідори, посоліть і приправити страву. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте пельмені до готовності.
Крок 5. В кінці додайте тертий сир, зніміть сковороду з вогню і дайте страві настоятися під кришкою 2-3 хвилини, щоб сир розплавився.
Крок 6. Блюдо просте, але має чудовий смак.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування пельменів з соєвим соусом на сковороді
Пельмені – це споконвічно російська страва, яке за традицією варять в окропі. Ми пропонуємо оригінальний спосіб приготування цієї страви. А саме будемо смажити його на сковороді з соєвим соусом.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 3.
Інгредієнти:
- Олія соняшникова – 2 ч. л.
- Пельмені – 20 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Вода – 6 ст. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Горіх мускатний – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розігріти на сковороді рослинне масло, викладіть на неї пельмені.
Крок 2. Обсмажте пельмені з усіх боків до золотистої скоринки.
Крок 3. У мисці змішайте соєвий соус, воду і цукор. Суміш влийте в сковороду, накрийте її кришкою і готуйте пельмені на вогні вище середнього 5 хвилин.
Крок 4. Після цього додайте мускатний горіх мелений перець, перемішайте і готуйте пельмені ще пару хвилин.
Крок 5. Посипте пельмені кунжутом і подавайте їх на стіл зі сметаною або майонезом.
Приємного апетиту!
Смажені пельмені з грибами в домашніх умовах
Пельмені – один з тих напівфабрикатів, які готують при нестачі часу. Але можна приготувати їх оригінально і шалено смачно. По цьому рецепту пельмені не варяться, а смажаться з грибами в сметанному соусі.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Пельмені – 300 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Цибуля – 1-2 шт.
- Сметана – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Кріп – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть пельмені.
Крок 2. Обсмажте пельмені до золотистого кольору з усіх сторін на невеликому вогні.
Крок 3. Гриби наріжте кубиками.
Крок 4. Викладіть гриби на сковороду до пельменів.
Крок 5. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, викладіть його на сковороду, перемішайте і продовжуйте готувати.
Крок 6. Через 5 хвилин викладіть сметану, додайте сіль і мелений перець, перемішайте і тушкуйте страву під кришкою 4-5 хвилин.
Крок 7. В кінці додайте рубану зелень, перемішайте і подавайте блюдо на стіл.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт пельменів з томатною пастою на сковороді
Ніжні пельмені з томатною пастою. По своєму смаку соус можна зробити більш або менш гострим. Готується блюдо за лічені хвилини і ідеально підходить для ситного перекусу або повноцінного другого блюда на обід.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Пельмені – 400 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Паста томатна – 500 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 250 мл
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулю і часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Крок 2. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.
Крок 3. Тушкуйте овочі на рослинному маслі до м’якості протягом 7-10 хвилин. Додайте спеції і сіль.
Крок 4. Додайте до овочевої засмажки томатну пасту, воду і рубану зелень, перемішайте і доведіть соус до кипіння.
Крок 5. Після цього додайте пельмені і тушкуйте їх на середньому вогні 10 хвилин.
Крок 6. Подавайте пельмені в томатному соусі в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!