Нудли – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Нудли – це неймовірно смачне і ситне блюдо традиційної української кухні. Частування готують з тіста з додаванням м’яса, овочів і інших продуктів. Кращі кулінарні варіанти цікавого страви ми зібрали для вас у нашій збірці з чотирьох рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Нудли з м’ясом і картоплею

Нудли з м’ясом і картоплею – це апетитне блюдо української кухні, яке ідеально підійде для великого сімейного обіду або вечері. Кулінарний процес не найшвидший і простий, проте з ним зможуть впоратися навіть новачки. Для цього використовуйте наш покроковий рецепт.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина ½ кг
  • Картоплю ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 150 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Борошно 200 гр.
  • Кефір 150 мл
  • Сода харчова ⅓ ч. л.
  • Кріп 30 гр.
  • Цибуля зелена 30 гр.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Очищаємо цибулю та моркву. Нарізаємо овочі невеликими шматочками. Цибулю і моркву можна розрізати полукружками.
  2. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якого стану.
  3. В цей час промиваємо й обсушуємо свинину. Після ріжемо її середніми шматочками.
  4. Викладаємо м’ясо до цибулі і моркви. Солимо, перчимо і обсмажуємо, поки свинина не зміниться в кольорі.
  5. Заливаємо продукти водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні близько 15 хвилин.
  6. Очищаємо картоплю і ріжемо його акуратними шматочками.
  7. Викладаємо картоплю в загальну масу. Знову солимо, перчимо. Заливаємо водою і тушкуємо ще хвилин 20.
  8. Приготуємо тісто. У глибокому посуді змішуємо борошно, сіль, соду і кефір.
  9. Замішуємо круте однорідне тісто. Закриваємо її кришкою або рушником, залишаємо на 10 хвилин.
  10. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, кріп і часник.
  11. Готове тісто розгортаємо в тонкий пласт, змащуємо її рослинним маслом.
  12. розподіляємо По поверхні більшу частину зелені і часнику.
  13. Звертаємо заготовку в щільний рулет. Нарізаємо його невеликими шматочками однакової товщини.
  14. Нудли з тіста викладаємо на м’ясо з овочами. Закриваємо кришкою і тушкуємо на тихому вогні близько 20 хвилин.
  15. Посипаємо частування залишилася зеленню і часником. Вимикаємо плиту.
  16. Нудли з м’ясом і картоплею готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!