Смажені пельмені – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Смажені пельмені зі сметаною в домашніх умовах

Любителі пельменів точно оцінять цей оригінальний рецепт їх приготування. Обсмажені пельмені мають більш апетитний вигляд і яскравий смак. Готувати пельмені слід саме в замороженому вигляді.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Пельмені заморожені – 250 гр.
  • Сметана 20 % – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Пельмені розморожувати не треба. Дістаньте їх з морозилки і відразу приступайте до приготування.

Крок 2. На сковороді розігрійте рослинне масло і викладіть пельмені рівним шаром. Смажте їх до рум’яного кольору 4-6 хвилин.

Крок 3. Сметану змішайте з гарячою водою, сіллю і меленим перцем.

Крок 4. Коли пельмені підрум’яняться, налийте на сковороду сметанную суміш.

Крок 5. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте пельмені 8-10 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!